Tarsus

Tarsus

Son dakika Tarsus haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tarsus gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tarsus haber sayfamızda...

Tarsus

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.532 tarsus haberi bulunmuştur.
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor
Fekeli gencin tek teker ulaşım aracı herkesin dikkatini çekiyor Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul'da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor.
17.04.2024 Haberler
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 19 milyonu aşkın öğrenci ile 1.2 milyon öğretmen için ikinci dönem ara tatili yarın bitiyor. 9 günlük tatilin ardından bazı öğrenciler okula dönüşte isteksiz olabiliyor, uyum sorunu yaşayabiliyor. Hatta bazı çocuklarda mide bulantısı, baş ağrısı, iştahsızlık ve uyku problemleri gibi fizyolojik şikâyetler dahi görülebiliyor.
14.04.2024 Eğitim
Kaza yapan araca bir başka otomobil çarptı! 2 kişi hayatını kaybetti
Kaza yapan araca bir başka otomobil çarptı! 2 kişi hayatını kaybetti Gaziantep’te seyir halindeki otomobilin yol kenarında kaza yapan başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada Ali Evren ile Mehmet Şerif Evren yaşamını yitirdi, 7 kişi de yaralandı.
13.04.2024 Gündem
Mersin'de hamile kardeşlerini öldürmüşlerdi! 2 ağabey için yeni gelişme
Mersin'de hamile kardeşlerini öldürmüşlerdi! 2 ağabey için yeni gelişme Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip yuva kuran 2.5 aylık kardeşlerini öldürdüler. 2 ağabey tutuklanarak cezaevine konuldu.
9.04.2024 Gündem
2,5 aylık hamile kardeşi öldüren ağabeyler yakalandı
2,5 aylık hamile kardeşi öldüren ağabeyler yakalandı Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen 2,5 aylık hamile kadını sokak ortasında silahla vurarak öldüren cinayet şüphelisi ağabey ve aracı kullanan diğer kardeş, polis tarafından yakalanıp adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Gündem
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrencilere eğitim verildi
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrencilere eğitim verildi Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından afetlerde sağlık hizmetleri ile ilgili proje hazırlama konusunda öğrencilere eğitim verildi.
5.04.2024 Eğitim
Hastanede vahşi cinayet: Refakatçi olarak yanında kalan oğlu annesini öldürdü
Hastanede vahşi cinayet: Refakatçi olarak yanında kalan oğlu annesini öldürdü Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken şüpheli M.Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürüldü.
4.04.2024 Gündem
‘Sorumluluğu alıyoruz’
‘Sorumluluğu alıyoruz’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde partisinin oylarının yüzde 3.77’ye gerilemesinin ardından olağanüstü kongre kararı aldı.
2.04.2024 Gündem
İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil istifa etti
İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Burak Özdil istifa etti Mersin'in Tarsus’da İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Özdil istifa etti. Özdil, “1 Nisan 2024 itibarıyla İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Lütfen haklarınızı helal ediniz. Varsa benim hakkım sizlere helal olsun."
1.04.2024 Gündem
Mersin’de CHP'li Vahap Seçer yeniden seçildi
Mersin’de CHP'li Vahap Seçer yeniden seçildi Mersin’de 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut belediye başkanı CHP’li Vahap Seçer, seçimi kazandı.
31.03.2024 Gündem
2024 TARSUS SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Mersin Tarsus Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 TARSUS SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Mersin Tarsus Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Mersin Tarsus Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Tarsus ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Mersin Tarsus Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı
Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın oğlu ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan'ın seçim çalışması yaptığı aracına pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.
27.03.2024 Gündem
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz'
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz' Mersin'de otobüste darp edilen engelli yaşlı adam ve eşi, olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, sanıklara verilen cezaya ve tahliye kararına itiraz edeceklerini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verildi.
25.03.2024 Gündem
Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'den "Mavi belediyecilik" açıklaması
Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'den "Mavi belediyecilik" açıklaması Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Mersin'de açılış törenine katıldı. İnce "Biz mavi belediyecilik yapacağız" dedi.
24.03.2024 Gündem
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T'nin 17 yaşındaki oğluna tahliye kararı verildi.
22.03.2024 Gündem
AYM’nin yeni başkanı Kadir Özkaya
AYM’nin yeni başkanı Kadir Özkaya Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) yeni başkanı Kadir Özkaya oldu. 20 Nisan’da emekliye ayrılacak mevcut başkan Zühtü Arslan’ın yerine gelecek ismin belirlenmesi amacıyla AYM Genel Kurulu dün yeni başkanını belirlemek üzere seçime gitti.
22.03.2024 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle yeni başkan seçildi. AYM'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu.
21.03.2024 Gündem
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu!
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu! Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon bugün oynanan 7 karşılaşma ile sona erdi. Fenerbahçe Alagöz Holding ve Galatasaray Çağdaş Faktoring'in rakipleri belli oldu.
20.03.2024 Basketbol
Bakan Kacır: Ar-Ge teşviki 2,4 milyar lirayı aştı
Bakan Kacır: Ar-Ge teşviki 2,4 milyar lirayı aştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Teknoparklarımız bünyesinde tarım teknolojilerinde yeni girişimlerin filizlenmesinin destekçisi oluyoruz. Teknoparklarımızda tarım teknolojilerinde çalışan 257 teknoloji girişimimize bugüne kadar sağladığımız Ar-Ge teşviki 2,4 milyar lirayı aştı" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
9 ay önce evlendi, 1 aylık hamileydi! Ceyda'nın kahreden ölümü
9 ay önce evlendi, 1 aylık hamileydi! Ceyda'nın kahreden ölümü Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Ceyda Gürler Erkoç (26), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Erkoç’un 9 ay önce dünyaevine girdiği ve bir aylık hamile olduğu öğrenildi.
17.03.2024 Haberler
9 ay önce evlendi, 1 aylık hamileydi! Ceyda'nın kahreden ölümü
9 ay önce evlendi, 1 aylık hamileydi! Ceyda'nın kahreden ölümü Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Ceyda Gürler Erkoç (26), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Erkoç’un 9 ay önce dünyaevine girdiği ve bir aylık hamile olduğu öğrenildi.
17.03.2024 Gündem
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği
AB'den coğrafi işaret alan türk ürünleri 20'ye çıktı! Aroma ve tat için işaret fişeği Bir nektarinin tadını Bayramiç'in doğası nasıl etkileyebilir? Maraş'ın yöresel kültürü tarhananın işlenmesine neler kazandırabilir? Aromasını, tadını, kokusunu, hatta şeklini... Gelin birlikte AB'den coğrafi işaretli ürünlerle bu yolculuğun izini sürelim...
11.03.2024 Milliyet Executive
Annesi kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı
Annesi kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı Mersin'in Tarsus ilçesinde, polis memuru eski eşi tarafından öldürülen Mervegül Bayer’in gelinliği annesi tarafından yakıldı. Gelinlik yanarken çevredekilerde göz yaşlarına hakim olamadı.
10.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Tarsus ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.