Serena Williams

Serena Williams

Son dakika Serena Williams haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Serena Williams gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Serena Williams haber sayfamızda...

Serena Williams

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.680 serena williams haberi bulunmuştur.
Müzik şiddeti yener mi?
Müzik şiddeti yener mi? Reggae müziğinin ikonu Bob Marley ile barış ve özgürlükle yoğrulmuş şarkılarının hikâyesi “Bob Marley: One Love” ile perdede…
18.02.2024 Kültür Sanat
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları!
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları! Bu seneki turnuva geleceğe yönelik pek çok göstergeyi içermesi açısından da ayrıca önemliydi. Örneğin erkeklerde de kadınlar tenisinde olduğu gibi daha sürprizli ve sonu tahmin edilemez turnuvalara hazır olmak gerekiyor. Kadınlar şampiyonu Sabalenka ise Melbourne’de Serena sonrası yeni bir tekli dominasyonu başlatmış olabilir.
4.02.2024 Diğer
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart!
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart! Dünyanın en önemli bireysel sporu olan tenis 100 yılı aşkın süredir aynı kurallar ve format ile oynanıyor. Dolayısıyla bir süredir değişim gerekir mi sorusunun cevabını arıyor. Ancak genel tabloya baktığımızda bazı şeylerin artık farklılaşması gerektiğini görüyoruz.
17.12.2023 Tenis
North West ve Saint West'e film için ödenen ücret ortaya çıktı!
North West ve Saint West'e film için ödenen ücret ortaya çıktı! ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian ile rapçi Kanye West'in en büyük iki çocuğu North (10) ve Saint (7), geçtiğimiz eylül ayında vizyona giren 'PAW Patrol: The Mighty Movie' adlı animasyon filminin kadrosunda yer aldı. Anneleri gibi seslendirme yapan West kardeşlerin filmden elde ettikleri kazanç ortaya çıktı. Çocukların sözleşmesine Kim Kardashian imza attı.
3.11.2023 Cadde
Alp Ustaoğlu yazdı: Başka türlü bir insan
Alp Ustaoğlu yazdı: Başka türlü bir insan ABD Açık Tenis Turnuvası’nda Novak Djokovic 24. grand slam zaferine ulaştı. Bunu sanki ilkmiş gibi kutlamak, işte bu başka bir seviye. Michael Jordan, Kobe Bryant, Usain Bolt, Serena Williams veya Messi gibi Sırp raket de aynı kulüpte bulunuyor. Bunlar başka türlü insanlar.
17.09.2023 Tenis
Rengarenk Amerika Açık
Rengarenk Amerika Açık Her grand slam turnuvası gibi ABD Açık da kendine has özellikleri barındıran iki haftalık festival gibi. Burada eğer tenisçiler, dış faktörlere adapte olması halinde başarı şansı artıyor. Organizasyon, tüm renkleri ile bu sene de spor dünyasına farklı tatlar bıraktı
10.09.2023 Tenis
Lionel Messi, ABD'de krallık kurdu! Hollywood filmi gibi
Lionel Messi, ABD'de krallık kurdu! Hollywood filmi gibi Amerika’da futbolun patlama yapmasını, uzun yıllarını bu işe vermesine rağmen Beckham bile tam başaramadı. ABD’de kısa sürede yıldız isimleri stada, sporseverleri ekrana kilitleyen Messi, zorlu projenin altından ancak bir uzaylının kalkabileceğini gösterdi.
13.08.2023 Dünyadan Futbol
İş insanı sporcular kulübü
İş insanı sporcular kulübü Astronomik kazançlara sahip yıldız sporcuların bir kısmı, hayatlarının ilerleyen döneminde doğru yatırımlarla servetlerine servet katmayı başarıyor. Futboldan tenise basketboldan boksa, spor dünyasından iş hayatına atılanlar kulübünde kimler var?
29.07.2023 Pazar
Williams’lardan yardım müzayedesi
Williams’lardan yardım müzayedesi Kadın tenisinin efsane isimlerinden, tek ve çiftlerde kazandıkları sayısız şampiyonlukla adını tarihe yazdıran Venus Williams ve Serena Williams 2003’te bir silahlı saldırı sonucu ölen kardeşleri Yetunde Price’ın anısına kurdukları vakfın çalışmalarına kaynak sağlamak için müzayade düzenliyor.
24.07.2023 Kültür Sanat
Lionel Messi, MLS kariyerine şovla başladı!
Lionel Messi, MLS kariyerine şovla başladı! Lionel Messi, yeni takımı Inter Miami’deki ilk maçında uzatmalarda attığı nefis frikik golüyle takımına galibiyeti getirdi
23.07.2023 Dünyadan Futbol
Lionel Messi, Inter Miami kariyerine hızlı başladı! 90+4'te inanılmaz gol
Lionel Messi, Inter Miami kariyerine hızlı başladı! 90+4'te inanılmaz gol Paris Saint Germain'den ayrılmasının ardından MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olan Lionel Messi, yeni takımındaki kariyerine hızlı başladı. Arjantinli yıldız ilk maçına adeta damgasını vurdu. İşte detaylar...
22.07.2023 Dünyadan Futbol
Novak Djokovic, Fransa Açık’ta şampiyon oldu
Novak Djokovic, Fransa Açık’ta şampiyon oldu Novak Djokovic, Fransa Açık finalinde Casper Ruud'u 3-0 mağlup etti ve 23'üncü Grand Slam şampiyonluğuna ulaştı.
11.06.2023 Tenis
Roland Garros'un gizli kahramanları!
