Eğlenceye doydular
Eğlenceye doydular Melis Dağ, Bodrum Turgutreis’teki Rios’ta sahne aldı.
28.07.2022 Cadde
Renkli ‘Hayat Sohbetleri’
Renkli ‘Hayat Sohbetleri’ Bodrum Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımlanan Hayat Sohbetleri, Metin Uca ve Nebil Özgentürk gibi isimlerin moderatörlüğünde önemli konukları bir araya getirdi...
30.11.2020 Ege
Line nostalji gecelerinin ikincisi geliyor
Line nostalji gecelerinin ikincisi geliyor 90’larda Beyoğlu’nun unutulmaz mekanları arasında gösterilen Line, nostalji gecelerinin ikincisi ile geliyor. Bir çok ünlünün sahne alacağı gece dinleyenlere 90’lar ruhunu yeniden yaşatacak.
17.01.2020 Kültür Sanat
Son dakika: DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
Son dakika: DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler?
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler? 14 Mayıs 2023 seçimleri için Memleket Partisi milletvekili aday listesi de açıklandı. Seçime katılacak adaylar il il paylaşıldı. Memleket Partisi 2023 seçimlerinde milletvekili adayları kimler oldu? İşte, 28. dönem Memleket Partisi milletvekili adayları isim listesi...
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
Ulusal Yarışma'nın jürileri açıklandı
Ulusal Yarışma'nın jürileri açıklandı Bu yıl 8-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 41. İstanbul Film Festivali’nde Ulusal Yarışma, Ulusal Belgesel Yarışması, Ulusal Kısa Film Yarışması ve Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü’nü değerlendirecek olan jüri üyeleri belirlendi.
26.01.2022 Kültür Sanat
Mucize 2 Aşk filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Mucize Aşk nerede çekildi?
Mucize 2 Aşk filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Mucize Aşk nerede çekildi? Mucize filminin devamı niteliğindeki Mucize 2: Aşk filmi televizyon ekranlarında da izleyici karşısına çıkıyor. Filmde Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz başrolde yer alıyor. Dram türündeki film, 2017 yılında vizyona girdi. Peki, Mucize 2 oyuncu kadrosunda kimler var?
10.11.2021 Cadde
Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?
Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi? Bu akşam televizyonda ilk kez "Mucize Aşk" adlı yerli film olacak. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu nedenle de "Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?" sorusu sıklıkla soruluyor.
29.10.2021 Gündem
Irmak Arıcı: Uyumak unutmaktır!
Irmak Arıcı: Uyumak unutmaktır! 'Gece Gibi Gönlün' ve Mustafa Ceceli ile düet yaptığı 'Mühür' şarkılarıyla adını duyuran Irmak Arıcı; yeni teklisi 'Güya', karavan projesi, Mustafa Ceceli ile işbirliği ve pandemi günleri hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı, sektöre girmek isteyen gençlere de önemli bir tavsiyede bulundu.
7.04.2021 Cadde
Köprüde Buluşmalar Sinema Konuşmaları başlıyor
Köprüde Buluşmalar Sinema Konuşmaları başlıyor Köprüde Buluşmalar kapsamında düzenlenen “Sinema Konuşmaları” bu yıl dijital platformlar, dizi ve film yapım hikayeleri, post-prodüksiyon ve güçlü kadın karakter yazımı gibi sektörün farklı konularına değiniyor. “Sinema Konuşmaları” etkinlik serisi 2-5 Nisan’da İKSV YouTube sayfasından canlı olarak çevrimiçi düzenlenecek.
30.03.2021 Kültür Sanat
Gökçe: Pandemide ben de şoka girdim!
Gökçe: Pandemide ben de şoka girdim! Şarkıcı Gökçe; son parçası 'Eyvallah'ı, pandemi günlerini, koronavirüs salgını sonrası planlarını, sosyal medya hakkındaki düşüncelerini, geleceğe dair hayallerini ve geçmişe duyduğu özlemi anlattı.
17.02.2021 Cadde
Erkekler kulübünü eğitmemiz gerekiyor
Erkekler kulübünü eğitmemiz gerekiyor Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, Kadir Has Üniversitesi’nin ilk kadın rektörü. Feyiz, üniversitedeki tüm komite ve komisyonlarda görevli kadın oranını yüzde 60’a çıkardı. Prof. Feyiz, “Erkekler kulübünü eğitmeden mücadeleyi kazanmamız mümkün değil. Bu değişimi erkeklerle birlikte yapacağız” dedi.
