Paul Le Guen

Paul Le Guen

Son dakika Paul le Guen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Paul le Guen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Paul le Guen haber sayfamızda...

Paul Le Guen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 473 paul le guen haberi bulunmuştur.
Le Guen'den Umut Meraş için şaşırtan itiraf!
Le Guen'den Umut Meraş için şaşırtan itiraf! Beşiktaş'ın milli sol beki Umut Meraş ile ilgili eski hocası Paul Le Guen açıklamalarda bulundu.
21.01.2023 Beşiktaş
Galatasaray'da Emre Taşdemir kendini buldu! Bilinmeyen hikayesi
Galatasaray'da Emre Taşdemir kendini buldu! Bilinmeyen hikayesi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon başı kadro yapılanmasına gitmişti. Transfer sezonunda birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızlı ekip, takımda düşünülmeyen isimler ile yollarını ayırdı. Okan Buruk'un kadrosunda yer alamayan Emre Taşdemir, Süper Lig'in 12. haftasında Karagümrük maçı karşısında 1 gol 1 asistlik performans sergilemişti.
31.10.2022 Galatasaray
Bursaspor, 5 sezon sonra istikrar yakaladı
Bursaspor, 5 sezon sonra istikrar yakaladı Bursaspor, 2014/15 sezonunun ardından, 5 dönem sonra ilk kez sezona başladığı teknik direktör ile süreci tamamladı. Sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Mustafa Er'in geleceği ise, belirsizliğini koruyor.
19.05.2021 1.Lig
Bursaspor 7 yılda 16 kez teknik adam değişikliğine gitti
Bursaspor 7 yılda 16 kez teknik adam değişikliğine gitti Süper Lig şampiyonluğu yaşatan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın 2013’te ayrılmasının ardından Bursaspor, bugüne kadar tam 16 kez teknik adam değişikliğine gitti.
10.11.2020 1.Lig
Ertuğrul Ersoy, Fransa'da el üstüne tutuluyor!
Ertuğrul Ersoy, Fransa'da el üstüne tutuluyor! Fransa Lig 2 ekiplerinden Le Havre’da forma giyen milli futbolcumuz Ertuğrul Ersoy, Nancy maçındaki performansı ile dikkatleri üzerine toplarken, Teknik Direktör Paul Le Guen’in de takdirini kazandı.
30.09.2020 Fransa Ligue 1
Bursaspor, takımı Mustafa Er'e emanet etmeye hazırlanıyor
Bursaspor, takımı Mustafa Er'e emanet etmeye hazırlanıyor TFF 1inci Lig ekibi Bursasporda, teknik direktörlük için Mustafa Er ile anlaşma sağlandı.
30.08.2020 1.Lig
Son dakika transfer haberleri | Kubilay Kanatsızkuş'a Le Havre kancası
Son dakika transfer haberleri | Kubilay Kanatsızkuş'a Le Havre kancası Yeşil-beyazlıların santrforuna, Fransız ekibi Le Havre'nin talip olduğu öğrenildi.
10.07.2020 1.Lig
Bursaspor son 5 yılda 10 teknik direktör değiştirdi
Bursaspor son 5 yılda 10 teknik direktör değiştirdi Bursaspor, Şenol Güneş yönetiminde geçen 2 sezonun ardından sonraki 5 sezonda 10 farklı teknik adam ile çalıştı. Yeşil beyazlılarda istikrar bir türlü sağlanamazken, bu süreçte hiçbir teknik direktör başladığı sezonu bitiremedi.
1.07.2020 1.Lig
Ertuğrul Ersoy'dan Türkiye'ye transfer açıklaması
Ertuğrul Ersoy'dan Türkiye'ye transfer açıklaması Fransa'da forma giyen Ertuğrul Ersoy, "Kısa vadede Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Ancak Türkiye'den takımıma belki büyük bir bonservis teklifi gelir. Neden olmasın?" dedi.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak için kulüpler sıraya girdi
Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak için kulüpler sıraya girdi Bursaspor’un genç yeteneği Burak Kapacak için, başta Paul Le Guen’in takımı Le Havre ve Fenerbahçe olmak üzere bir çok takım yeşil-beyazlı kulübün kapısını çaldı. Ancak Bursaspor yönetimi korona virüs sürecinde oyuncunun düşük bedelle satılacağı ihtimali bulunduğu için transfere sıcak bakmıyor.
1.07.2020 1.Lig
Milli futbolcu Ertuğrul Ersoy: Le Havre'ye sıçrama yapmak için geldim
Milli futbolcu Ertuğrul Ersoy: Le Havre'ye sıçrama yapmak için geldim Fransa 2. Futbol Ligi (Ligue 2) ekiplerinden Le Havre'de forma giyen milli futbolcu Ertuğrul Ersoy, kariyerinde sıçrama yapmak için bu takımı seçtiğini söyledi.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Paul Le Guen: "Türkiye büyük bir sürprize imza atabilir"