Roland Garros'un gizli kahramanları! Tenisseverler Federer-Nadal-Djokovic-Serena dörtlüsünden sonra grand slamleri domine edecek isimlerin çıkıp çıkmayacağını konuşurken, Fransa Açık bizi aydınlattı. Kadınlarda Aryna Sabalenka, erkeklerde de Carlos Alcaraz belki finali göremedi, ama gelişen oyunlarıyla geleceğin yıldızları olacaklarını gösterdiler
11.06.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Yeni nesil Roland Garros
Alp Ustaoğlu yazdı: Yeni nesil Roland Garros Dünyanın bir numaralı toprak kort turnuvası, Paris’te yeni yaşam alanları, yeni kortlarıyla tenisseverlere dolu dolu günler geçirtiyor. Nadal ve Federer’siz ilk Roland Garros olması hasebiyle, işin sportif tarafında da başkalıklar vaat ediyor
4.06.2023 Tenis
Hollywood ajansıyla anlaşma imzaladı
Hollywood ajansıyla anlaşma imzaladı İngiliz kraliyet ailesinden 2020’de ayrılarak ABD’ye taşınan Prens Harry’nin eşi Düşes Meghan Markle’ın (41) Hollywood’un ünlü yetenek ajansı William Morris Endeavor (WME) ile sözleşme imzaladığı açıklandı.
29.04.2023 Dünya
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda değişim yılı
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda değişim yılı Teniste artık kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de süpriz sonuçlar çıkacak. Federer olmayacak, yaşı artan Nadal yavaşlayacaktır. Bu noktada yalnız kalacak olan Djokovic’in ise üç kişinin yarattığı etkiyi tek başına yapması mümkün değil. Dolayısıyla yeni sezon daha öngörülemez bir yapıya doğru gidecek.
8.01.2023 Tenis
Yıldızlara NFT dolandırıcılığı suçlaması
Yıldızlara NFT dolandırıcılığı suçlaması NFT ve sanal para pazarı büyürken bu alan üzerinde tartışmalar da devam ediyor. Son dönemin öne çıkan NFT’leri olan Bored Ape Yacht Club, ünlülerin de gözdesiydi.
24.12.2022 Kültür Sanat
Yeteneği yönetmek
Yeteneği yönetmek “Yenildiğinizde teselli için annenizi arayın...
18.12.2022 Ege
‘Koltuğu değil parayı tercih etti’
‘Koltuğu değil parayı tercih etti’ Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın anılarının satışından ve çeşitli platformdaki konuşmalarından elde edeceği 10 milyon sterlinlik kazancını kaybetmemek için tekrar başbakanlığa aday olmadığı öne sürüldü.
8.11.2022 Dünya
Teniste bir dönemin sonu! Roger Federer ve Rafael Nadal gözyaşlarına boğuldu
Teniste bir dönemin sonu! Roger Federer ve Rafael Nadal gözyaşlarına boğuldu Geçtiğimiz hafta emekli olacağını açıklayan 41 yaşındaki Federer, ezeli rakibi Nadal ile çift olarak son maçına çıktı. İsviçreli efsane gözyaşlarını tutamazken İspanyol tenisçi ve arkadaşı Nadal da ona eşlik etti. Öte yandan Federer'in kariyerindeki Türkiye detayı dikkat çekti.
24.09.2022 Tenis
Roger Federer kortlara veda ediyor! Majeste'nin unutulmaz vedası
Roger Federer kortlara veda ediyor! Majeste'nin unutulmaz vedası Roger Federer kortlara veda ederken tenisteki zerafeti de beraberinde alıp götürüyor. Rekorları kırılacak olsa da; basketbolda Jordan, futbolda Maradona’nınki gibi yeri dolmaz bir boşluk bırakacak arkasında.
18.09.2022 Tenis
Bir veda da Majesteleri’nden! 'Herkese teşekkür ederim'
Bir veda da Majesteleri’nden! 'Herkese teşekkür ederim' Serena Williams’ın ardından tenisseverleri üzecek bir haber de Federer’den geldi. Laver Cup’ın ardından veda edeceğini açıklayan 41 yaşındaki sporcu, “İsviçreli küçük bir çocuğun hayallerini gerçekleştirmesine yardım eden herkese teşekkür ederim” dedi.
16.09.2022 Tenis
Iga Swiatek taht kavgasında tacı başına taktı
Iga Swiatek taht kavgasında tacı başına taktı ABD Açık tek kadınlar finalinde Jabeur’u set vermeden yenen Swiatek üçüncü grand slam şampiyonluğuna erişti. Polonyalı 21 yaşındaki tenisçi, Serena Williams sonrası dönemin taht kavgasında tacı başına takan isim oldu.
12.09.2022 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: New York'ta yepyeni hikayeler
Alp Ustaoğlu yazdı: New York'ta yepyeni hikayeler Kadınlarda Serena’nın ardından yeni isimler ortaya çıkarken bunların en özeli Ons Jabeur... Çünkü spor ekolü olan bir ülkede tenise başlamak ile Tunus’ta bunu yapmak arasında büyük fark var. Saha dışında da müthiş bir karakter olan Jabeur tam anlamıyla bir rol model.
11.09.2022 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Farklı bir ABD Açık
Alp Ustaoğlu yazdı: Farklı bir ABD Açık Serena Williams’ın kariyerine nokta koyacağını açıklaması sezonun son grand slamini farklı noktaya taşıdı. Tecrübeli raketin her maçı karnaval havasında geçerken, iki maçlık galibiyet serisine Tomljanovic noktayı koydu ve ABD’li raket gözyaşlarıyla kolay dolmayacak bir boşluk bıraktı.
4.09.2022 Tenis

Benzer Haber Etiketleri

Serena Williams ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.