Kolajen

Kolajen

Son dakika kolajen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kolajen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kolajen haber sayfamızda...

Kolajen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 755 kolajen haberi bulunmuştur.
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı!
Hande Ataizi güzellik sırlarını anlattı! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ünlü isim, gazetecilerin soruları üzerine güzellik sırlarını açıkladı.
17.04.2024 Cadde
Bebek gibi cildin sırrı meğer sadelikteymiş! Onlarca ürünü çöpe attıracak tavsiye
Bebek gibi cildin sırrı meğer sadelikteymiş! Onlarca ürünü çöpe attıracak tavsiye Dermatolog Dr. Helen M. Torok'a göre, cildimiz gece oluşan hasarlardan kurtulurken aynı zamanda yenilenir. Geceleri kan akışı artar, kolajen üretimi yükselir ve zararlı serbest radikaller etkisiz hale getirilir. Bu nedenle gece cilt bakımı, cildin doğal onarım mekanizmalarını desteklemek için kritik bir öneme sahiptir. Peki doğru bir cilt bakımı nasıl yapılmalı?
15.04.2024 Cilt Bakımı
Yaşlanmayı yavaşlatıyor! Her gün bunu yapın, kolajen kaybına son verin
Yaşlanmayı yavaşlatıyor! Her gün bunu yapın, kolajen kaybına son verin Genetik veya içsel yaşlanma, kolajen kaybına yol açan hormon değişikliklerinden kaynaklanır. Kolajen cilt için destek yapısı görevi görür. Ne yazık ki kolajen seviyemiz düştüğünde cildimiz de düşer; daha fazla sarkma ve belirgin kırışıklıklar fark ederiz. Peki size, yaşlanmayı yavaşlatmanın mümkün olduğunu söylesek... İşte yolu.
7.04.2024 Cilt Bakımı
Çökmüş göz altını bu hareketle canlandırın! Biriken sıvıdan kurtarıyor
Çökmüş göz altını bu hareketle canlandırın! Biriken sıvıdan kurtarıyor Gözaltlarınızın sarkmasına ve çökük görünmesi sebep olan pek çok neden olabilir. Ancak, bu duruma yaşlanmanın ve genetiğin pek çok katkısı vardır. Yaşlandıkça daha az kolajen üretiriz, bu da cildimizin daha da sarkmasına neden olur. Daha canlı gözaltları için yapmamız gereken birkaç ipucu var.
30.03.2024 Cilt Bakımı
Kolajeni artıran 1 numaralı gıda çok farklıymış! Kasık ve mide fıtığına bile iyi geliyor
Kolajeni artıran 1 numaralı gıda çok farklıymış! Kasık ve mide fıtığına bile iyi geliyor Kolajen, vücutta üretilen cildin esnekliği, dayanıklılığından sorumlu olan, eklem sağlığı açısından önemli bir yapısal proteindir. Ancak birçok kişi kolajeni, takviye yoluyla cildi gençleştirme özelliği sayesinde tanımaya başladı. Oysa vücutta kolajeni artırmak için pek çok doğal alternatif mevcut. Sağlıklı yaşam tavsiyeleri paylaşan Dr. Eric Berg, kolajeni artırmak için yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde anlattı.
28.03.2024 Genel Sağlık
Ciltteki gözenekleri kapatmak için tek çare bundaymış! Çantanızdan eksin etmeyin
Ciltteki gözenekleri kapatmak için tek çare bundaymış! Çantanızdan eksin etmeyin Aynaya bakıp cildinizin neden alışılmadık derecede genişlemiş gözeneklere sahip olduğunu merak ediyor musunuz? Burun ve yanakların etrafındaki küçük şişlikler veya çukurlarla karakterize edilen portakal kabuğu derisi, cildinizde çöküntülere veya ciddi şekilde genişlemiş gözeneklere neden olur. Bu sorunla karşılaştıysanız çözümü çok basit.
27.03.2024 Cilt Bakımı
Kolajen içeren kozmetik üretti
Kolajen içeren kozmetik üretti Migros, Bugamed Biyoteknoloji ile geliştirilen ortak inovasyon projesine gerçekleştirdiği yatırım kapsamında, kendi tesislerinde üretilen kolajeni içeren Voop markalı kozmetik ürün serisini satışa sundu.
27.03.2024 Ekonomi
Çöpe atmayın, yüzünüze sürün! 20 dakikada cildi mermer gibi yapıyor, doğal kolajen deposu
Çöpe atmayın, yüzünüze sürün! 20 dakikada cildi mermer gibi yapıyor, doğal kolajen deposu Kolajen kemik iliği suyu ve yumurtada yüksek miktarda bulunmasına rağmen, bunlarla sınırlı değildir. Kolajen, elma kabuğunda da bol miktarda bulunur. Dolayısıyla, ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olabilmek için elma kabuğunu nasıl kullanabiliriz?
