Kdv

Kdv

Son dakika KDV haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KDV gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KDV haber sayfamızda...

Kdv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.226 kdv haberi bulunmuştur.
Taksiciler, İstanbul’a 10 bin yeni taksi istiyor
Taksiciler, İstanbul’a 10 bin yeni taksi istiyor İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı Eyüp Aksu, “Korsan taşımacılık sektörümüzün vebasıdır” diyerek, İstanbul'a 10 bin yeni taksi çıkarılarak bu sorunun çözülebileceğini söyledi.
19.03.2024 Ekonomi
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk'
Bakan Şimşek'ten dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk' Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir TV programında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek 'yeni vergi olacak mı?' sorusunu yanıtlarken, kredilerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
17.03.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten son dakika dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk'
Bakan Şimşek'ten son dakika dolar, vergi ve kredi açıklaması! 'Bu haberleri yalanlamaktan yorulduk' Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir TV programında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek 'yeni vergi olacak mı?' sorusunu yanıtlarken, kredilerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.
17.03.2024 Ekonomi
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem!
Yemek kartı kullanımı hem şirketlere hem de çalışanlara kazandırıyor… İşte merak edilen avantajlı sistem! Şirketler için önemli bütçe avantajları sağlayan ve çalışanlar için de önemli bir motivasyon kaynağı olan yemek kartını daha yakından tanımak ister misiniz? İşte yemek kartı hakkında merak ettiğiniz her şey…
15.03.2024 Advertorial
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yazın enflasyonun 20-25 puan düşeceğini belirtti.
8.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomideki yol haritasını CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü’nde anlattı. Bakan Şimşek Türkiye'nin kaynak erişimiyle ilgili bir sorununun olmadığını vurgulayarak "Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek" ifadelerini kullandı.
7.03.2024 Ekonomi
Özel okullar resmi zammı yapamadı
Özel okullar resmi zammı yapamadı Özel okulların gelecek yıl ara sınıflar için öğrenim ücretlerine yapabilecekleri zam oranı yüzde 56,89 olarak belirlendi. Ancak özel okul yöneticeleri KDV oranının yüzde 8’den yüzde 10’a çıkması nedeniyle yapılan zammın yüzde 54.0375’te kaldığını belirtiyorlar.
6.03.2024 Eğitim
‘Vergide sürpriz yapmayacağız’
‘Vergide sürpriz yapmayacağız’ Ek vergi düzenlemesi yapmayacaklarını belirten Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “MTV’de yeni düzenlemeyi aklımızın ucundan geçirmedik” dedi. Şimşek, kredi kartlarında uluslararası normları uygulayacaklarını bildirdi.
5.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kdv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.