8.03.2020 Gündem
Zirvede kar keyfi
Zirvede kar keyfi İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri, Bolu’daki Kartalkaya kayak merkezinde buluştu.
8.01.2020 Cadde
Börü 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Börü oyuncu kadrosu ve konusu
Börü 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Börü oyuncu kadrosu ve konusu Börü bu akşam başladı. Toplamda 6 bölümden oluşacak olan Börü her hafta 1 saatlik bölümler ile ekrana gelecek. Nefes kesen konu seçimi ve güçlü kadrosu ile Börü, ilk bölümüyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Peki Börü 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
28.02.2018 Gündem
Ian McKellen: Biz Shakespeare’iz
Ian McKellen: Biz Shakespeare’iz Bu yılki İstanbul Film Festivali’ne konuk olan usta oyuncu Ian McKellen iki gün art arda İstanbullu sanatseverlerin karşısına çıktı. McKellen ilk etkinlikte ‘Hamlet’, ‘Macbeth’ ve ‘Sir Thomas More’dan tiradlar canlandırdı
7.04.2017 Gündem
Kertenkele dizisinin 46. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle
Kertenkele dizisinin 46. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle Kertenkele dizisi izleyicilerine yepyeni bir bölüm sunmaya daha devam ediyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Kertenkele 46. bölümden detaylar..
19.12.2015 Gündem
Kertenkele dizisinin 45. son bölümde Kertenkele tuzağa düşüyor-İzle
Kertenkele dizisinin 45. son bölümde Kertenkele tuzağa düşüyor-İzle Kertenkele dizisi izleyenlerine yine hoşça dakikalar yaşatmaya devam ediyor. ATV'nin bol kahkahalı dizisi Kertenkele'nin yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Kertenkele 45. bölümden detaylar..
16.12.2015 Gündem
Kertenkele dizisinin 45. bölüm yeni fragmanı yayınlandı - İzle
Kertenkele dizisinin 45. bölüm yeni fragmanı yayınlandı - İzle İzleyenlerin merakla bekledikleri Kertenkele 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı Kertenkele dizisi yeni bölüm için heyecan dorukta. Birbirinden farklı, büyük sürprizlerin yaşanacağı Kertenkele 45. yeni bölüm fragmanı haberimizde.
12.12.2015 Gündem
Kertenkele 44. bölümde Kertenkele rehin alınıyor-İzle
Kertenkele 44. bölümde Kertenkele rehin alınıyor-İzle Kertenkele dizisi izleyenlerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. ATV'nin oldukça beğenilen dizisi Kertenkele'nin yeni bölümünde neler oldu? İşte Kertenkele 44. bölümden detaylar..
8.12.2015 Gündem
Kertenkele 44. son bölümünde ekrana kilitledi-İzle
Kertenkele 44. son bölümünde ekrana kilitledi-İzle ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele 44. bölüm ile dün akşam izleyiciyle buluştu. Kertenkele son bölümünde, Ünsal'ın elinden kurtulmak için plan yaptı. Ayrıca Melis'in izini bulduğunu sanırken bir sürprizle karşılaştı. İşte Kertenkele 44. bölümde yaşananlar ve tüm detayları haberimizde...
7.12.2015 Gündem
Aileleri onları bağırlarına bastı
Aileleri onları bağırlarına bastı PKK’nın aylar önce kaçırdığı ve önceki gün Türkiye’ye teslim ettiği kamu görevlileri memleketlerine ulaştı. 8 kamu görevlisi aileleri ve yakınları tarafından coşku ve gözyaşlarıyla karşılandı
14.03.2013 Gündem
Gözleriyle de iki kişiye ışık oldu
Gözleriyle de iki kişiye ışık oldu Uşak’ta beyin ölümü gerçekleştikten sonra yüzü, bacakları, iki kolu Antalya’daki hastalara nakledilen Uşaklı Ahmet Kaya’nın korneaları da İzmir’de iki hastanın sağlığına kavuşmasını sağladı.
30.01.2012 Gündem
Sarı Melekler’in şovu
Sarı Melekler’in şovu Fenerbahçe, Vakıfbank’a da şans tanımadı. Rakibi karşısında sadece 2. sette zorlanan sarı-lacivertli ekip son iki sette ise adeta şov yaptı
14.01.2012 Skorer
Evliliğiniz ellerinizin arasından kayıp gitmesin
Evliliğiniz ellerinizin arasından kayıp gitmesin Kavgalar bir ilişkinin tuzu biberidir ama sadece bazı durumlarda….
6.09.2011 Ruh Sağlığı