Meteoroloji

Meteoroloji

Son dakika Meteoroloji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Meteoroloji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Meteoroloji haber sayfamızda...

Meteoroloji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.229 meteoroloji haberi bulunmuştur.
Son dakika: İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
Son dakika: İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamada İzmir Seferihisar'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.
19.04.2024 Gündem
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım'
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım' En son 20 Aralık 1942’de yerel saatle 17.05'te meydana gelen, 3 bin can kaybıyla sonuçlanan 7 büyüklüğündeki 1942 Niksar-Erbaa depremi Tokat’ta unutulmaz yaralar açmıştı. Dün yaşanan ve çevre şehirlerden de hissedilen Tokat merkezli depreminden ardından ise bölgede 100'e yakın sarsıntı kaydedildi. "Hafife almamak lazım" diyen Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
19.04.2024 Gündem
‘Tohumlama değil iklim meselesi’
‘Tohumlama değil iklim meselesi’ Prof. Dr. Orhan Şen, Dubai’de sellere neden olan şiddetli yağmurun ‘bulut tohumlama’dan değil, 75 yılda bir görülen sistem yağışından ve iklim değişikliğinden kaynaklandığını söyledi.
19.04.2024 Gündem
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası kamuda yeni tasarruf tedbirleri alınacağını açıklamasının ardından gözler bu tedbirlerin detaylarına çevrildi.
19.04.2024 Ekonomi
Meclis, 23 Nisan’ı Gezeravcı ile kutlayacak
Meclis, 23 Nisan’ı Gezeravcı ile kutlayacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü, bu yıl kapsamlı bir şekilde kutlanacak.
19.04.2024 Gündem
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Bağdat’ta ilk çözüm suda bekleniyor
Bağdat’ta ilk çözüm suda bekleniyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bağdat’a yapacağı ziyaretin gündeminde öne çıkan üç konu içinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi ile Kalkınma Yolu Projesi’nin yanı sıra Dicle ve Fırat’ın sınır aşan suları yer alacak. Irak’taki görüşmelerde su sorununun aşılmasına yönelik önemli adımların atılması bekleniyor.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var'
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var' Geçtiğimiz bayram haftasında Bostancı’da yaşayan bir kişinin Heybeliada, Yalova ve son olarak Bursa Uludağ’ı görüntülediği video sosyal medyada viral oldu. Peki, arada kocaman bir Marmara Denizi varken İstanbul'dan Uludağ'ın zirvelerinin görüntülenmesi nasıl mümkün oldu? Herkesin merak ettiği bu konuyu, Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'e sorduk.
19.04.2024 Yaşam
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın 1988 yılında evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü Kenya'da askeri helikopter düştü. Genelkurmay Başkanı Ogolla da dahil toplam 10 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar...
18.04.2024 Dünya
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu Antalya Gazipaşa'da bir otomobilin içerisine giren fare kabloları yiyerek araca 8 bin liralık zarar verdi. Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen araç sahibi uyardı. İşte detaylar...
18.04.2024 Gündem
Bolu Dağı Tüneli uzuyor! İstanbul yönü için yeni karar
Bolu Dağı Tüneli uzuyor! İstanbul yönü için yeni karar Bolu Dağı Tüneli ile ilgili yeni karar açıklandı. Tünelin İstanbul yönünün 70 metre uzatılacağı açıklandı. İşte detaylar...
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
İL İL HAVA DURUMU DERECELERİ ☔ İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu
İL İL HAVA DURUMU DERECELERİ ☔ İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu raporunu yayımladı. Peki önümüzdeki günlerde yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? İşte rapor
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularındaki sorun ile ilgili sosyal medya hesabından son dakika açıklaması yaptı.
18.04.2024 Gündem
İstanbul'da at eti operasyonu! Baskında at eti ve kesilmeyi bekleyen atlar bulundu
İstanbul'da at eti operasyonu! Baskında at eti ve kesilmeyi bekleyen atlar bulundu Sultangazi'de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ve zabıta ekipleri, kamyonette at eti ve sakatatları ele geçirdi. Kesim için bekletildiği değerlendirilen 3 at ise ahırda bulundu.
18.04.2024 Gündem
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
Datça’da teknelerin fırtınayla imtihanı kamerada
Datça’da teknelerin fırtınayla imtihanı kamerada Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısının ardından Datça ilçesinde öğle saatlerinde başlayan ve kıyıya döven dalgalar, teknelerde büyük tehlikeye neden oldu.
17.04.2024 Haberler
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Radar verilerine göre 16 kent için sarı alarm verildi. İstanbul dahil birçok kentte saatler sonra soğuk ve sağanak hava etkisini gösterecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul dahil: 3 gün sürecek, bu saatlere dikkat
Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul dahil: 3 gün sürecek, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den bir son dakika uyarısı geldi. Yurt genelinde etkili olan yaz havası kısa sürdü. Bugün 6 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Yarın ise İstanbul başta olmak üzere birçok kentte alarm verildi. 3 gün boyunca sürecek olan sağanak ve gök gürültülü havanın etkisi ile sıcaklıklar da 9 derece düşecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.