Satış

Satış

Son dakika satış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan satış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan satış haber sayfamızda...

Satış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 70.244 satış haberi bulunmuştur.
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı
Twitter (X) çöktü mü? Bazı kullanıcılar erişim sorunu yaşadı Twitter, yeni adıyla X kullanıcıları 'Twitter çöktü mü?', 'Twitter neden açılmıyor?', 'Twitter'da sorun mu var?' sorularını sıklıkla yöneltirken bazı kullanıcılar platforma giremediklerini bildirdi.
23.04.2024 Gündem
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti
Adana'dan İstanbul'a uzanan satış hikayesi! Zümrüt diye aldı, gerçek şoke etti Kuyumcudan sertifikalı olarak aldığı zümrüt küpeden şüphelenen Nuray A., küpenin orijinal olup olmadığının tespit edilmesi için laboratuvara gönderdi. Test sonucunu görünce şok olan Nuray A., soluğu savcılıkta aldı.
23.04.2024 Gündem
Altın fiyatlarında sert kayıp
Altın fiyatlarında sert kayıp Geçen hafta cuma günü rekor kıran altın fiyatlarında yeni haftanın ilk iki işlem gününde aşağı yönlü seyir dikkat çekti. Peki altın fiyatlarındaki gerilemenin sebebi ne? İşte detaylar...
23.04.2024 Uzmanpara
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi!
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi! Dünya haftada 4 gün çalışmayı tartışırken Samsung 6 gün çalışma moduna geçti.
23.04.2024 Teknoloji
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
Tarım Fuarı’nda, 2 milyar TL'lik satış
Tarım Fuarı’nda, 2 milyar TL'lik satış Aydın’da bu yıl 11.’si gerçekleştirilen tarım fuarını 500 bin kişi ziyaret ederken, fuarda 2 milyar 350 milyon TL sıcak satış yapıldı.
22.04.2024 Ekonomi
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaşırken ikinci elde de talep artıyor. İkinci el elektrikli otomobil alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurun aracın batarya sağlığı olduğu vurgulanıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza Edirne'de Saros Körfezi sahillerinde yazlıklarını internet sitesi üzerinden ‘turizm amaçlı kiralama izin belgesi’ olmadan kiraya verdikleri tespit edilen 6 kişiye, 600 bin lira idari para cezası kesildi.
22.04.2024 Ekonomi
İşte petrol fiyatlarında son durum
İşte petrol fiyatlarında son durum İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmanmayacağı yönünde gelen mesajlar petrol fiyatlarını %1'den fazla geriletti.
22.04.2024 Uzmanpara
İngiltere'de konut fiyatları rekora yaklaştı
İngiltere'de konut fiyatları rekora yaklaştı Online emlak portalı Rightmove'un yeni verilerine göre daha büyük evlerin satış fiyatları nisan ayında ortalama Birleşik Krallık emlak fiyatlarını rekor seviyelere yaklaştırdı ve yıllık oranı son bir yılın en yüksek seviyesine çıkardı.
22.04.2024 Uzmanpara
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu Geçen hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Cuma günü gram altın 2550 lirayı aşarken, borsa öğleden sonra sert yükseldi. Bu hafta ise yurt içi piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki altın, borsa ve faizde beklentiler ne? İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Konuttaki peşinat sorununa yeni çözüm!
Konuttaki peşinat sorununa yeni çözüm! Fiyatlardaki yüksek seyir, krediye erişimdeki zorluklar ve faiz oranlarındaki yüksek seyir derken, konutunu elden çıkarmak isteyen mülk sahipleri yeni bir yönteme başvurdu. İkinci el satış platformlarında 'takasa uygun’ şeklinde ilanlar dikkat çekmeye başladı. İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Büyümede öngörüyü aştı
Büyümede öngörüyü aştı Henkel Grup’un 2023 mali yılındaki satışları 21.514 milyar euro olarak gerçekleşti. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2023 mali yılında, Yapıştırıcı Teknolojileri İş Birimi’nin satışları 10.790 milyar euro’ya ulaştı ve satışlar organik olarak yüzde 3.2 oranında arttı.
22.04.2024 Ekonomi
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi.
20.04.2024 Dünya
20 NİSAN CUMARTESİ GRAM ALTIN FİYATI kaç para? 🟡 Bugünkü altın fiyatları grafiği: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarındaki alış  - satış fiyatları!
20 NİSAN CUMARTESİ GRAM ALTIN FİYATI kaç para? 🟡 Bugünkü altın fiyatları grafiği: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarındaki alış - satış fiyatları! Son dakika altın fiyatları ile ilgili araştırmalar sürüyor. Hafta sonu gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarındaki alış - satış rakamları için canlı grafik haberimizde. İşte 20 Nisan 2024 bugüne ait altın fiyatları listesi
20.04.2024 Bilgi Rehberi
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor"
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat Odalarımızdan alınan bilgilere göre, bayram sonrasında örtü altı sebze ürünlerinde önemli fiyat düşüşleri görülüyor" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Haberler
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Firmalara 94 milyon TL ceza!
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Firmalara 94 milyon TL ceza! Reklam Kurulu’nun 16 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen 344 sayılı toplantısında, tüketicileri aldatan, yanıltan, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar eden reklamlar ile haksız ticari uygulamalar incelendi.
20.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Kötü haber
Kötü haber İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle ekrana geliyor.
20.04.2024 Cadde
Vergide ‘ince’ denetim zamanı
Vergide ‘ince’ denetim zamanı Farklı metotlarla vergi kaybının önüne geçmek için mesai yapan Maliye, denetimlere hız verdi. Başta yeme-içme sektörü olmak üzere kazanç vergisi de yakın incelemede.
20.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Satış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.