Mayo

Mayo

Son dakika mayo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mayo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mayo haber sayfamızda...

Mayo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.980 mayo haberi bulunmuştur.
Bir döneme damga vuran süper modeli gittiği alışveriş merkezinde kimse tanımadı!
Bir döneme damga vuran süper modeli gittiği alışveriş merkezinde kimse tanımadı! Henüz 17 yaşındayken okulda keşfedilen ve modellik kariyerine adım atarak büyük bir başarıya ulaşan Kathy Ireland, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yerel halk ve müşterilerin hiçbiri, bir döneme damga vuran süper modeli tanımadı.
7.03.2024 Cadde
13 yıllık evliliği biten ünlü model gönlünü spor hocasına kaptırdı!
13 yıllık evliliği biten ünlü model gönlünü spor hocasına kaptırdı! Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile adı anılan Bündchen, aşk iddialarını yalanlasa da ikilinin Sevgililer Günü'nü beraber geçirdiği ve hatta öpüşürken görüntülendikleri söylentileri magazin gündeminde hızla yayıldı. İşte detaylar...
17.02.2024 Cadde
Side-Antalya etabının galibi Timothy Dupont!
Side-Antalya etabının galibi Timothy Dupont! Tour Of Antalya'da Side-Antalya etabını Tartelotto Takımı'ndan Timothy Dupont kazandı.
8.02.2024 Diğer
Gisele Bündchen'in acı günü! Annesi kansere yenik düştü
Gisele Bündchen'in acı günü! Annesi kansere yenik düştü 2015 yılında podyumlara veda ettiğini duyuran Brezilyalı model Gisele Bündchen'in annesi Vania Nonnenmacher, 75 yaşında hayata veda etti. Altı kızı bulunan Nonnenmacher, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
3.02.2024 Cadde
Ünlü model soluğu tatilde aldı! Kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı
Ünlü model soluğu tatilde aldı! Kırmızı bikinisiyle göz kamaştırdı 'Made in Chelsea' dizisi ile tanınan model, oyuncu ve tasarımcı Kimberley Garner; 2024'ün ilk tatili için St. Barts Adası'na gitti. Kırmızı bikinisiyle konakladığı otelin sahilinde görüntülenen ünlü isim, fit haliyle görenleri kendine hayran bıraktı.
5.01.2024 Cadde
Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor
Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sahnelere çıkışının engellendiğini duyurmuştu. Tilki'nin sözlerine Demet Akalın'dan da yorum gecikmedi. “Amerika’da yaşayacaksan orada hayatına devam et" diyen şarkıcının sert eleştirileri dikkat çekti.
15.12.2023 Cadde
Mert Aydın yazdı: ‘Ebedi ikinci’ler!
Mert Aydın yazdı: ‘Ebedi ikinci’ler! Bu tanımlama her ne kadar Fransız bisikletçi Raymond Poulidor’un sporculuk dönemindeki şampiyonluk özlemi için olsa da, grekoromendeki milli güreşçimiz Salih Bora, uluslararası arenadaki üç gümüş madalya ile avunarak, “Ebedi ikinci” ifadesine tam da uydu.
26.11.2023 Diğer
Melisa Şenolsun'dan mayolu poz: Kışımı yaza çevirdim!
Melisa Şenolsun'dan mayolu poz: Kışımı yaza çevirdim! Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, mayosuyla objektif karşısında poz verdi. Çıktığı tatilde denizin ve güneşin keyfini çıkaran Şenolsun, "Kışımı yaza çevirdim" ifadelerini kullandı.
16.11.2023 Cadde
Olimpiyatlara güreş damgası!
Olimpiyatlara güreş damgası! 1936 Berlin Olimpiyatları’nda şampiyon olan milli güreşçi Yaşar Erkan, Türkiye Cumhuriyeti’ne olimpiyatlarda ilk altın madalya kazandıran sporcu ünvanının sahibi oldu.O tarihten sonra Türkiye, olimpiyatlarda en fazla güreşte altın madalya aldı. Kadınlar da ise boksta büyük başarılar yakaladık...
28.10.2023 Skorer
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda Bugünden geriye dönüp bakıldığında 1980’lerin modasının aşırılıkları zevksizlik olarak nitelendirilse de o yılların modası birçok yenilikçi trendi de beraberinde getirdi. Moda, sadece giyim değil aynı zamanda bir dönemin sosyal, kültürel ve politik yansımasıydı...
23.10.2023 Gündem
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda şampiyon Alexey Lutsenko
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda şampiyon Alexey Lutsenko 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu genel klasman lideri olarak Kazakistan'ın Astana takımından Alexey Lutsenko tamamladı.
15.10.2023 Diğer
Lutsenko finale önde girdi!
Lutsenko finale önde girdi! Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 159.8 kilometrelik Selçuk-Manisa-İzmir etabını UAE Emirates Takımı’ndan Jay Vine kazandı, Lutsenko son güne genel klasmanda önde girdi.