15.03.2024 Cilt Bakımı
Yaşlanmaya, kırışmaya karşı birebir 4 vitamin! Etkisi mucize gibi, listenizde olsun
Yaşlanmaya, kırışmaya karşı birebir 4 vitamin! Etkisi mucize gibi, listenizde olsun Yaşlanan cilt sorunlarının cevabı vitaminlerde yatmaktadır. Bol miktarda vitamin, sağlıklı ve kırışıksız cildin arkasındaki kahramanlardır. Bu bileşenler yalnızca kolajen seviyelerini uyarmakla kalmaz, aynı zamanda cildinizi potansiyel hasarlara karşı da korur. İşte cildinizin erken yaşlanmaya karşı mücadelesi için ihtiyaç duyduğu tüm temel vitaminler.
6.03.2024 Cilt Bakımı
Lekesiz, sımsıkı, ışıldayan cildin formülü bu gıdalarda saklı! Her biri mucize yaratıyor
Lekesiz, sımsıkı, ışıldayan cildin formülü bu gıdalarda saklı! Her biri mucize yaratıyor Gerçekten güzel, ışıl ışıl parlayan sağlıklı bir cilt için yiyip içtiklerimizi düzenlemeniz gerekir. Tabii ki bunun için doğru yiyecekleri seçmeniz gerekecek. Düzenli olarak tüketildiğinde cildinizin en iyi durumda olmasına yardımcı olabilecek bazı yiyecekler var. İşte cilt sorunlarıyla savaşarak o imrenilen ışıltıyı elde etmenize yardımcı olacak gıdalar.
4.03.2024 Cilt Bakımı
Portakal kadar C vitamini içeriyor! Kolejen üretimini destekliyor, dokuları onarıyor
Portakal kadar C vitamini içeriyor! Kolejen üretimini destekliyor, dokuları onarıyor C vitamini, vücut için hayati öneme sahip olan suda çözünen bir vitamin olup, birçok sağlık faydası sağlar. Portakal en çok c vitamini içeren besinlerin başında yer alır. Ancak bu meyve neredeyse portakal kadar C vitamini içeriyor.
28.02.2024 Püf Noktası
Öğünlerinize bunları ekleyin! Kolajene pik yaptıran en iyi besin bakın hangisiymiş
Öğünlerinize bunları ekleyin! Kolajene pik yaptıran en iyi besin bakın hangisiymiş Konu cilt bakımı olduğunda 'kolajen' teriminin yaygın olarak kullanıldığını duymuşsunuzdur. Yaşlandıkça kolajen azalır, dolayısıyla cildimiz sarkmaya ve kırışmaya başlar. Kolajeni korumak ve üretimini artırmak ise işte bu aşamada çok önemli. Yaşlanmayla mücadele etmek için kolajen üretimini nasıl artırabileceğiniz haberimizde.
24.02.2024 Cilt Bakımı
Kolajen takviyesine dikkat! ‘Umut pazarlanıyor’
Kolajen takviyesine dikkat! ‘Umut pazarlanıyor’ Prof. Dr. Hayati Deniz takviye yerine kolajenin yumurta akı, tavuk ve balık derisi tüketerek, bakır ve C vitamininden zengin beslenmeyle doğal yolla alınabileceğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Yaşlanmanızı geciktirin! 6 adımda yavaşlatıyor
Yaşlanmanızı geciktirin! 6 adımda yavaşlatıyor Yaşlanma ile herkes, hayatının bir noktasında karşılaşacak. Ancak yaşadığımız yaşam tarzına bakıldığında; erken yaşlanmanın kapılarını açıyoruz. Cildimizin yaşlanma şeklini etkileyen çok sayıda alışkanlık vardır. Yaşlanma süreci bu şekilde hızlandırılır ya da yavaşlatılır.
13.02.2024 Cilt Bakımı
DNA’nızı bozmayın
DNA’nızı bozmayın Zerdeçal kadar masum sandığımız bir bitkiden tutun da ozon tedavisine kadar ‘zararsız’ diye düşündüğümüz ‘tedavi yöntemi’ DNA’nıza zarar verebilir.
13.02.2024 Gündem
Cam gibi cildin sırrı ayva çekirdeği! Kozmetiklere para dökmeyin, adeta kolajen bombası
Cam gibi cildin sırrı ayva çekirdeği! Kozmetiklere para dökmeyin, adeta kolajen bombası Son zamanların en popüler cilt bakımlarından biri de 'glass skin' yani cam gibi cilt akımı. Uzak Doğu'da çıkan bu akım, kısaca cam gibi görünen cildi hedefliyor. Ayvanın çekirdekleri ise bu akım için en ideali.
12.02.2024 Cilt Bakımı
Sıkı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak mümkün! Yeniden yapılandırıp gençleştiriyor
Sıkı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak mümkün! Yeniden yapılandırıp gençleştiriyor Estetik dünyasında her geçen gün yeni teknolojiler ve yöntemler geliştiriliyor. Bunlardan biri de doku stimülasyonu olarak adlandırılan yöntem. Cildin yeniden yapılandırılması ve gençleştirilmesi üzerine odaklanan bu tekniğin, kolajen ve elastin üretimini artırarak cildin doğal güzelliğini ortaya çıkardığını söyleyen Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, doku stimülasyonu hakkında merak edilenleri anlattı.
