Personel Alımı

Personel Alımı

Son dakika Personel alımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Personel alımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Personel alımı haber sayfamızda...

Personel Alımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.500 personel alımı haberi bulunmuştur.
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8 bin personel alımı sonuç SORGULA! 2024 Aile Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8 bin personel alımı sonuç SORGULA! 2024 Aile Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafındna farklı branşlarda 8 bin personel alımı yapılıyor. Başvuruları alınan alıma ilişkin sonuç tarihi bekleyişi sürüyor. KPSS puanına göre gerçekleşecek Aile Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN BİLGİSİ💥 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulama
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN BİLGİSİ💥 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulama Sağlık Bakanlığı personel alımı süreci sürüyor. 8 bin işçi alımı başvuruları alındı ve adaylar kura tarihine odaklandı. İŞKUR kura çekimi tarihi, saati ve yeri de duyuruldu. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi canlı yayın bilgisi haberimizde! İŞKUR kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
26.03.2024 Bilgi Rehberi
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 ne zaman açıklanacak? Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları sorgulama...
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 ne zaman açıklanacak? Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları sorgulama... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Başvuru süreci tamamlanan Aile Bakanlığı personel alımı ilanının sonuçları bekleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
22.03.2024 Bilgi Rehberi
AİLE ve SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI personel alımı sonuçları SORGULAMA: Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
AİLE ve SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI personel alımı sonuçları SORGULAMA: Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Başvurular yapıldı ve adaylar arasından KPSS puanına göre alım gerçekleşecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı sonuçları nasıl sorgulanır, ne zaman açıklanacak?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024: 🩺Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, nerede? Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı
İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024: 🩺Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta, nerede? Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 8 bin işçi alımı yapılacak. İşçi alımı için başvurular İŞKUR aracılığı ile alındı. Başvurular ardından adaylar arasından canlı yayında kura çekimi yapılacak. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım 2024 kadro branş dağılımı! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman?
13.03.2024 Bilgi Rehberi
KPSS 2024/5 SAĞLIK BAKANLIĞI 27 BİN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM Sağlık Bakanlığı KPSS 2024/5 yerleştirme sonucu sorgulama ekranı
KPSS 2024/5 SAĞLIK BAKANLIĞI 27 BİN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI yerleştirme sonuçları açıklandı! ÖSYM Sağlık Bakanlığı KPSS 2024/5 yerleştirme sonucu sorgulama ekranı KPSS-2024/5:Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli alımı yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 21-28 Şubat tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2024/5:Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli personel alımının ardından gözler yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrilmişti. Beklenen açıklama az önce ÖSYM'den geldi. KPSS-2024/5:Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları adayların erişimine açıldı.
4.03.2024 Bilgi Rehberi
AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını atamaları ne zaman, başvuru şartları nedir?
AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını atamaları ne zaman, başvuru şartları nedir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından personel alımı süreçleri devam ediyor. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması yapılacağını duyurdu. Peki, Aile Bakanlığı şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması ne zaman?
2.03.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI 27 BİN PERSONEL ALIMI tercihleri sona eriyor! KPSS 2024/5 Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı tercih ekranı kadro ve branş dağılımı
SAĞLIK BAKANLIĞI 27 BİN PERSONEL ALIMI tercihleri sona eriyor! KPSS 2024/5 Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı tercih ekranı kadro ve branş dağılımı Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri için son gün. ÖSYM tarafından başlatılan KPSS 2024/5 Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri 21 Şubat tarihinde başlamıştı. Adaylar ÖSYM AİS üzerinden elektronik ortamda tercihlerini gerçekleştirebiliyor. İşte ÖSYM KPSS 2024/5 tercih kılavuzu, Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro ve branş dağılımı.
