Portekiz

Portekiz

Son dakika Portekiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Portekiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Portekiz haber sayfamızda...

Portekiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.761 portekiz haberi bulunmuştur.
Adana Demirspor, Hatayspor'u 2 golle geçti!
Adana Demirspor, Hatayspor'u 2 golle geçti! Milli arada oynanan özel maçta Adana Demirspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
27.03.2024 Adana Demirspor
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı!
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı! Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, ülkesinin milli takımından aldığı teklifi dile getirdi.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin'
ÖZEL | Yılmaz Vural, Milli Takım'daki Semih Kılıçsoy krizini yorumladı! 'Eğer dediyse bir daha gelmesin' A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Avusturya'ya 6-1 kaybetti. Ağır yenilgi sonrası Yılmaz Vural Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli teknik adam, Semih Kılıçsoy krizine de değindi.
27.03.2024 Milli Takım
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı Trabzonspor'un, İngiliz ekibi Southampton'da oynayan Hırvat stoper Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangres ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için temaslarını hızlandırdığı iddia edildi.
27.03.2024 Trabzonspor
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
Türkiye'nin gözü Gürcistan-Yunanistan maçında! Rakibimiz belli oluyor
Türkiye'nin gözü Gürcistan-Yunanistan maçında! Rakibimiz belli oluyor EURO 2024’te A Milli Takımımız'ın gruptaki son rakibi bu akşam belli olacak. Play-off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya gelecek.
26.03.2024 Milli Takım
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Transferde Rafa Silva için Galatasaray itirafı: Şaşırtmadı
Transferde Rafa Silva için Galatasaray itirafı: Şaşırtmadı Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Rafa Silva için Portekiz'den gündem olacak açıklamalar geldi. Yıldız isim bu sezon 44 maçta 18 gol, 14 asistlik performans yakaladı
26.03.2024 Galatasaray
Günün en çok oynanan maçları
Günün en çok oynanan maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
25.03.2024 Futbol
Galatasaray'dan ters köşe! Mertens gelişmesi
Galatasaray'dan ters köşe! Mertens gelişmesi Süper Lig'de son haftalara girilirken sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Takımdaki Mertens'in geleceği merak konusu oldu. Öte yandan Aslan'ın listeye aldığı 3 isim ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi Gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, 3 yıldız futbolcuyu takibe aldığı kaydedildi.
24.03.2024 Beşiktaş
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Galatasaray'a Portekizli on numara! Maaş talebi dudak uçuklattı
Galatasaray'a Portekizli on numara! Maaş talebi dudak uçuklattı Galatasaray'da gelecek sezon transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak Portekizli yıldızı gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların transfer etmek istediği yıldız futbolcunun maaş talebi dudak uçuklattı.
23.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta rota yeniden William Carvalho! 2 senelik sözleşme teklifi
Beşiktaş'ta rota yeniden William Carvalho! 2 senelik sözleşme teklifi Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, ara transfer döneminde de gündemine gelen William Carvalho'ya sunduğu sözleşme teklifi ortaya çıktı.
23.03.2024 Beşiktaş
Sporting Lizbon, Viktor Gyökeres'in alternatifini buldu!
Sporting Lizbon, Viktor Gyökeres'in alternatifini buldu! Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'un Avrupa'dan dev takımların radarındaki Viktor Gyökeres'in alternatifini Yunanistan'da bulduğu iddia edildi.
23.03.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.03.2024 Futbol
Benfica'da kadro dışı bırakılmıştı! Orkun Kökçü'ye Türkiye'den talip çıktı
Benfica'da kadro dışı bırakılmıştı! Orkun Kökçü'ye Türkiye'den talip çıktı Hollanda basınına vediği demeç sonrası Benfica'da kadro dışı bırakılan Orkun Kökçü ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcu için Süper Lig devinin harekete geçtiği aktarıldı.
22.03.2024 Beşiktaş
İsveçli Viktor Gyökeres'e Chelsea'den yakın takip!
İsveçli Viktor Gyökeres'e Chelsea'den yakın takip! Chelsea kurmaylarının, İsveçli forvet Viktor Gyökeres'i Portekiz maçında izlediği öğrenildi.
22.03.2024 Dünyadan Futbol
Portekiz Milli Takımı'nda Bruno Fernandes'e özel izin!
Portekiz Milli Takımı'nda Bruno Fernandes'e özel izin! Portekiz Milli Takımı'nın kampında bulunan Bruno Fernandes'in özel izinle İsveç maçı sonrası kadrodan ayrıldığı öğrenildi.
22.03.2024 Dünyadan Futbol
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı! Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
22.03.2024 Futbol
Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski suskunluğunu bozdu! Türkiye'nin rakibi belli oluyor
Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski suskunluğunu bozdu! Türkiye'nin rakibi belli oluyor Fenerbahçeli yıldız Syzmanski, ülkesi Polonya'nın Estonya ile karşılaştığı maçta yıldızlaşan isimlerden biri oldu. Öte yandan A Milli Takım'ın olası rakipleri belli oldu.
22.03.2024 EURO 2024
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 Futbol
Red Bull sporcuları hafta sonu İspanya'da piste çıkıyor
Red Bull sporcuları hafta sonu İspanya'da piste çıkıyor Dünya Superbike Şampiyonası’nda şampiyonluğun en büyük adaylarından Toprak Razgatlıoğlu ve Dünya Supersport Şampiyonası’ndaki temsilcilerimiz Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü ise hafta sonu İspanya, Katalunya Pisti’nde mücadele edecek. Heyecanla beklenen yarışlar Red Bull TV ekranlarında yayınlanacak. Moto2 klasmanında ülkemizi temsil eden Red Bull sporcusu Deniz Öncü ise pazar günü Portekiz Portimao Pisti’nde boy gösterecek.
20.03.2024 Motor Sporları
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 EURO 2024
Fenerbahçe'de Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi
Fenerbahçe'de Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Trabzonspor mücadelesi sonrası oyuncularının hayati tehlike yaşadığını ve nefsi müdafaa içinde kendilerini savunduklarını söyledi.
19.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Portekiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.