Kar Tatili

Kar Tatili

Son dakika kar tatili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kar tatili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kar tatili haber sayfamızda...

Kar Tatili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.471 kar tatili haberi bulunmuştur.
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, 22 Mart'ta okullar tatil olacak mı 2024? 📌 Bugün okullarda kar tatili var mı, açıklama geldi mi?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ, 22 Mart'ta okullar tatil olacak mı 2024? 📌 Bugün okullarda kar tatili var mı, açıklama geldi mi? Bugün okulların tatil olup olmayacağı merak edilen konular arasında bulunuyor. Sıcaklıkların düşmesi sonrası birçok ilde kar yağışı etkili oluyor. Olumsuz hava koşulları tahmini sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki yarın okullar tatil mi? 22 Mart'ta okullarda kar tatili var mı?
22.03.2024 Bilgi Rehberi
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü
Van'da kar yağışı etkili oldu! Okullar tatil edildi, iki ayrı bölgeye çığ düştü Van'da sabah saatlerinde etkisini gösteren yağmur, akşam saatlerinde yerini kara bıraktı. Mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 11 ilçede okullar tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 23. uçuş testi de tamam
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'te 23. uçuş testi de tamam Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 23. Uçuş testini de başarıyla tamamladı.
19.03.2024 Gündem
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi
Peş peşe kar tatili haberleri! Eğitime bir gün ara verildi Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk, ortaokul ve liselerde eğitim- öğretime yarın ara verildiği belirtildi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada da Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde eğitim ve öğretime 1 gün daha ara verildiği duyuruldu.
19.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
19 MART YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? 19 Mart'ta Hakkari'de okullar tatil mi, son durum nedir?
19 MART YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? 19 Mart'ta Hakkari'de okullar tatil mi, son durum nedir? 'Yarın okullar tatil tatil mi?' sorusu bazı illerde hava durumunun bozulmasıyla birlikte gündeme geldi. Hakkari'de okulların tatil olup olmayacağı hakkında açıklama geldi. İşte detaylar...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI 2024? 📌 6 Mart'ta okullar tatil olacak mı, yarın için kar tatili kararı gelecek mi? Yarın okulların tatil durumu ile ilgili detaylar öğrenciler tarafından merak ediliyor. Bugün itibarıyla soğuk, sağanak ve karlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil haberi gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 6 Mart'ta okullar için tatil kararı gelecek mi?
5.03.2024 Bilgi Rehberi
YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024, 19 Şubat'ta okullarda kar tatili var mı? Pazartesi okullar tatil mi, kar tatili kararı geldi mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024, 19 Şubat'ta okullarda kar tatili var mı? Pazartesi okullar tatil mi, kar tatili kararı geldi mi? Yarın okulların tatil olup olmadığı öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Olumsuz hava koşulları etkisini göstermeye başladı. Sağanak, kar ve karla karışık yağmur uyarısı geldi. Peki yarın okullar tatil mi? 19 Şubat'ta okullarda kar tatili var mı?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, 9 Şubat'ta kar tatili var mı 2024? 📌 9 Şubat'ta okullar tatil olacak mı, yarın okullar için tatil kararı geldi mi?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ, 9 Şubat'ta kar tatili var mı 2024? 📌 9 Şubat'ta okullar tatil olacak mı, yarın okullar için tatil kararı geldi mi? Yarın okulların tatil olup olmayacağı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Kar yağışı nedeniyle salı günü bazı yerlerde okullar tatil edildi. Kar, sağanak ve fırtına için uyarı geldi. Peki yarın okullar tatil mi, 9 Şubat'ta okullarda kar tatili var mı?
8.02.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi Meteoroloji haritayı güncelledi. Birçok kent için kar, sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı. Üç ilde ise okullar kar nedeniyle tatil edildi. Artvin Şavşat'ta kar kalınlığı 1 metreyi aştı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı. Başta İstanbul, Ankara olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
6.02.2024 Gündem
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun!
