Karar

Karar

Son dakika karar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karar haber sayfamızda...

Karar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 227.165 karar haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA MEB DUYURDU! İşte karar: 1 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ, son durum bilgisi nedir? Seçimden sonraki gün (1 Nisan) okullar  ve iş yerleri tatil mi?
SON DAKİKA MEB DUYURDU! İşte karar: 1 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ, son durum bilgisi nedir? Seçimden sonraki gün (1 Nisan) okullar ve iş yerleri tatil mi? MEB'den son dakika açıklaması...31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili çeşitli sorular gündeme geliyor. Bunlardan biri de 1 Nisan 2024 Pazartesi günü ile ilgili. Milyonlarca öğrenci, çalışan 1 Nisan tatil mi öğrenmek istiyor. Konu hakkında gelişmeler yaşanıyor. Peki 1 Nisan kimlere tatil? 1 Nisan 2024 Pazartesi okullar, üniversiteler, iş yerleri resmi tatil mi? İşte son güncel durum
28.03.2024 Bilgi Rehberi
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Kağıt mendil almayı reddeden genç kıza dehşeti yaşattılar
Kağıt mendil almayı reddeden genç kıza dehşeti yaşattılar Diyarbakır’da bir grup kız çocuğu kendilerinden kağıt mendil almayı reddeden genç kızı darp etti.
28.03.2024 Gündem
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olacak
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olacak Dışişleri Bakanlığı, İrlanda'nın müdahalesinin Soykırım Sözleşmesi'nin bir veya birden çok hükmüne ilişkin yorumunu ortaya koyması için bir fırsat olacağını bildirdi.
28.03.2024 Dünya
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar
Dilan Polat ve Nez Demir'in hakaret davasında karar! Duruşma boyunca ağladılar Sosyal medya fenomeni Nez Demir'in, şu anda cezaevinde olan Dilan Polat'a hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat, duruşma boyunca ağladı.
28.03.2024 Cadde
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı
Dilan Polat ve Nez Demir davasında karar! Duruşma boyunca ağladı Nez Demir’in Dilan Polat’a ‘hakaret’ içerikli mesaj attığı gerekçesiyle açılan dava, Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle düştü. Nez Demir ve Dilan Polat duruşma boyunca ağladı.  
28.03.2024 Gündem
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), “Benim bu duruma gelme sebebim erkekliğime laf edilmesidir. 'Sevgilimle mutlu mesut yaşarım' dedi. Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim" dedi.
28.03.2024 Gündem
Cezaevine girmeden önce eğlenmeye gittiği mekanın sahibini öldürdü! İstenen ceza belli oldu
Cezaevine girmeden önce eğlenmeye gittiği mekanın sahibini öldürdü! İstenen ceza belli oldu Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan'ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açıp öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır'ın (24) yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan İzmir’de, motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice'ye (28) 4,5 yıllık hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun" dedi.
28.03.2024 Gündem
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle hapis cezası aldığı yönünde haberler basına yansıdı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkuş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek; bu durumdan psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söylediği eski eşi Gonca Sağlam'ı sorumlu tuttu.
28.03.2024 Cadde
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı araştırılıyor.
28.03.2024 Dünya
Yabancılar Japon tahvili sattı
Yabancılar Japon tahvili sattı Japon tahvilleri, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) kısa vadeli politika faizini 17 yıl sonra ilk kez artırmasıyla yabancı yatırımcılar tarafından bir yıldan uzun bir sürenin en ağır satışına maruz kaldı.
28.03.2024 Uzmanpara
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
31 Mart'ın iptal edilmesi durumunda yeni seçim tarihi belli oldu
31 Mart'ın iptal edilmesi durumunda yeni seçim tarihi belli oldu Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda yeni seçimlerin tarihine ilişkin karar karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.03.2024 Gündem
Hazine'den 'altın' için yeni karar! Piyasayı nasıl etkileyecek? Ekonomist Hikmet Baydar cevapladı
Hazine'den 'altın' için yeni karar! Piyasayı nasıl etkileyecek? Ekonomist Hikmet Baydar cevapladı Hazine ve Maliye Bakanlığı, kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarına yönelik önemli bir adım attı. Buna göre Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankası'na işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis edildi. Peki bu karar piyasayı nasıl etkileyecek? Ekonomist Hikmet Baydar merak edilenleri milliyet.com.tr'ye cevapladı.
28.03.2024 Ekonomi
Elektrikli Ferrari’ye Güney Koreli batarya
Elektrikli Ferrari’ye Güney Koreli batarya Ferrari, gelecekteki elektrikli süper otomobilleri için batarya geliştirmek üzere Güney Koreli SK On ile ortaklık kurmaya karar verdi.
28.03.2024 Ekonomi
Kur’an yakan Momika İsveç’ten ayrıldı
Kur’an yakan Momika İsveç’ten ayrıldı İsveç’te Kuran’ı- Kerim yakarak büyük tepki çeken ve ülkeyi terk etmesine karar verilen Irak asıllı Salwan Momika’nın, Norveç’e gideceği bildirildi.
28.03.2024 Dünya
‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor
‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘İnci Taneleri’, kadrosuna dahil ettiği iki güçlü isimle merakı artırdı. Azem’in kızına dair bulduğu ipucu ise projenin yayınlanmasına saatler kala izleyiciyi heyecanlandırdı.
28.03.2024 Cadde
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı!
Sinan Boztepe: Yaşadığımız problemlerin hepsi Galatasaray maçındaydı! Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, iftar yemeğinde Antalya spor medyası ile bir araya geldi.
27.03.2024 Antalyaspor
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim
Bakan Özhaseki: Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bir an önce evlerimizi dirençli hale getirelim, evlerimizi dayanıklı hale getirelim." dedi.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.