28.02.2024 Bilgi Rehberi
ÖSYM GİRİŞ SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KPSS 2024/5 TERCİH BAŞVURULARI | Sağlık Bakanlığı kadro ve branş dağılımı
ÖSYM GİRİŞ SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KPSS 2024/5 TERCİH BAŞVURULARI | Sağlık Bakanlığı kadro ve branş dağılımı Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro ve branş dağılımı ÖSYM tercih kılavuzu ile belli oldu. Sağlık Bakanlığı'na 27 bin personel alımına ilişkin tercihler elektronik ortamda yapılıyor. ÖSYM KPSS 2024/5 tercih kılavuzun bilgilerine göre Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularını gerçekleştirebiliyorsunuz. İşte 2024 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercih işlemleri.
24.02.2024 Bilgi Rehberi
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8 bin personel alımı başvuru ekranı 2024: Aile Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları, kontenjan dağılımı
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8 bin personel alımı başvuru ekranı 2024: Aile Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları, kontenjan dağılımı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Alıma ilişkin başvuru kılavuzu yayımlandı. Farklı branşlarda toplamda 8 bin personel temini gerçekleştiriliyor. Başvurular ise e-devlet üzerinden alınıyor. 2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler?
23.02.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI ÖSYM TERCİH BAŞVURU EKRANI 2024: KPSS 2025/5 Sözleşmeli personel tercih başvurusu nereden, nasıl yapılır?
SAĞLIK BAKANLIĞI ÖSYM TERCİH BAŞVURU EKRANI 2024: KPSS 2025/5 Sözleşmeli personel tercih başvurusu nereden, nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için tercih kılavuzu erişime açıldı. ÖSYM tarafından duyurulan KPSS 2024/5 Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı için tercih başvuruları elektronik ortamda alınacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı için tercihlerin alınmaya başlamasıyla kadro ve branş dağılımı da merak ediliyor. İşte 2024 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için tercih işlemleri ve detayları.
22.02.2024 Bilgi Rehberi
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir?
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu adaylar tarafından merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kılavuz hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca'nın açıklaması sonrasında ise Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu beklenmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı ve başvuru ekranı açıldı. Peki Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
THY 5 BİN PERSONEL ALIMI 2024 | THY yeni personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler ve kadro dağılımı nasıl olacak? THY iş ilanları...
THY 5 BİN PERSONEL ALIMI 2024 | THY yeni personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler ve kadro dağılımı nasıl olacak? THY iş ilanları... THY 5 bin personel alımı yapacak. THY 5 bin personel alımı kadro dağılımı, başvuru şartları ve tarihleri şimdiden gündeme geldi. Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılında yaklaşık 5 bin kişiyi işe alacaklarını duyurdu. Lisans öğrencileri, yeni mezunlar ve yetiştirilmek üzere pilot adayları olmak üzere üç farklı kadroda alım yapılacak. Peki, THY 5 bin personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler ve kadro dağılımı nasıl olacak? İşte, detaylar...
22.02.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri netleşti! İşte tercih kılavuzu
Son dakika: Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri netleşti! İşte tercih kılavuzu Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı ilanı paylaşmıştı. İlanın ardından KPSS-2024/5 tercih kılavuzu yayımlandı.
21.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı
Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. KPSS sonuçlarına göre gerçekleştirilecek yerleştirme için adaylar 21-28 Şubat tarihleri arasında tercih yapacak.
20.02.2024 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU | 2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, kaç kişi alınacak?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU | 2024 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, kaç kişi alınacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı için son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Engelli KPSS yerleştirmeleri geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş Bakanlığa yapılacak personel alımı ile ilgili müjdeyi verdi. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, kadro dağılımı nasıl olacak?
20.02.2024 Bilgi Rehberi
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI SON DURUMU 2024: Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı (ÖSYM)? Sağlık Bakanlığı personel alımı  başvurusu ne zaman?
