Stres

Stres

Son dakika stres haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan stres gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan stres haber sayfamızda...

Stres

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.471 stres haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Her 5 kilo artış, kolon kanseri riskini yüzde 5 artırıyor!
Her 5 kilo artış, kolon kanseri riskini yüzde 5 artırıyor! Sağlıksız beslenme, hareketsizlik, fazla kilo, sigara ve stres derken son yıllarda görülme sıklığı hızla artan kolon kanseri, dünyada kanserden ölüm nedenleri arasında ikinci sırada yer alıyor. Üstelik kolonoskopi sayesinde önlenmesi mümkün olan bu ölümcül kansere karşı toplumsal farkındalığın hala çok az olması, kolon kanserinin günümüzde en sık rastlanan üçüncü kanser olarak karşımıza çıkmasına neden oluyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Nurdan Tözün, kolon kanserinden korunmak için 8 hayati öneriyi açıkladı.
26.03.2024 Genel Sağlık
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir'
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir' İstanbul Bağcılar'da geçen sene okuldan çıkan M.Y.'yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan Metin Şenay'a dair peş peşe gelen kan donduran itiraflar hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Sistematik şekilde yıllarca birçok çocuğun istismar edildiğinin ortaya çıkması, milyonların vicdanını derinden yaraladı. Sapık sucu dehşetinde gözden kaçırılan 3 detay ise anne-babalara ders verir nitelikte.
26.03.2024 Gündem
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Yalnızlık ölüm gibi
Yalnızlık ölüm gibi Yalnızlığın sağlığa alkol, obezite ve sigaradan daha fazla zarar verdiği ortaya çıktı.
24.03.2024 Gündem
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi Mindfulness, yaşadığın anı ve o anda etrafında gerçekleşenleri oldukları gibi fark etmek anlamına gelir. Bilinçli farkındalık olan mindfulness ile tüp bebek sürecinde yaşanan stres azaltılabilir.
23.03.2024 Pazar
Okan Buruk'un yardımcısından Arda Güler yorumu! 'Gereken her şeye sahip'
Okan Buruk'un yardımcısından Arda Güler yorumu! 'Gereken her şeye sahip' Galatasaray'ın yardımcı antrenörlerinden Ismael Garcia, Arda Güler'in Real Madrid'deki durumuna dair konuştu. İspanyol basınına röportaj veren Ismael Garcia'nın kullandığı ifadeler dikkat çekti.
23.03.2024 Galatasaray
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Haberler
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Gündem
Ev sahibi-kiracı arasında dikkat çeken anlaşma: 4 ay kira ödeme, evimden çık
Ev sahibi-kiracı arasında dikkat çeken anlaşma: 4 ay kira ödeme, evimden çık Zorunlu arabuluculuk uygulaması ile birlikte mahkemelerde dava yükü azalırken, ev sahibi ve kiracı uyuşmazlıklarına yönelik birçok sorun çözüme kavuşuyor. Son olarak bir arabuluculuk örneğinde ev sahibi 100 bin TL kira istedi, 80 bin TL’de anlaştılar. Diğer bir örnekte ise taraflar arasında ihtiyaç sebebi ile tahliye davası görüldü.
22.03.2024 Ekonomi
Trafikten sıkılanlar bando gösterisi ile gülümsedi
Trafikten sıkılanlar bando gösterisi ile gülümsedi Daha önce Beşiktaş’ta trafik ışığında bale, Mecidiyeköy’de horon, Kadıköy’de Michael Jackson’ın “moonwalk” dansını yaparak trafikten sıkılanlara keyifli vakit geçirtmeyi hedefleyen İstanbul’un Yıldızları Grubu bu seferde Levent’te bando gösterisi yaptı.
21.03.2024 Haberler
'Bilanço küçültme yakında başlayacak'
'Bilanço küçültme yakında başlayacak' ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, FOMC toplantısında finansal koşulları sıkılaştırmak için kullandıkları daha az bilinen bir politika aracı olan Fed'in bilançosunun küçülmesinin nasıl yavaşlatılacağına dair bir stratejiyi tartıştıklarını söyledi.
21.03.2024 Uzmanpara
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var... AK Parti'nin Aydın Adayı Mustafa Savaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı Öte yandan Mustafa Savaş anketlerdeki son durumu da açıkladı.
21.03.2024 Gündem
150 çeşit baş ağrısı tespit edildi! Her baş ağrısına aynı yöntem uygulanmaz
150 çeşit baş ağrısı tespit edildi! Her baş ağrısına aynı yöntem uygulanmaz Kısa bir zaman önce yapılan bir araştırmaya göre stres ve sinir ağrısından kas gerginliğine ve hormonal değişikliklere kadar 150'den fazla farklı baş ağrısı türü olduğu ortaya çıktı. Her bir baş ağrısının nedeni farklı olduğundan tedavisi de farklı olmalıdır. Peki baş ağrısı tiplerini nasıl ayırt edeceğiz ve yapmamız gerekenler neler?
