Telefon

Telefon

Son dakika telefon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan telefon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan telefon haber sayfamızda...

Telefon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.823 telefon haberi bulunmuştur.
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.
17.04.2024 Gündem
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına konuk olurken; Suphiye Orancı'nın fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı.
17.04.2024 Cadde
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’ İran geçtiğimiz hafta sonu tarihi bir saldırı düzenleyerek İsrail'e yüzlerce füze ve intihar dronu fırlattı. Bu füzelerin birçoğu ABD ve İsrail savunma güçleri tarafından düşürüldü. İngiliz medyası ise saldırının neden beklenilen etkiyi veremediğini anlattığı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde ABD ve İsrail tarafından geliştirilen 'MARS2'nin özelliklerine yer verildi.
17.04.2024 Dünya
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz CHP Genel Başkanı Özel, CHP’ye oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceklerini belirterek “Biz belediyeleri, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde Atatürk’ün partisini iktidar yapmak üzere aldık. Herkesi kucaklayacağız” dedi.
17.04.2024 Gündem
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere atama müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında öğretmen atamalarına ilişkin de konuştu.
16.04.2024 Gündem
Evi soyulan kadının sitemi: Hırsız da böyle mi yapar!
Evi soyulan kadının sitemi: Hırsız da böyle mi yapar! Aksaray'da evi soyulan kadın cep telefonuyla evini görüntülerken paramparça gördüğü eşyaları karşısında “Hırsız da böyle mi yapar?” diye sitem etti.
16.04.2024 Haberler
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor Geçtiğimiz hafta sonu İsrail'e tarihte ilk kez saldıran İran propaganda için akılalmaz bir yola başvurdu. Yaklaşık üç gün sonra ortaya çıkan skandal dünyada manşet haline geldi.
16.04.2024 Dünya
Evi soyulan kadının sitemi: Hırsız da böyle mi yapar!
Evi soyulan kadının sitemi: Hırsız da böyle mi yapar! Aksaray'da evi soyulan kadın cep telefonuyla evini görüntülerken paramparça gördüğü eşyaları karşısında “Hırsız da böyle mi yapar?” diye sitem etti.
16.04.2024 Gündem
Çin, 'İran’ın meşru müdafaa açıklamasını not ettik' dedi; saldırıları kınamadı
Çin, 'İran’ın meşru müdafaa açıklamasını not ettik' dedi; saldırıları kınamadı Çin, iki ülkenin dışişleri bakanları arasında yapılan telefon görüşmesi sırasında İran'ın İsrail'e karşı eylemlerin "meşru müdafaa hakkının kullanılması" olduğu yönündeki açıklamasını not ettiğini söyledi.
16.04.2024 Dünya
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı Polisten takibinden kaçmak için akılalmaz yola başvuran adam ilk olarak 'telefonunu almak için' aşağı indiği yalanına başvurdu. Bir buçuk gün boyunca kanalizasyonda sıkışan adam, yürütülen soruşturmanın her şeyi ortaya çıkarmasıyla yakalanmaktan kurtulamadı.
16.04.2024 Dünya
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
Ümit Karan'ı şoke eden Fatih Terim şakası! Morali bozuldu, terlemeye başladı
Ümit Karan'ı şoke eden Fatih Terim şakası! Morali bozuldu, terlemeye başladı Futbol oynamayı bırakan ve antrenör olarak kariyerine devam eden Ümit Karan, geçtiğimiz gün bir programa katıldı. Ünlü ismin yayına telefonla katılan yakın arkadaşı İsmail Baki Tuncer, yaptığı Fatih Terim taklidi ile arkadaşı Ümit Karan'ı şoke etti.
16.04.2024 Cadde
Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum'
Nez'in yeni hayatı! 'Aylardır aynı kostümü giyiyorum' Müzik dünyasında bir döneme damga vuran Nez, Cihangir'de görüntülendi. Ülkede tüketim çılgınlığı yaşandığını söyleyen ünlü şarkıcı, marka tutkusuna tepki gösterdi. Günde bir kez yemek yediğini belirten Nez, "12 ay ramazan gibi yaşıyorum" dedi.
16.04.2024 Cadde
‘Aylardır aynı kostümü giyiyorum’
‘Aylardır aynı kostümü giyiyorum’ Nez, marka tutkusu ve tüketim çılgınlığına tepki gösterdi.
16.04.2024 Cadde
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var Seçimler ve ardından Ramazan Bayramı’nın da sona ermesiyle 1,5 aylık aranın ardından bugün toplanacak kabinede, İsrail ile İran arasındaki gerilim en sıcak başlığı oluştururken enflasyon ve emekli maaşlarının da masada olacak
16.04.2024 Gündem
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı Rusya - Ukrayna Savaşı’nda gelinen aşama, Gazze sorunu ve İsrail ile İran arasındaki gerilim; Türkiye’nin bölgesel konumunu ABD’nin gözünde daha önemli hale getirdi.
16.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: İsrail'e karşı birlik içinde gayretlerimizi artırmalıyız
Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: İsrail'e karşı birlik içinde gayretlerimizi artırmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in bu gaddarca saldırılarının durdurulması ve işlediği insanlık suçlarının cezasını görmesi için İslam dünyasının birlik içinde gayretlerini artırması gerektiğini ifade etti.
15.04.2024 Gündem
İzmir'de trans bireyi gasp ve darp eden 6 kişi serbest bırakıldı
İzmir'de trans bireyi gasp ve darp eden 6 kişi serbest bırakıldı İzmir’in Konak ilçesinde, trans bireyin çantasının gasp edilerek kalabalık grup tarafından darp edilmesine ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli serbest kaldı.
15.04.2024 Gündem
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Haberler
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Telefon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.