11.02.2024 Genel Sağlık
Sımsıkı ve diri cildin formülü mutfakta! Sonuç için 20 dakika bekletin
Sımsıkı ve diri cildin formülü mutfakta! Sonuç için 20 dakika bekletin Sıkı bir cilt herkesin istediğidir. Ancak yaşla birlikte kolajen ve elastin kaybıyla birlikte sarkmaya başlar. Sarkık cildinize ek olarak ince çizgiler, kırışıklıklar ve donuklukla da karşılaşmaya başlıyorsanız çözüm mutfağınızda! Bu ev yapımı güzellik ipuçları sayesinde cildiniz daha sağlıklı ve ışıltılı hale de gelecek.
10.02.2024 Cilt Bakımı
60 liraya kırışıklıklardan kurtuldu! Adeta yaşlanma karşıtı doğal kolajen
60 liraya kırışıklıklardan kurtuldu! Adeta yaşlanma karşıtı doğal kolajen Hemen herkes yaşlılığın getirdiği kırışıklıklardan kurtulup daha genç bir görünüme sahip olmak ister. Bunun için birçok kişi kolajen içeren kırışıklık karşıtı ürünlere başvurur. Ancak Rasoi Ghar adlı bir kadın oldukça farklı bir yöntem buldu. İşte yalnızca 60 liraya kırışıklıklardan kurtulan kadının sırrı.
10.02.2024 Cilt Bakımı
Hamsiye ilgi arttı! Gençlik iksiri kolajen içeriyor! Kadınlar eşlerinden hamsi istiyor
Hamsiye ilgi arttı! Gençlik iksiri kolajen içeriyor! Kadınlar eşlerinden hamsi istiyor Uzmanların açıklamalarından sonra hamsiye yoğun ilgi oluştu. Hamsinin dersindeki jelatinin kolajen ihtiva ettiği ve cilde de iyi geldiği, gençleştirdiği açıklanınca hamsiye hücum edildi. Hamsi satan esnaf kadınların artık kocalarına hamsi siparişi verdiğini söylediler. İşte detaylar...
31.01.2024 Gündem
Botoks yaptırmaya gerek yok! Yaşlanmayı geciktiriyor, ince çizgileri yok ediyor
Botoks yaptırmaya gerek yok! Yaşlanmayı geciktiriyor, ince çizgileri yok ediyor Kırışıklıkları engelleyen botoks günümüzde yaygın işlemler arasında. Ancak botoks yaptırmaya gerek duymadan kırışıklık ve ince çizgilerinizi yok edebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte yaşlanmaya savaş açan o yağlar…
17.01.2024 Püf Noktası
Zamana meydan okuyabilirsiniz!
Zamana meydan okuyabilirsiniz! Uzmanlara göre, ilerleyen yaşla birlikte hareket ederek kasları güçlendirmek çok önemli. Ayrıca vücuda faydalı bir şekilde beslenmek ve dengeleyici ilaçlar kullanmak da sağlık önerileri arasında yer alıyor.
17.12.2023 Gündem
Tam bir kolajen deposu çıktı! Günlük vitamin ihtiyacını karşılıyor, cildi parlatıyor
Tam bir kolajen deposu çıktı! Günlük vitamin ihtiyacını karşılıyor, cildi parlatıyor Bağışıklık sistemini güçlendirmek söz konusu olduğunda her vitaminin ayrı bir önemi var. İçerisinde bolca vitamin ve mineral bulunduran meyveler birçok farklı problemi iyileştirebiliyor. İşte vücudun günlük vitamin ihtiyacını karşılayan, aynı zamanda cilt sağlığını destekleyen meyveler.
25.11.2023 Genel Sağlık
Saçların tırnakların ve cildin mucizesi! Bunları tüketen yaşlanmak nedir bilmiyor
Saçların tırnakların ve cildin mucizesi! Bunları tüketen yaşlanmak nedir bilmiyor Kolajen kaslara, kemiklere , cilde ve tendonlara yapı kazandıran bir proteindir. Özellikle cildin genç kalması için oldukça önemli bir yere sahip olan kolajen bazı besinlerde daha çok bulunur. İşte kolajen deposu besinler.
18.11.2023 Genel Sağlık
Yumurta çatlıyorsa içine 2-3 adet atın! Hem çatlamayı önlüyor hem de kabukları bütün halinde çıkıyor
Yumurta çatlıyorsa içine 2-3 adet atın! Hem çatlamayı önlüyor hem de kabukları bütün halinde çıkıyor Yumurtanın en sağlıklı hali hiç şüphesiz haşlama. Ancak kaynatma esnasında yumurtalar çatlayabiliyor ve akının bozulmasına neden oluyor. Yumurtanızı haşlama esnasında çatlamasını önlemek ve kolay soyulması için suyuna 2-3 adet atınca gözlerinize inanamayacaksınız.
14.11.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Kolajen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.