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI SON DURUMU 2024: Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı (ÖSYM)? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları için bekleyiş devam ediyor. Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları beklenirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kılavuz hakkında bir açıklama yaptı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman 2024?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Göktaş duyurdu: Deprem bölgesine 8 bin personel alınacak
Bakan Göktaş duyurdu: Deprem bölgesine 8 bin personel alınacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacaklarını duyurdu.
19.02.2024 Ekonomi
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI 2024 BAŞVURUSU başladı mı? 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman?
SAĞLIK BAKANLIĞI 35 BİN PERSONEL ALIMI 2024 BAŞVURUSU başladı mı? 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 35 bin personel alımı hakkında bir açıklama yaptı. Kılavuz hakkında da Bakan Koca paylaşım yaptı. Peki 2024 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım kılavuzu yayımlandı mı?
18.02.2024 Bilgi Rehberi
1500 TARIM İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURU İŞKUR | TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI başvuru şartları nedir, kura çekimi ne zaman?
1500 TARIM İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURU İŞKUR | TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI başvuru şartları nedir, kura çekimi ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere bin 500 tarım işçisi alımı yapılıyor. Bakanlık daha önce 5 bin 500 sözleşmeli personel ve 158 tarım orman uzman yardımcısı alımı gerçekleştirmişti. Peki, İŞKUR 1500 tarım işçisi alımı ne zaman, başvuru başladı mı?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Koca: Hastanelerde koordinasyon kurulu kurulması düşünülüyor
Bakan Koca: Hastanelerde koordinasyon kurulu kurulması düşünülüyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Teşvik veya performans adını verdiğimiz bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil. Motivasyon ve ödüllendirme amaçlı verilen taban ödemenin bir disiplin durumu olmama durumuna bağlandı. Bu zaten vardı yönetmelikte. Kanunla bu düzenleme yapılmış oluyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
KILAVUZ ÖSYM | 35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 👩‍⚕️👨‍⚕️ Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi, kadro ve branş dağılımı
KILAVUZ ÖSYM | 35 BİN SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 👩‍⚕️👨‍⚕️ Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi, kadro ve branş dağılımı Sağlık Bakanlığı'na 2024 yılında 35 bin personel alımı yapılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmuştu. 15 bini hemşire, 8 bini sürekli işçi olmak üzere farklı branşlarda sağlıkçı istihdamı gerçekleşecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 35 bin personel alımına dair açıklamada bulundu. Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvurusu başladı mı?
15.02.2024 Bilgi Rehberi
GİB PERSONEL ALIMI başvurusu ne zaman? 2024 Gelir İdaresi Başkanlığı 1271 Gelir Uzman Yardımcısı alımı başvuru şartları ve sınav tarihleri...
GİB PERSONEL ALIMI başvurusu ne zaman? 2024 Gelir İdaresi Başkanlığı 1271 Gelir Uzman Yardımcısı alımı başvuru şartları ve sınav tarihleri... Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından bin 271 Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılıyor. İlan başvurularında KPSS puan türü dikkate alınacak. Başvuruları olumlu değerlendirilen adaylar yazılı ve sözlü sınava tabii turulacak. Peki, GİB personel alımı başvurusu ne zaman, başvuru şartları nedir?
14.02.2024 Bilgi Rehberi
35 bin sağlık personeli alınacak
35 bin sağlık personeli alınacak Kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerin yoğun bakım servislerindeki yoğunluğa ilişkin soru üzerine “Özellikle yoğun bakım kapasitelerimizi zorlayan yoğunluk geride kaldı. Normale döndüğümüzü söyleyebilirim” açıklamasını yaptı.
14.02.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı! 35 bin yeni atamada mülakat olacak mı?
Bakan Koca açıkladı! 35 bin yeni atamada mülakat olacak mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerin yoğun bakım servislerindeki yoğunluğun geride kaldığını belirterek "Normale döndüğümüzü söyleyebilirim" dedi. Koca, yeni alınacak 35 bin sağlık personeli ile ilgili takvimin başladığını da ifade ederek önemli açıklamalarda bulundu.
13.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Personel Alımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.