Söz

Söz

Son dakika Söz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Söz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Söz haber sayfamızda...

Söz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 239.733 söz haberi bulunmuştur.
Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu
Ne yaptın Şenol Güneş! Semih Kılıçsoy kararı Beşiktaş'ı yakıyordu Beşiktaş'taki müthiş performansının ardından A Milli Takım'dan davet alan ve devlerin radarına takılan Semih Kılıçsoy ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı.
29.03.2024 Beşiktaş
TFF'den yeni erteleme teklifi! Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı
TFF'den yeni erteleme teklifi! Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi!
Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi! Süper Lig devi, 2022-23 sezonunda yarım sezon Beşiktaş forması giyen ve kariyerini Hoffenheim'da sürdüren Wout Weghorst için harekete geçti. Söz konusu kulüp, yıldız oyuncuyu transfer listesinin başına yazdığı kaydedildi.
29.03.2024 Trabzonspor
Borsada yükselişi engelleyen 5 neden! Seçim sonrası piyasada yön ne olacak?
Borsada yükselişi engelleyen 5 neden! Seçim sonrası piyasada yön ne olacak? Borsa son 1 aylık süre içerisinde kararsız seyrini koruyor. Şubatın sonuna doğru endeks 9450 puan ile tarihi rekor seviyeyi gördükten sonra geri çekilmişti. Endeks 9000 puan seviyesi civarında yön bulmaya çalışıyor. Peki şu anda borsadaki yükselişi engelleyen unsurlar ne? Seçim sonrası piyasada beklentiler neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenleri Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye anlattı. Maviş, borsada 10 bin puan seviyesinin görülebilmesi için iki önemli detaya dikkat çekti. İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak?
Erdoğan’ın ‘emekli maaşı’ açıklaması sonrası ilk tahminler geldi: Zam oranı ne olacak? Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak artışa ilişkin önemli bir açıklama yapıldı. Erdoğan, enflasyona dikkat çekerken, “Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi. Peki hedeflenen enflasyona göre emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Refah payı verilecek mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
29.03.2024 Ekonomi
‘Sizi ezdirmeyiz’
‘Sizi ezdirmeyiz’ CHP Genel Başkanı Özel, “Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Emeklilikte de karıncalar gibi olursanız sizi hor görenlere ezdirmeyiz”
29.03.2024 Gündem
14 yaşındaki DAEŞ’li kampı yönetiyor!
14 yaşındaki DAEŞ’li kampı yönetiyor! Suriye’de 2 bin 600 kişinin bulunduğu Roj gözaltı kampını 14 yaşındaki DAEŞ’li bir çocuğun yönettiği iddia edildi.
29.03.2024 Dünya
Solingen’deki gelişmelere yakın takip
Solingen’deki gelişmelere yakın takip Türkiye; Almanya’daki diplomatik temsilcilikleri aracılığıyla Solingen kentinde 2’si çocuk 4 Türk asıllı Bulgaristan vatandaşının öldüğü yangınla ilgili gelişmeleri yakından izliyor.
29.03.2024 Dünya
29 Mart 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
29 Mart 2024 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları Değişime ihtiyacımız var ! 29 Mart 2024 Cuma burç yorumu
28.03.2024 Astroloji
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’yı 22 Mart’ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.
28.03.2024 Dünya
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
28.03.2024 Haberler
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
28.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Dünya
Tüm dünyanın gözü önünde vahşet! İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü
Tüm dünyanın gözü önünde vahşet! İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü Gazze Şeridi’ndeki hükümetin Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin 10 gündür devam eden kuşatması altındaki Şifa Hastanesi’nde yerinden edilmiş 200 sivilin öldürüldüğü açıklandı.
28.03.2024 Dünya
ABD'nin büyüme rakamları açıklandı
ABD'nin büyüme rakamları açıklandı ABD ekonomisi 2023 yılının son çeyreğinde beklentilerin üzerinde büyüdü.
28.03.2024 Ekonomi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi; Türkiye’de 4’üncü sırada
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi; Türkiye’de 4’üncü sırada Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 2023 yılı ikinci dönem çerçevesinde 208 Türk üniversitesi arasında 4’üncü sırada yer aldı.
28.03.2024 Eğitim
SEÇİM YASAKLARI 2024: 🔴31 Mart seçim günü kafeler, AVM'ler açık mı, düğün olur mu?
SEÇİM YASAKLARI 2024: 🔴31 Mart seçim günü kafeler, AVM'ler açık mı, düğün olur mu? Yerel Seçimler 31 Mart Pazar günü düzenleniyor. Seçim yasakları ardından oy verilecek seçim günü de bazı yasaklar/kısıtlamalar söz konusu oluyor. YSK'nın duyurduğu seçim günü yasakları neler? Seçim günü nereler açık, nereler kapalı? 31 Mart Pazar günü kafeler ve AVM'ler açık mı, kapalı mı?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.
28.03.2024 Haberler
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz
CHP Genel Başkanı lideri Özel: Sizi hor görenlere, sizi ezdirmeyiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "1 Nisan'dan sonra da hep birlikte olacağız. Emekli ömrünü karınca gibi çalışmakla geçirdi. Şimdi sıra rahat etmeye geldi ama sizi unutan, görmezden gelen bir iktidar var. Ama çalıştığınız dönem gibi birlikte olun. Karıncalar isterse, taşımayacakları yük yoktur" dedi.
28.03.2024 Gündem
'Kastamonu'da mensubu olduğum partinin adaylarının kazanması önemli'
'Kastamonu'da mensubu olduğum partinin adaylarının kazanması önemli' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde AK Parti seçim ofisi ziyaretinde, Kastamonulu olduğunu hatırlatarak, "Önemli olan Kastamonu'nun 19 ilçesinin ve merkez ilçenin benim mensubu olduğum partinin adayları tarafından kazanılması" dedi.
28.03.2024 Gündem
Dünya Tiyatro Günü'nde Nevra Serezli'yi duygulandıran ödül!
Dünya Tiyatro Günü'nde Nevra Serezli'yi duygulandıran ödül! 41'inci İsmail Dümbüllü Ödülü'nün bu seneki sahibi Nevra Serezli oldu. Sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla ödüle layık görülen usta sanatçı, ödülü alırken gözyaşlarına hakim olamadı.
28.03.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu: Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık
Bakan Uraloğlu: Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küçükçekmece’de muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu. Bakan Uraloğlu programda yaptığı konuşmada, "Bakın en son sadece bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık. En son Havalimanı - Arnavutköy arasındaki metroyu biz hizmete açtık 14 kilometre. Geri kalanı oradan başlayıp Halkalı'ya kadar inecek olan 17.5 kilometrelik metro inşaatımızda da çalışmalar devam ediyor. " dedi.
28.03.2024 Haberler
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
ABD'de büyüme beklentileri aştı
ABD'de büyüme beklentileri aştı ABD ekonomisi 2023 yılının son çeyreğinde beklentilerden daha güçlü büyüdü.
28.03.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Söz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.