Sezon

Sezon

Son dakika sezon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sezon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sezon haber sayfamızda...

Sezon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 190.958 sezon haberi bulunmuştur.
Zehra Güneş'ten sakatlık itirafı! 'Ağrılı bir süreç geçirdim'
Zehra Güneş'ten sakatlık itirafı! 'Ağrılı bir süreç geçirdim' VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızlarından Zehra Güneş açıklamalarda bulundu. Tecrübeli voleybolcu, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi sağlık durumuna dair konuştu.
4.05.2024 Voleybol
TFF'den Esenler Erokspor ve Amed Sportif Faaliyetler'e tebrik mesajı!
TFF'den Esenler Erokspor ve Amed Sportif Faaliyetler'e tebrik mesajı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol 1. Lig'e yükselen Esenler Erokspor ile Amed Sportif Faaliyetler için tebrik mesajı yayınladı.
4.05.2024 1.Lig
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan transfer cevabı! 'Yönetime sunduk'
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan transfer cevabı! 'Yönetime sunduk' Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun imza töreninde konuştu.
4.05.2024 Beşiktaş
Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum'
Eski VakıfBanklı Gabi Guimaraes'ten sakatlık cevabı! 'Acıdan kurtuldum' VakıfBank kariyeri sona eren ve şu anda herhangi bir takıma resmi olarak imza atmayan Gabi Guimaraes suskunluğunu bozdu. 30 yaşındaki voleybolcu tedavi sürecine dair konuştu.
4.05.2024 Voleybol
TFF 2. Lig'de normal sezon bitti! İşte play-off eşleşmeleri
TFF 2. Lig'de normal sezon bitti! İşte play-off eşleşmeleri TFF 2. Lig'de 38. hafta maçları sonucunda 2023-2024 sezonu play-off eşleşmeleri belli oldu.
4.05.2024 2.Lig
Hull City, play-off vizesi alamadı! Premier Lig hayali gerçekleşmedi
Hull City, play-off vizesi alamadı! Premier Lig hayali gerçekleşmedi Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu; Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün formasını giydiği Hull City, Premier Lig hayalini gerçekleştiremedi. İngiliz ekibi, Championship'te sezonu play-off hattının bir basamak gerisinde yedinci sırada tamamladı.
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi Siyah-beyazlı kulüp, 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
4.05.2024 Beşiktaş
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Esenler Erokspor'un rakibi sahaya U19'la çıkınca, Vanspor sahadan çekildi
Esenler Erokspor'un rakibi sahaya U19'la çıkınca, Vanspor sahadan çekildi Vanspor, Serik Belediyespor'un lider Esenler Erokspor maçına U19 takımı ile çıktığını öğrenince Bursaspor deplasmanında sahadan çekildi. Vanspor, Esenler Erokspor ile arasında sadece 2 puan vardı. Deplasmanda 6-0 galip gelen Erokspor puanını 83'e yükselterek 1. Lig'e adını yazdırdı.
4.05.2024 2.Lig
Williams kardeşler La Liga'yı kasıp kavuruyor
Williams kardeşler La Liga'yı kasıp kavuruyor Athletic Bilbao'da top koşturan Williams kardeşler Inaki ve Nico bu sezon toplamda 41 gole katkı sundu.
4.05.2024 İspanya La Liga
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı İtalya Serie A'da Roma ile karşılaşacak olan Juventus'ta Kenan Yıldız şoku yaşandı. Teknik Direktör Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız hakkında kötü haberi duyurdu.
4.05.2024 İtalya Serie A
2024 yılı yaş çay sezonu açıldı
2024 yılı yaş çay sezonu açıldı Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından Doğu Karadeniz’de 2024 yılı yaş çay sezonu açıldı. Çay alım sezonunun açılması ile birlikte çay üreticileri de çay bahçelerine girerek çaylarını toplamaya başladı.
4.05.2024 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
4.05.2024 Diğer
Thiago Silva'nın yeni takımı belli oldu! 2 yıllık anlaşma
Thiago Silva'nın yeni takımı belli oldu! 2 yıllık anlaşma Sezon sonunda Premier Lig ekibi Chelsea defterini kapayacağını açıklayan Brezilyalı stoperin eski takımı Fluminense ile 2 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.
4.05.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe ilk transferini Süper Lig'den yaptı! İlk taksit ödendi, işte ücreti
Fenerbahçe ilk transferini Süper Lig'den yaptı! İlk taksit ödendi, işte ücreti Galatasaray'la şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Yeni sezon için ilk transferini Süper Lig'den yapan sarı-lacivertliler, futbolcunun ilk ödemesini de gerçekleştirdi. İşte detaylar..
4.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Galatasaray'da sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında evinde oynayacağı Sivasspor ile ligde 36. kez karşılaşacak. Mücadelede sarı-kırmızılı ekibin 7 oyuncusu sarı kart sınırında bulunuyor.
4.05.2024 Galatasaray
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
4.05.2024 Diğer
Leverkusen durdurulamıyor! Tarihi rekora bir maç kaldı
Leverkusen durdurulamıyor! Tarihi rekora bir maç kaldı Unutulmaz bir sezon geçiren ve ilk şampiyonla Bayer Leverkusen, tarihi bir rekorun peşinde. İşte detaylar...
4.05.2024 Almanya Bundesliga
Süper Lig devinden transferde Marco Reus planı! Temaslar hızlandı
Süper Lig devinden transferde Marco Reus planı! Temaslar hızlandı Sezon sonunda Borussia Dortmund'dan ayrılacak olan Marco Reus için Süper Lig devi devrede. Temaslara başlayan Süper Lig ekibi, Alman yıldızın ayrılık açıklamasından sonra görüşmeleri hızlandırmaya karar verdi.
4.05.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dursun Özbek 25 Mayıs'ta başkanlık seçimini kazandığı takdirde dev transfer harekatı başlayacak. Yönetim, Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızını kadrosuna katmak istiyor.
4.05.2024 Galatasaray
Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş yorumu! 'Oynamak için sahaya gelmişlerdi'
Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş yorumu! 'Oynamak için sahaya gelmişlerdi' Beşiktaş'ın Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği maçı spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in yorumları dikkat çekti.
4.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi İsmail Yüksek, EURO 2024’ü düşünerek ameliyatsız tedaviye karar verdi. Yabancı uzman bir doktordan destek alan Fenerbahçeli milli futbolcu, Almanya’daki finallere kadar sahalara dönmeyi planlıyor.
4.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Dursun Özbek'in rakibi Süheyl Batum!
Galatasaray'da Dursun Özbek'in rakibi Süheyl Batum! Galatasaray’da 25 Mayıs’ta yapılacak seçimli genel kurul için Dursun Özbek ve Süheyl Batum resmi başvurularını yaptı, başkanlığa aday olduklarını açıkladı. İki aday da dün listelerini Divan Kurulu’na teslim ederek süreci başlattı.
4.05.2024 Galatasaray
‘Üç Kız Kardeş’ veda ediyor
‘Üç Kız Kardeş’ veda ediyor Üç sezondur ekrana damga vuran ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi bu akşam final bölümüyle ekrana veda ediyor.
4.05.2024 Cadde
Jonas Svensson: Şu anda doğru yoldayız!
Jonas Svensson: Şu anda doğru yoldayız! Beşiktaşlı futbolcu Jonas Svensson, Rizespor maçının ardından konuştu.
3.05.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sezon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.