15.10.2023 Diğer
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Selçuk-Manisa-İzmir etabında kazanan Jay Vine
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Selçuk-Manisa-İzmir etabında kazanan Jay Vine 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Selçuk-Manisa-İzmir etabında zafere Jay Vine ulaştı.
14.10.2023 Diğer
Victor Langelotti ilk sırada!
Victor Langelotti ilk sırada! Bodrum ile Selçuk arasındaki 193.3 kilometrelik zorlu Bodrum-Selçuk etabını Burgos Takımı’ndan Victor Langelotti önde tamamladı.
14.10.2023 Diğer
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda altıncı etabın galibi Victor Langelotti!
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda altıncı etabın galibi Victor Langelotti! 58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum ile Selçuk arasındaki 6'ncı etabı Victor Langelotti kazandı. Burgos Takımı'yla mücadele eden Victor Langelotti, 4 saat 46 dakika 34 saniye ile etabı tamamladı.
13.10.2023 Diğer
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Fethiye (Babadağ) etabını Alexey Lutsenko kazandı
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Fethiye (Babadağ) etabını Alexey Lutsenko kazandı 58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun "Kraliçe" olarak adlandırılan 104.1 kilometrelik Fethiye-Fethiye (Babadağ) etabını Alexey Lutsenko kazandı.
10.10.2023 Diğer
58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun "Kraliçe" etabında zefer Alexey Lutsenko'nun
58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun "Kraliçe" etabında zefer Alexey Lutsenko'nun 58'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun üçüncü gününde heyecan devam ediyor. "Kraliçe" olarak adlandırılan 104.1 kilometrelik Fethiye-Fethiye (Babadağ) etabını Astana Takımı'ndan Alexey Lutsenko, kazandı
10.10.2023 Diğer
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ikinci etabı Jasper Philipsen'in!
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ikinci etabı Jasper Philipsen'in! 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 166.5 kilometrelik Kemer-Kalkan etabını 4 saat 13 dakika 54 saniye ile Alpecin Deceuninck Takımı'ndan Jasper Philipsen kazandı.
9.10.2023 Diğer
Jasper Philipsen hızlı başladı!
Jasper Philipsen hızlı başladı! Alanya-Antalya etabı ile başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda ilk günün galibi Alpecin Deceuninck Takımı’ndan Jasper Philipsen oldu. Turda heyecan bugün Kemer-Kalkan etabı ile devam edecek.
9.10.2023 Diğer
İstanbul’da ilk şampiyon Gustav Wang
İstanbul’da ilk şampiyon Gustav Wang Uluslararası Bisiklet Birliği takvimindeki Tour of İstanbul, Sultanahmet-Caddebostan etabıyla sona erdi. Yağmur altında kentin güzel manzaraları eşliğinde koşulan dördüncü etabın ardından Gustav Wang organizasyonun ilk şampiyonu oldu.
2.10.2023 Diğer
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Bağdat Caddesi'nde mayoyla gezen mankene: Kitap okuma cezası
Bağdat Caddesi'nde mayoyla gezen mankene: Kitap okuma cezası İstanbul Bağdat Caddesi'nde ip mayoyla gezen ve gözaltına alınan manken Melisa Aydınalp, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce kütüphaneye haftada en az 2 kez giderek “Ahlak ve toplum değerleri" ile ilgili kitaplar okumak şartıyla serbest bırakıldı.
22.09.2023 Haberler
Gisele Bündchen'den kızına inanılmaz hediye! 10 yaşındaki Vivian'a neden çiftlik aldığını açıkladı
Gisele Bündchen'den kızına inanılmaz hediye! 10 yaşındaki Vivian'a neden çiftlik aldığını açıkladı Brezilyalı model Gisele Bündchen, emekli NFL yıldızı Tom Brady ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızına çok konuşulacak bir hediye verdi. 10 yaşındaki Vivian için 9.1 milyon dolarlık bir çiftlik satın alan eski Victoria's Secret meleği, dudak uçuklatan sürpriz hakkında konuştu.
22.09.2023 Cadde
Özge Özpirinçci: Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz?
Özge Özpirinçci: Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz? Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızını dünyaya getirerek ilk kez annelik heyecanı yaşayan Özge Özpirinçci, önceki gün eşiyle bir davete katıldı. Çift, kızları Mercan hakkında konuştu.
14.09.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mayo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.