Paul Le Guen: "Türkiye büyük bir sürprize imza atabilir" Bursaspor'da bir dönem görev alan teknik direktör Paul Le Guen, oyuncusu Ertuğrul Ersoy'un her gün performansını yukarı doğru çektiğini belirtirken, Türkiye'de kendisine gösterilen ilgiye minnettar olduğunu kaydetti. Le Guen, A Milli Takım için ise, "Türkiye turnuvada iyi işler başarıp büyük bir sürprize imza atabilir" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Umut Meraş'tan itiraf! 'Beşiktaş'la anlaşmıştım'
Umut Meraş'tan itiraf! 'Beşiktaş'la anlaşmıştım' Sezon başında Bursaspor'dan Fransa 2. Lig takımı Le Havre’ye transfer olan milli futbolcu Umut Meraş, Beşiktaş'la o dönem anlaştığını itiraf etti.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Fatih Karagümrük, Mustafa Er ile görüşüyor
Fatih Karagümrük, Mustafa Er ile görüşüyor Teknik direktör arayışındaki Fatih Karagümrük, genç teknik adam Mustafa Er'i gündemine aldı.
1.07.2020 1.Lig
Laurent Blanc, Galatasaray'ı reddetmiş
Laurent Blanc, Galatasaray'ı reddetmiş Bir dönem Bursaspor'u çalıştıran Paul le Guen, Laurent Blanc'ın 2017 yılında Galatasaray'ın teklifini reddettiğini söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
Ertuğrul Ersoy, Le Havre'ye imza attı!
Ertuğrul Ersoy, Le Havre'ye imza attı! Bursaspor'un genç stoperi Ertuğrul Ersoy, Fransız ekibi Le Havre ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
26.08.2019 BursaSpor
Bursaspor'a teknik direktör dayanmıyor
Bursaspor'a teknik direktör dayanmıyor Bursaspor, Şenol Güneş'in ardından sonraki 4 sezon içerisinde hiçbir teknik direktör ile sezon boyunca çalışamadı ve Süper Ligde üste üste 4 sezondur mücadele veren 11 ekip arasında en az bir sezonu dahi başladığı teknik adam ile bitiremeyen tek kulüp oldu.
19.06.2019 BursaSpor
Bursaspor, son 4 yılda 8. teknik adam değişikliğine gidiyor
Bursaspor, son 4 yılda 8. teknik adam değişikliğine gidiyor Bursaspor, son olarak Şenol Güneş döneminin ardından hiçbir sezonu teknik direktör değişikliğine gitmeden tamamlayamadı. Yeşil-beyazlılar son 4 sezonda 7 farklı teknik direktör ile anlaşırken, Samet Aybaba'nın ardından 8'inci farklı teknik adam ile yola devam edecek.
8.04.2019 BursaSpor
Kerim Frei Bursaspor'a
Kerim Frei Bursaspor'a Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Başakşehir’de istediği forma şansını bulamayan Kerim Frei’in peşine düştü.
4.01.2019 BursaSpor
Başkan Ali Ay, Bursaspor'un borcunu açıkladı!
Başkan Ali Ay, Bursaspor'un borcunu açıkladı! Bursaspor Başkanı Ali Ay, Divan Kurulu’nda gündeme ve transferlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı kulübün borcunu da açıklayan Başkan Ay, transfer ve hakem kararlarında değindi.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor'a transfer yasağı!
Bursaspor'a transfer yasağı! Fransız teknik adamın birikmiş alacaklarından doğan 3'üncü taksiti hesabına yatmadı. Kısmi transfer yasağı gelen kulüp, ocak ayına kadar ödemeyi yapmazsa kadrosuna oyuncu katamayacak.
7.11.2018 BursaSpor
Faty'den Bursaspor'a duygusal veda
Faty'den Bursaspor'a duygusal veda MKE Ankaragücü ile sözleşme imzalayan eski Bursasporlu Ricardo Faty, yeşil beyazlı camiaya veda etti. Faty, "Sizin 'kardeşlerinizden' biri olarak kalacağım. Görüşmek üzere Bursa" notunu düştü.
28.06.2018 BursaSpor
Mustafa Er: Sezonu kazasız belasız atlattık
Mustafa Er: Sezonu kazasız belasız atlattık Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Sezonu kazasız belasız atlattık ama arzu etmediğimiz bir yerde bitirdiğimizi söyleyebiliriz" dedi.
22.05.2018 BursaSpor
Süper Lig'de gelenek bozulmadı! Türk teknik adam...
Süper Lig'de gelenek bozulmadı! Türk teknik adam... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonlukta yerli teknik direktör geleneği bu sezon da bozulmadı.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor'da rota Katanec
Bursaspor'da rota Katanec Son 2 sezondur kabus gibi sezon geçiren Bursaspor, Fransız Teknik Direktör Paul Le Guen'in yerini Slovenya Milli Takım Teknik Direktörü Srecko Katanec ile doldurmayı hesaplıyor.
19.05.2018 BursaSpor

Benzer Haber Etiketleri

Paul Le Guen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.