Otomotiv

Otomotiv

Son dakika Otomotiv haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Otomotiv gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Otomotiv haber sayfamızda...

Otomotiv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.566 otomotiv haberi bulunmuştur.
BTM girişimi Almanya’dan yatırım aldı
BTM girişimi Almanya’dan yatırım aldı Otomotiv endüstrisinde kalite kontrolü yapay zeka destekli kameralarla sağlayan Academic Sight, otomasyon sektörünün önde gelen firmalarından Alman Robodex’ten yatırım aldı.
19.04.2024 Ekonomi
Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlar tanıtıldı
Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlar tanıtıldı Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Karting Takımı, 2024 Türkiye Karting Şampiyonası kadrosunu özel bir etkinlikle otomotiv ve spor medyasına tanıttı.
18.04.2024 Otomobil
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
40 binden fazla otomobilini geri çağırıyor
40 binden fazla otomobilini geri çağırıyor ABD’li otomotiv üreticisi Ford, 40 binden fazla otomobilini geri çağırıyor. ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), Ford hakkında bir soruşturma başlatıldığını ve şirketin sattığı toplam 42 bin otomobilin yangın riski nedeniyle geri çağırma operasyonuna dahil edildiğini bildirdi
14.04.2024 Ekonomi
Darphane, UTTS ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi
Darphane, UTTS ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla 1 Ocak 2025’te zorunlu hale getireceği ‘Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ne (UTTS) ilişkin olarak UTTS Taşıt Montaj Firmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
13.04.2024 Ekonomi
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı...
İkinci el araç alacaklar dikkat! Bayramdan sonra fiyatlar artacak mı? İşte cevabı... Araç piyasası bahar aylarına girilmesiyle birlikte hareketlendi. Araç satış rakamlarında ise bir artış söz konusuydu. Peki bayram sonrası araç fiyatları artar mı? Vatandaş konut yatırımını mı yoksa araç yatırımını mı seçiyor? İşte detaylar...
10.04.2024 Ekonomi
Elektrikli otomobilde ‘100 bin’e geri sayım
Elektrikli otomobilde ‘100 bin’e geri sayım Türkiye’de trafikteki elektrikli otomobil sayısı 93 bin 973’e, şarj noktası sayısı da 5 bin 821’i hızlı şarj olmak üzere 17 bin 233’e ulaştı. Şarj istasyonlarının yarıya yakını, yenilenebilir enerjiyi kullanan “yeşil şarj istasyonu” konseptiyle hizmet veriyor.
8.04.2024 Ekonomi
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracatı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 1,8 azalarak 3,2 milyar dolar oldu.
7.04.2024 Ekonomi
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
İhracat ilk çeyrek rekorunu kırdı
İhracat ilk çeyrek rekorunu kırdı Mart ayında ihracat 22.5 milyar dolar oldu. Mart ihracatı yüzde 4.1 daralsa da 63.7 milyar dolarla ilk çeyrek rekoru kırıldı.
5.04.2024 Ekonomi
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket Vestel, son 10 yılda önemli yatırım yaptığı mobilite ve enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını, ‘Vestel Mobilite’ çatısı altında topladı.
5.04.2024 Ekonomi
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku Kocaeli'de 4 kişilik aile ve üniversitede memur olan komşularının, ihale yoluyla aldıkları ikinci el araçları ucuza sattıkları vaadiyle 18 kişiyi 3 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.
3.04.2024 Gündem
Almanya'da otomotiv sektörü toparlandı
Almanya'da otomotiv sektörü toparlandı Almanya'nın otomotiv sektöründe iş ortamı mart ayında iyileşti.
3.04.2024 Uzmanpara
Otomomobil satışları arttı
Otomomobil satışları arttı Otomobil ve hafif ticari araç satışları Mart ayında yüzde 5,7 artarak 109 bin 828 adet oldu.
2.04.2024 Ekonomi
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu Samsun'da bir vatandaş, sosyal medya hesabı üzerinden sipariş verdiği 4 bin TL'lik otomobil aynasını göndermeyen kişiden şikayetçi oldu.
27.03.2024 Haberler
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı iyileşti
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı iyileşti Almanya'da ihracatçıların hissiyatı mart ayında gözle görülür bir şekilde iyileşti.
25.03.2024 Uzmanpara
İkinci elde fiyat düşüşü durdu! İşte en çok ilan verilen 3 model
İkinci elde fiyat düşüşü durdu! İşte en çok ilan verilen 3 model İlan platformlarında ikinci el araçlar için şubat ayı verileri açıklandı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren sıfır araç fiyatları yükselirken ikinci elde fiyatlar halen düşük kalmıştı. Araştırmaya göre şubatta fiyat düşüşü durdu. En çok ilana çıkan araç modelleri de belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Denetimler aralıksız devam ediyor:  212 milyon lira ceza kesildi
Denetimler aralıksız devam ediyor: 212 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat ve stokçulukla mücadele kapsamında, 2023'te 135 milyon 104 bin, 2024'te ise 77 milyon 71 bin olmak üzere toplamda 212 milyon 176 bin TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
19.03.2024 Ekonomi
Mobil ekosisteme çözüm üretecek
Mobil ekosisteme çözüm üretecek Sürdürülebilir Mobilitenin Geleceği Zirvesi’nde konuşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, sürdürülebilir mobilite alanında sigortanın vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı.
19.03.2024 Sigorta
Kredi ile araç alacaklar dikkat! Aylık 30 bin lira ödemesi var
Kredi ile araç alacaklar dikkat! Aylık 30 bin lira ödemesi var Bankalarda kredi faiz oranları her geçen gün daha da yükseliyor. Özellikle taşıt kredilerinde limitlerin düşük olması ve faiz oranlarının yükselmesi borçlanarak araç alımını zorlaştırıyor. Peki taşıt kredilerinde faiz oranları daha da yükselir mi, borçlanarak araç almak isteyenler için son fırsat mı? Konuyla ilgili uzman isim milliyet.com.tr’ye çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Girişimleri ‘tutunduracak’
Girişimleri ‘tutunduracak’ Birlikte Ticaret Ekonomisi Platformu BİRTEP’in startupların hayatta kalma ve sağlıklı büyüme oranlarını artırmayı hedeflediği yeni girişimi Startep Türkiye, faaliyetlerine başladı.
12.03.2024 Kobi

Benzer Haber Etiketleri

Otomotiv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.