Selülit kalıcı olarak yok edilebilir mi?
Selülit kalıcı olarak yok edilebilir mi? Kadınların %90’ından fazlası, hayatının bir döneminde selülit probleminden muzdarip olur. Küçük bir araştırma yaparsanız, sizi o portakal kabuğu görünümünden kurtarmayı vaat eden sayısız krem, ürün ve cihazla karşılaşırsınız. Peki, selülitlerden kalıcı olarak kurtulmak mümkün müdür? Uzman Estetisyen Neslim Güngen, selülit tedavisi hakkında bilgi verdi.
22.01.2022 Güzellik
Yazın kabusu selülit için kurtarıcı çözüm: Akustik dalga tedavisi
Yazın kabusu selülit için kurtarıcı çözüm: Akustik dalga tedavisi Selülitleri özellikle yaz aylarında saklamak için elimizden geleni yapıyor ve kurtulmak için binbir yöntem deniyoruz. Aslında yazın havuza veya denize girerken içimizdeki tedirginlikleri bir kenara bırakıp rahatlıkla yazın keyfini çıkarabilmek mümkün. Selülitlerle savaşan akustik dalga tedavisi ile ilgili Cilt Bakım Uzmanı Elif Bulem Ünver bilgi verdi.
21.08.2021 Güzellik
Selülit oluşumunu önlemek için 5 altın tavsiye
Selülit oluşumunu önlemek için 5 altın tavsiye Pandemi nedeniyle evlerine kapanan çok sayıda insanın en önemli sorunlardan biri de günlük alışkanlıklardaki değişime bağlı olarak ortaya çıkan gereğinden fazla tüketim, düzensiz yeme alışkanlıkları ve hareketsizlik. Bu durum özellikle kadınların kabusu olan selülit oluşumuna veya var olan selülitlerin daha da belirginleşmesine yol açtı. Medikal Estetik Hekimi Dr. Kemali Güneş, selülitten kurtulmak ve uzun süreli bir etki alabilmek için mezoterapi tedavisi hakkında bilgi verdi.
27.04.2021 Güzellik
Selülit Nasıl Geçer, Ne İyi Gelir? Evde Uygulanabilecek Tüm Öneriler...
Selülit Nasıl Geçer, Ne İyi Gelir? Evde Uygulanabilecek Tüm Öneriler... Pek çok kadının problem yaşadığı konulardan biri selülitlerdir. Bacaklarda oluşan bu selülitler, bacakta portakal görünümü oluşturmaktadır. Pürüzsüz bir cilt isteyen hanımlar için evde uygulanabilecek çeşitli selülit yöntemleri bulunmaktadır. Bacakların hem ön hem de arka bölümlerinde oluşan bu görünüm için düzenli uygulanması önerilen tarifler ve yöntemler bulunmaktadır. Kısa zaman içerisinde selülitlerinden kurtulmak isteyen kişiler için tüm detayları derledik.
27.01.2021 Sağlık
Selülit oluşumunu engellemek için böyle beslenin! - Selülite iyi gelen yiyecekler nelerdir?
Selülit oluşumunu engellemek için böyle beslenin! - Selülite iyi gelen yiyecekler nelerdir? Selülit; özellikle bacak ve kalça bölgesinde görülen, deri altındaki düzensiz ve aşırı yağ birikiminin oluşturduğu bir dolaşım bozukluğu olarak tanımlanıyor. Görüntü olarak portakal kabuğuna benzetilen ve özellikle kadınların bir türlü kurtulamadığı cilt problemlerinin başında gelen selülite karşı ise doğru beslenmek çok önemli. "Selülit nasıl geçer?", "Selüliti önlemek için neler yapmalı?", "Selülite iyi gelen besinler nelerdir?" diye merak ediyorsanız Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Merve Saruhan'ın selülit karşıtı beslenme önerilerine kulak verin
Selülitleri vücudunuzdan söküp atan 6 yiyecek
Selülitleri vücudunuzdan söküp atan 6 yiyecek Kadınların %80 ila % 90'ı hayatlarının bir noktasında selülit problemi yaşayabilir. Selüliti tedavi etmenin birçok tıbbi yolu olmasına rağmen, çoğu kişi tarafından tercih edilmeyebilir. Bu sinir bozucu gamzelerle savaşmanın en kolay yolu, tüm vücudunuza fayda sağlayacak besleyici ve sağlıklı bir diyete yatırım yapmaktır. İşte detaylar...
8.09.2020 Diyet
Selülit neden olur, nasıl geçer?
Selülit neden olur, nasıl geçer? Güzel bacaklar için temel kriter selülit dokusunun bulunmamasıdır. Peki kadın erkek hepimizin ortak problemi olan selülit nasıl ve neden oluşur, tedavi etmek için neler yapmak gerekir? Tüm bu sorulara Doktor Ezgi Karavelioğlu cevap verdi
24.01.2019 Cilt Bakımı
Selülitlerinizden 1 ayda kurtulun
Selülitlerinizden 1 ayda kurtulun Selülit her kadının korkulu rüyası. Selülit ile başa çıkmak ise zor değil. İşte sizi selülitlerinizden kurtaracak bilgiler:
11.08.2017 Cilt Bakımı
Selülit nasıl geçer?
Selülit nasıl geçer? Selülit nasıl geçer sorusu, bütün kadınların ortak derdi. Erkeklerde neredeyse hiç rastlanmayan selülit, kadınlarda ise çok rastlanıyor. Peki selülitlerden kurtulmak mümkün mü? Selülit nasıl geçer? İşte formülleri:
2.10.2017 Cilt Bakımı
Gülben Ergen'in selülitlerine uzman açıklaması!
Gülben Ergen'in selülitlerine uzman açıklaması! Gülben Ergen ve bayanların ortak sorunu selülit hakkında uzmanlar ne söylüyor?
14.06.2012 Estetik