Aslı Tandoğan: Aldatılsan da aşk ve sevgi için taviz veriyorsun! 2003 yılında 'Gülüm' filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen; 'Ahh İstanbul', 'Aşka Sürgün', 'Kabadayı', 'Dudaktan Kalbe', 'Kapalıçarşı' ve 'Muhtesem Yüzyil: Kösem' gibi yapımlarda rol alan Aslı Tandoğan, alışveriş merkezinde görüntülendi. Oyuncu, "Aldatılsanız tepkiniz ne olur?" sorusuna gündem olacak bir yanıt verdi.
22.01.2024 Cadde
SON DAKİKA! Yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı?
SON DAKİKA! Yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı? Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Olumsuz hava koşullarının akabinde geçtiğimiz günlerde bazı illerde okullara kar tatili verilmişti. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
16.01.2024 Gündem
Yarın İstanbul'da okullar tatil mi, 1 Ocak'ta İstanbul'da kar tatili olacak mı? Yarın İstanbul için okullara tatil kararı gelecek mi?
Yarın İstanbul'da okullar tatil mi, 1 Ocak'ta İstanbul'da kar tatili olacak mı? Yarın İstanbul için okullara tatil kararı gelecek mi? Yarın İstanbul'da okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı görülmüştü. Yeni haftaya girilmesiyle beraber gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki yarın İstanbul'da okullar tatil mi, 17 Ocak'ta İstanbul'da kar tatili olacak mı?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024, 17 Ocak yarın okullarda kar tatili var mı? 🌨 Çarşamba günü okullar tatil olacak mı, yarın için okullarda tatil kararı var mı?
YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024, 17 Ocak yarın okullarda kar tatili var mı? 🌨 Çarşamba günü okullar tatil olacak mı, yarın için okullarda tatil kararı var mı? Okulların tatil durumu öğrenciler tarafından araştırılan konular arasında bulunuyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde bugün okullar tatil edildi. Gözler yarın ile ilgili karar gelip gelmeyeceğine çevrildi. Peki yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta kar tatili var mı?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
Yarın Malatya'da okullar tatil mi, kar tatili var mı? 16 Ocak'ta Malatya'da okullar tatil olacak mı?
Yarın Malatya'da okullar tatil mi, kar tatili var mı? 16 Ocak'ta Malatya'da okullar tatil olacak mı? Malatya'da yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli kar ve sağanak yağış beklenen yerleri açıkladı. Olumsuz hava koşulları sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki yarın Malatya'da okullar tatil mi, 16 Ocak'ta Malatya'da kar tatili olacak mı?
15.01.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji ve AKOM'dan flaş uyarı! Yurtta kar alarmı: İstanbul için saat verildi
Meteoroloji ve AKOM'dan flaş uyarı! Yurtta kar alarmı: İstanbul için saat verildi Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. İstanbul için Meteoroloji ve AKOM'dan uyarılar peş peşe geldi. Bugün (cuma) öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde ise hafif kar yağışının etkili olması beklenirken sürücüler de uyarıldı. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detaylar…
12.01.2024 Gündem
Yarın Çanakkale'de okullar tatil mi, 12 Ocak'ta Çanakkale'de kar tatili var mı? Yarın Çanakkale'de okullar tatil olacak mı?
Yarın Çanakkale'de okullar tatil mi, 12 Ocak'ta Çanakkale'de kar tatili var mı? Yarın Çanakkale'de okullar tatil olacak mı? Geçtiğimiz günlerde kar yağışı nedeniyle Çanakkale'nin bazı ilçelerinde taşımalı eğitime ara verilmişti. Öğrenciler, 12 Ocak yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki yarın Çanakkale'de okullar tatil mi, kar tatili var mı?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ, 12 Ocak 2024'te İstanbul'da okullarda kar tatili var mı? 📍 İstanbul'da okullar tatil mi, tatil kararı geldi mi?
YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ, 12 Ocak 2024'te İstanbul'da okullarda kar tatili var mı? 📍 İstanbul'da okullar tatil mi, tatil kararı geldi mi? İstanbul'da dün kar yağışı başladı. Kar yağışı sonrasında öğrenciler yarın İstanbul'da okulların tatil olup olmadığı merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki 12 Ocak bugün İstanbul'da okullar tatil mi, kar tatili var mı?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Yarın okullar tatil mi, 12 Ocak'ta kar tatili var mı? Perşembe günü (yarın) okullar tatil olacak mı?
Yarın okullar tatil mi, 12 Ocak'ta kar tatili var mı? Perşembe günü (yarın) okullar tatil olacak mı? Olumsuz hava koşulları sonrasında geçtiğimiz günlerde bazı illerde okullar tatil edilmişti. Kar yağışı ile ilgili uyarılardan sonra gözler okulların tatil durumuna çevrildi. Öğrenciler, yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyorlar. Peki 12 Ocak yarın okullar tatil mi, yarın okullarda kar tatili var mı?
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Tekirdağ'da eğitime kar engeli! Valilik duyurdu
Tekirdağ'da eğitime kar engeli! Valilik duyurdu Tekirdağ'da kar yağışı sonrasında olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi.
10.01.2024 Gündem
Çanakkale'de olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara
Çanakkale'de olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara Çanakkale'de soğuk hava ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime yarın 1 gün süreyle ara verildi.
10.01.2024 Gündem
YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ 2024, yarın kar tatili var mı? 🌨  11 Ocak'ta İstanbul'da okullar tatil olacak mı, İstanbul'da kar tatili kararı çıktı mı?
YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ 2024, yarın kar tatili var mı? 🌨 11 Ocak'ta İstanbul'da okullar tatil olacak mı, İstanbul'da kar tatili kararı çıktı mı? Yarın İstanbul'da okulların tatil durumu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Meteoroloji, İstanbul'a kar yağışı uyarısı yapmıştı. Kar uyarısı sonrasında gözler tatil haberlerine çevrildi. Peki yarın İstanbul'da okullar tatil mi, 11 Ocak'ta İstanbul'da kar tatili var mı?
10.01.2024 Bilgi Rehberi
OKULLAR YARIN TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI? 📌 11 Ocak Perşembe hangi illerde okullar tatil edildi? Valilik açıklaması gelen il var mı?
OKULLAR YARIN TATİL Mİ, KAR TATİLİ VAR MI? 📌 11 Ocak Perşembe hangi illerde okullar tatil edildi? Valilik açıklaması gelen il var mı? Yarın okullar tatil mi sorusu öğrenci ve veliler tarafından araştırılıyor. Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava dalgası Batı bölgeleri etkisi altına alırken sıcaklık değerlerinde 8-10 derecelik düşüşler yaşandı. Bazı kentlerde kar yağışı etkili olurken 11 Ocak Perşembe (Yarın) okullar tatil mi sorusu öğrenci ve veliler tarafından sorgulanıyor. Peki Yarın okullar tatil olacak mı?
10.01.2024 Bilgi Rehberi
Yarın Rize ve Artvin'de okullar tatil mi, yarın kar tatili var mı? 11 Ocak'ta Rize ve Artvin'de okullar tatil olacak mı?
Yarın Rize ve Artvin'de okullar tatil mi, yarın kar tatili var mı? 11 Ocak'ta Rize ve Artvin'de okullar tatil olacak mı? Rize ve Artvin kar yağışı olması beklenen iller arasında yer alıyor. Kar haberleri sonrasında ise öğrenciler okulların tatil durumunu araştırmaya başladılar. Peki 11 Ocak yarın Rize ve Artvin'de okullar tatil mi, kar tatili olacak mı?
10.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Kar Tatili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.