20.03.2024 Sağlık
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın!
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın! Trendyol 1. Lig’de en yakın rakibi Sakaryaspor'a 9 puanlık fark atan ve 10 maçlık yenilmezlik serisine imza atan Göztepe’yi de değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılılar, çok önemli iki puan bıraktı ancak rakipleriyle puan farkını korudu. Son düdüğe kadar rehavete kapılmamalılar.’’
20.03.2024 1.Lig
Ağrıyla başladı, sonra göğüs uçları içine göçtü! 'Maalesef erkeklerde daha öldürücü'
Ağrıyla başladı, sonra göğüs uçları içine göçtü! 'Maalesef erkeklerde daha öldürücü' 59 yaşındaydı ve uzun süredir göğüslerinde ağrı hissediyordu. Kısa süre sonra koltuk altında bir kitle eline geldi. Devamında göğüs uçları da içine çökünce endişeyle soluğu doktorda aldı. Yapılan tetkikler sonucunda konulan teşhis ise hem ailesini hem kendisini şoke etti.
19.03.2024 Genel Sağlık
İnsanlara küstü, 17 yıldır dağda yaşıyor
İnsanlara küstü, 17 yıldır dağda yaşıyor Antalya'nın Kemer ilçesinde 17 yıl önce 150 keçisinin çalınmasının ardından insanlara küsüp, dağda yaşamaya başlayan Mehmet Çabuk (80), tahtadan inşa ettiği barakada kalıp, hayvanları ile vakit geçiriyor. Çabuk, "Canım sıkılmaz, alışkınım. Keçilerim olmasa buralarda 1 saat duramam" dedi.
18.03.2024 Haberler
İnsanlara küstü, 17 yıldır dağda yaşıyor
İnsanlara küstü, 17 yıldır dağda yaşıyor Antalya'nın Kemer ilçesinde 17 yıl önce 150 keçisinin çalınmasının ardından insanlara küsüp, dağda yaşamaya başlayan Mehmet Çabuk (80), tahtadan inşa ettiği barakada kalıp, hayvanları ile vakit geçiriyor. Çabuk, "Canım sıkılmaz, alışkınım. Keçilerim olmasa buralarda 1 saat duramam" dedi.
18.03.2024 Gündem
Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'nin planlarını altüst eden gelişme! İşte İsmail Kartal'ın tercihi
Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'nin planlarını altüst eden gelişme! İşte İsmail Kartal'ın tercihi Süper Lig'de Fenerbahçe, Trabzonspor ile karşılaşmaya hazırlanırken Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.
17.03.2024 Fenerbahçe
Kadıköy trafiğinde Moonwalk dansı
Kadıköy trafiğinde Moonwalk dansı Kadıköy Caddebostan'da 'İstanbul Yıldızları Grubu' İstanbul'un trafik sıkıntısını belirtmek ve trafikte sürücülerin sıkılmaması için Michael Jackson'ın Moonwalk dansıyla farkındalık oluşturdu.
15.03.2024 Haberler
Canlı yayında baba olacağını öğrenmişti! Survivor Yunus Emre Özden'in eşi bebeğini kaybetti
Canlı yayında baba olacağını öğrenmişti! Survivor Yunus Emre Özden'in eşi bebeğini kaybetti 'Survivor All Star 2024'te parkur performansından çok art arda aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre Özden, dün akşam yayınlanan bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu.
14.03.2024 Cadde
Bedeniniz size ne söylüyor? Vücudunuzun gösterdiği 7 stres işareti
Bedeniniz size ne söylüyor? Vücudunuzun gösterdiği 7 stres işareti Oturup sizi rahatsız eden şeyi söylemek her zaman kolay değildir. Buna vaktiniz bile olmayabilir veya hayatınızda her şeyin mükemmel olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak bedeniniz asla yalan söylemez ve onu dinlemediğinizde “mesajlar” alırsınız. Bu mesajlar çoğu zaman hoş olmayan şekildedir ve olası riskler için büyük uyarılar taşır. İşte stres göstergesi bazı sinyaller.
14.03.2024 Genel Sağlık
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı
Kalitesiz uykuda, hipertansiyon ve kalp hastalıkları riski uyarısı 2008 yılından bu yana hеr yıl Mart ayının üçüncü cuma günü kutlanan Dünya Uyku Günü yaklaşırken uzmanlar kaliteli uykunun önemine dikkat çekti.
14.03.2024 Sağlık
Dertlere deva hastalara şifa hurmanın 7 faydası! Stresinizi kontrol etmek için 1 tane yiyin
Dertlere deva hastalara şifa hurmanın 7 faydası! Stresinizi kontrol etmek için 1 tane yiyin Ramazan ayının gelmesiyle sofralarımızda daha sık kullandığımız hurma, çoğu kişi için gerçekten sık tercih edilen bir besindir. Yalnızca bir ay değil yılın 12 ayı tüketmemiz gereken hurmanın iyi gelmediği şey yok. İşte hurmanın 7 faydası!
Taş Kağıt Makas'ta Rıza'nın sözleri yürek yaktı! 'Ayakkabılarımı kapının önüne koy seni yalnız sanmasınlar'
Taş Kağıt Makas'ta Rıza'nın sözleri yürek yaktı! 'Ayakkabılarımı kapının önüne koy seni yalnız sanmasınlar' Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' üçüncü bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
14.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Stres ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.