Sel

Sel

Son dakika Sel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sel haber sayfamızda...

Sel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.312 sel haberi bulunmuştur.
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
24.04.2024 Cadde
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu Çin’de 127 milyon insanın yaşadığı ve üretim merkezi olması nedeniyle “dünyanın fabrika katı” denilen Guangdong eyaletinde “100 yılda bir kez” yaşanan sel, hayatı felç etti.
24.04.2024 Dünya
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı Meteoroloji haritayı güncelledi, yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek.
23.04.2024 Gündem
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı!
Korkunç kaza: Kargo gemisi köprüye çarptı! Çin'in Guangdong eyaletinde bir kargo gemisinin köprüye çarpıp batması sonucu dört kişi kayboldu. Kaybolan mürettebat için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
23.04.2024 Dünya
Çin’de sel ve toprak kayması paniği
Çin’de sel ve toprak kayması paniği Çin'de şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymaları sebebiyle en az altı kişi yaralanırken, 11 kişi kayıp olarak kayıtlara geçti. Shaoguan, Guangzhou, Heyuan, Zhaoqing, Qingyuan, Meizhou ve Huizhou şehirlerinde ise en az 82 bin 500 kişi evlerinden tahliye edildi.
22.04.2024 Dünya
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.04.2024 Gündem
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı İzmir'in Konak ilçesinde eşi ve çocuklarını rehin alan cezaevi firarisi, 3 saat süren bekleyişin ardından nefes kesen operasyonla yakalandı.
22.04.2024 Haberler
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı İzmir'in Konak ilçesinde eşi ve çocuklarını rehin alan cezaevi firarisi, 3 saat süren bekleyişin ardından nefes kesen operasyonla yakalandı.
22.04.2024 Gündem
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Çatalca'da ekipler mahsur kalan vatandaşları kurtardı
Çatalca'da ekipler mahsur kalan vatandaşları kurtardı Çatalca'da 5 kişi dere kenarında mahsur kalmıştı. İtfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşları böyle kurtardı.
20.04.2024 Gündem
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar
Biden sinyali vermişti... ABD'den TikTok için flaş karar Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi.
20.04.2024 Dünya
İstinye'de AVM'de yangın alarmı
İstinye'de AVM'de yangın alarmı İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret! Müfettiş görevlendirildi Diyarbakır Sur Belediyesi'nde mazbata töreni sonrasında belediye başkanının makam odasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafflarına yönelik hakaret içeren sözlerin sarf edildiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından peş peşe gelişmeler yaşanıyor.
20.04.2024 Gündem
Pakistan’daki sel felaketi: Can kaybı 87'ye yükseldi
Pakistan’daki sel felaketi: Can kaybı 87'ye yükseldi Ülkede etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı seller ve düşen yıldırımlar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı en az 87'ye, yaralı sayısı ise 82’ye yükseldi.
20.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında yaşanan görüntülerle ilgili harekete geçildiğini belirtti.
20.04.2024 Gündem
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur'
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur' İzmir'in Konak ilçesinde, kavgada birbirine bıçakla saldırıp yaralayan iki arkadaştan Kenan Efe Aytekin’in (17) organlarının, ölmeden önce ailesi tarafından bağışlandığı ortaya çıktı.
20.04.2024 Gündem
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL!
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL! Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın Küresel ısınma, kayan mevsimler, güçlenen polenler... Uzmanlar, şiddetli alerjiye neden olan polenlerin trafik ve hava kirliliğinin yoğun görüldüğü kentlerde maske kullanılmasını önerdi.
20.04.2024 Gündem
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden feribotla Midilli Adası’nı ziyarete giden 92 Türk turisti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Midilli Limanı’nda karşılayarak sürpriz yaptı.
20.04.2024 Dünya
Vergide ‘ince’ denetim zamanı
Vergide ‘ince’ denetim zamanı Farklı metotlarla vergi kaybının önüne geçmek için mesai yapan Maliye, denetimlere hız verdi. Başta yeme-içme sektörü olmak üzere kazanç vergisi de yakın incelemede.
20.04.2024 Ekonomi
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı'
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı' Geçtiğimiz salı günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yaşanan sel felaketinin ardından ortaya çıkan görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Normal koşullarda 1,5 ila 2 yılda yağması gereken yağmurun yaklaşık 24 saat içinde yağmış olması, Dubai’de hayatı tam anlamıyla felç etti. Peki, hayatı durma noktasına getiren yağışların, gökyüzünde beliren şimşeklerin ardındaki neden tam olarak ne?
20.04.2024 Yaşam
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Boşanmalarda 3 yıl bekleme şartı iptal
Boşanmalarda 3 yıl bekleme şartı iptal AYM, boşanma davası reddedilen çiftlerin “evlilik birliğinin temelden sarsıldığı” gerekçesiyle yeniden dava açmaları için 3 yıl beklemesini öngören kuralı iptal etti. Kararda 3 yıllık bekleme süresinin makul olmadığı, taraflara katlanamayacakları külfet yüklediği vurgulandı
20.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.