Kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu

Son dakika kılıçdaroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kılıçdaroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kılıçdaroğlu haber sayfamızda...

Kılıçdaroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.415 kılıçdaroğlu haberi bulunmuştur.
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
Özcan’dan ‘makosen’ tepkisi
Özcan’dan ‘makosen’ tepkisi Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren Gazeteci Uğur Dündar’a yanıtında “Toplumu kutuplaştırma, partimi yeniden halktan koparma çabalarını hissettiğim zaman, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim ve bedeli ne olursa olsun mücadelemi veririm” ifadesini kullanmıştı.
11.04.2024 Gündem
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
‘Ben siyaseti bıraksam siyaset beni bırakmaz’
‘Ben siyaseti bıraksam siyaset beni bırakmaz’ CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT TVde “CHP’de kurultay olursa aday olur musunuz ya da bir ismi destekler misiniz?” sorusuna “Yakın zamanda bir kurultay olacağını sanmıyorum...
7.04.2024 Gündem
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkında gerekçeli kararını açıkladı.
6.04.2024 Gündem
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) değerlendirilmeye devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in yaşamına son veren avukat oğlu Hüseyin Keskin (31), son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi, 'İmamoğlu beni aramadı
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi, 'İmamoğlu beni aramadı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk seçim değerlendirmesini yaptı. Bir televizyon kanalına konuşan Kılıçdaroğlu, Partide yakın zamanda bir Kurultay olmayacağını düşündüğünü söyledi. Siyaseti bırakmayacağının sinyalini veren Kılıçdaroğlu, CHP'nin başarısını 3 nedene bağladı.
6.04.2024 Haberler
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi: İmamoğlu beni aramadı
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi: İmamoğlu beni aramadı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk seçim değerlendirmesini yaptı. Bir televizyon kanalına konuşan Kılıçdaroğlu, Partide yakın zamanda bir Kurultay olmayacağını düşündüğünü söyledi. Siyaseti bırakmayacağının sinyalini veren Kılıçdaroğlu, CHP'nin başarısını 3 nedene bağladı.
6.04.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti
Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal, mazbatasını aldıktan sonra veda için geldiği Ankara’da, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
6.04.2024 Gündem
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçimler iptal edildi
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçimler iptal edildi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Deniz Yağan'ın seçimleri 324 oy farkla kazanması sonrası MHP'nin itirazı üzerine İlçe Seçim Kurulu, seçimin iptal edilmesine karar verdi.
3.04.2024 Gündem
'Başarımız kimsenin hezimeti olmayacak'
'Başarımız kimsenin hezimeti olmayacak' CHP Genel Başkanı Özel, partisinin tarihi başarısının ardından yaptığı ilk açıklamada “Bilinmesini isterim ki bu galibiyetin bir kaybedeni yoktur. Bizim başarımız kimsenin hezimeti olmayacaktır. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun kimsenin kaybetmiş hissetmesini istemiyoruz” dedi.
1.04.2024 Gündem
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın
Yüzde 25 farkla zafer Yavaş’ın Rakibi Altınok’a karşı yaklaşık yüzde 25 fark atarak başkenti alan Yavaş, meclis üyeliğinde de çoğunluğu ele geçirdi. Yavaş’ın önerilerini dikkate alarak hazırladığı liste ile CHP Ankara’da 3 olan ilçe belediye başkanı sayısını da 16’ya çıkardı...
1.04.2024 Gündem
'Mansur Yavaş belediyeciliği tescillenmiştir'
'Mansur Yavaş belediyeciliği tescillenmiştir' Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, “Bir demokrasi yarışı verilmiş, Ankaralının helal oylarıyla tüm Türkiye’de ‘Mansur Yavaş Belediyeciliği’ tescillenmiştir" dedi.
31.03.2024 Gündem
SON DAKİKA: Ankara seçim sonucu! Turgut Altınok mu, Mansur Yavaş mı?
SON DAKİKA: Ankara seçim sonucu! Turgut Altınok mu, Mansur Yavaş mı? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de...
31.03.2024 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu kullandı
Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu kullandı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu Çankaya’da Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullandı.
31.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da oyunu kullandı. "Bugün benim için duygusal bir gün çünkü 5 yıllık emeğin helalleşme anı" dedi.
31.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
CHP Lideri Özel’den Akşener’e cevap geldi: Canı sağ olsun, ablamdır
CHP Lideri Özel’den Akşener’e cevap geldi: Canı sağ olsun, ablamdır İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in "Bana abla mabla demeyin" çıkışına CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den cevap geldi: "Cevabım iki kelime; canı sağ olsun, ablamdır"
29.03.2024 Gündem
Yerel seçim dünya medyasında: İstanbul 'büyük ödül', muhalefeti bekleyen tehlike
Yerel seçim dünya medyasında: İstanbul 'büyük ödül', muhalefeti bekleyen tehlike Birçok yayın organı 'İstanbul için muharebe' başlıklarını atarken, 2023'te büyük bir hayal kırıklığı yaşayan muhalefetin Pazar günü ortaya çıkacak sonuçla darmadağın olabileceği belirtildi.
29.03.2024 Dünya
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
Bina 41 milyona değil 24 milyon liraya alındı
Bina 41 milyona değil 24 milyon liraya alındı CHP İstanbul il binasının alındığı 2019 yılında partinin Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen Bülent Kuşoğlu, katıldığı TV programında soruları yanıtladı.
28.03.2024 Gündem
‘Partimin tüm adaylarına desteğim tam’
‘Partimin tüm adaylarına desteğim tam’ CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ imzasıyla İstanbul’da bazı yerlere asılan “Seni sırtından hançerleyenlere oy yok” afişlerine tepki gösterdi.
28.03.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 138.138 TL tazminat ödedi
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 138.138 TL tazminat ödedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açılan manevi tazminat davasının karar bağlandığını açıkladı.
27.03.2024 Gündem
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kılıçdaroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.