Payı

Payı

Son dakika Payı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Payı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Payı haber sayfamızda...

Payı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.793 payı haberi bulunmuştur.
20 ton yerli ayçiçeği tohumu ihracatı
20 ton yerli ayçiçeği tohumu ihracatı Tekirdağ’da Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle yetiştirilen 20 ton yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ikinci kez Rusya’ya ihraç edildi. Dünyanın tohum merkezi arasında bulunan Rusya’da yerli ve milli tohumlarında yayılması beklenirken, seneye ise Rusya’ya 120 ton transfer anlaşması yapılmış durumda.
28.03.2024 Ekonomi
1 trilyon 291 milyar 77 milyon TL sosyal korumaya harcandı
1 trilyon 291 milyar 77 milyon TL sosyal korumaya harcandı Sosyal koruma harcaması 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 60,2 artış göstererek 1 trilyon 291 milyar 77 milyon TL oldu.
28.03.2024 Ekonomi
iPhone satışları Çin’de %33 düştü
iPhone satışları Çin’de %33 düştü Apple’ın en önemli pazarlarından biri olan Çin’de iPhone sevkiyatları Şubat’ta önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 33 düştü.
28.03.2024 Ekonomi
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi
Mevduat sahipleri dikkat: Dövizden dönüş yapana yüksek faiz! Bankalar oranları güncelledi Merkez Bankası’nın faiz artışı sonrası bankalarda mevduat faiz oranları güncellendi. Bankalarda halihazırda faizler yüzde 57 seviyesine kadar çıktı. Öte yandan döviz dönüşümlü KKM hesaplarından TL mevduata geçiş için bankalar çok daha yüksek faiz oranı sunmaya başladı. Faizlerde yüzde 75’e varan seviye dikkat çekti. Peki 1 milyon TL’si olan ne kazanıyor? Merak edilenler haberin detayında...
28.03.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi ABD'de mortgage başvurularında önceki hafta başlayan düşüş geçen hafta da devam etti. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi ve üst üste üçüncü haftasında da yüzde 7 seviyesinin altında kaldı.
27.03.2024 Uzmanpara
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Emeklilere özel kampanya ve indirim! Düzenleme ne zaman hayata geçecek?
Emeklilere özel kampanya ve indirim! Düzenleme ne zaman hayata geçecek? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada emeklilerin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek birçok çalışmayı, emekliler yılı kapsamında hayata geçireceklerini söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasında Yargıç Juan Merchan, konuşma yasağı getirdi.
26.03.2024 Dünya
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir
Akşener'den Özel'e: Bunun adına 'Yan gel Osman' denir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi'nin CHP lehine çekilmesini isteyen Özgür Özel'e tepki gösterdi.
26.03.2024 Gündem
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi İstanbul ilk 2 ayda 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı
26.03.2024 Ekonomi
Kartlı ödemeler 1 trilyon lirayı aştı
Kartlı ödemeler 1 trilyon lirayı aştı Bankalararası Kart Merkezi (BKM) şubat ayına ilişkin verilerini açıkladı.
26.03.2024 Ekonomi
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı
BES’te kısmi ödeme temmuzda başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre BES’ten çıkmadan nakit ihtiyaçlarına çözüm sunması amaçlanan ve 26 Mart’ta başlaması planlanan “kısmi nakit çekme” uygulaması 1 Temmuz’a ertelendi.
26.03.2024 Sigorta
Trump’ın 'sus payı' ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının başlama tarihi belli oldu
Trump’ın 'sus payı' ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının başlama tarihi belli oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının ilk duruşması için tarih belli oldu.
25.03.2024 Dünya
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çocuklarla İftar Programı'nda konuştu: Devlet hem ana hem babadır
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Çocuklarla İftar Programı'nda konuştu: Devlet hem ana hem babadır Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Devlet hem ana hem babadır" dedi.
25.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan altılı masa tepkisi! 'Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı?'
Bakan Tunç'tan altılı masa tepkisi! 'Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı?' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ülkenin cumhurbaşkanlığına layık gördükleri birini kendi partilerinin başkanlığına layık görmediler, bir kenara ittiler. Demek ki bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş. Çünkü hemen kavgaya başlayacaklarmış. İktidarı paylaşmanın kavgasına başlayacaklardı. Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı" açıklamasında bulundu.
25.03.2024 Gündem
Köhn için Hannover'den açıklama: Galatasaray'da kalması zor
Köhn için Hannover'den açıklama: Galatasaray'da kalması zor Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover 96'da devre arası Galatasaray'a satılan Derrick Köhn'ün performansı mutluluk yarattı.
25.03.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil! CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da yeni bir açıklama yaptı. Erdoğan, 'Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek. Ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru kartel mi oldukları belli değil.' dedi.
25.03.2024 Haberler
'Bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş'
'Bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş' "Ülkenin cumhurbaşkanlığına layık gördükleri birini kendi partilerinin başkanlığına layık görmediler, bir kenara ittiler. Demek ki bunlar iktidar olsalarmış vay halimizeymiş." diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Çünkü hemen kavgaya başlayacaklarmış. İktidarı paylaşmanın kavgasına başlayacaklardı. Muhalefeti paylaşamayan iktidarı mı paylaşacaktı" şeklinde konuştu.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Muhalefet mi, Kartel mi belli değil! CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da yeni bir açıklama yaptı. Erdoğan, 'Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek. Ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru kartel mi oldukları belli değil.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Trafikte ters köşe! Kavga edecekken bir anda böyle sarıldılar
Trafikte ters köşe! Kavga edecekken bir anda böyle sarıldılar Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde motokurye kazadan kıl payı kurtularak, kendisini fark etmeyen pikap sürücüsüne tepki gösterdi. Vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışan motosikletli, pikap sürücüsünün hatasını anlayıp özür dilemesiyle yumuşadı. Tam kavga edecekken birbirlerine sarılan sürücülerin yüz gülümseten bu anları saniye saniye kask kamerasına yansıdı.
25.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Kartlı ödemeler Şubat ayında 1 trilyon lirayı aştı
Kartlı ödemeler Şubat ayında 1 trilyon lirayı aştı Şubat ayında yapılan toplam kartlı ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 152 artarak 1,01 trilyon TL oldu. Kartlı ödemelerin 843,1 milyar TL’si kredi kartları ile gerçekleştirildi.
25.03.2024 Ekonomi
Fren yerine gaza bastı! Yayaya çarpıp eve daldı
Fren yerine gaza bastı! Yayaya çarpıp eve daldı Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göreş fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu.
25.03.2024 Haberler
2023 yılı işsizlik rakamları açıklandı
2023 yılı işsizlik rakamları açıklandı 2023 yılında işsizlik oranı %9,4 seviyesinde gerçekleşti.
25.03.2024 Uzmanpara
Facianın eşiğinden dönüldü! İstinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü
Facianın eşiğinden dönüldü! İstinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü Ankara'da faciaya kıl payı! Kaba inşaatı tamamlanan apartmanın istinat duvarı yanındaki gecekondunun üzerine çöktü. Gece kondu içerisindeki bir kişi yara almadan kıl payı kurtuldu. İşte detaylar...
24.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Payı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.