Türkiye Ralli Şampiyonası

Türkiye Ralli Şampiyonası

Son dakika Türkiye Ralli Şampiyonası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Ralli Şampiyonası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Ralli Şampiyonası haber sayfamızda...

Türkiye Ralli Şampiyonası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 719 türkiye ralli şampiyonası haberi bulunmuştur.
Ege Rallisi'ne Fatma Turgut damgası!
Ege Rallisi'ne Fatma Turgut damgası! Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, direksiyon başında hünerlerini gösterdi. Otomobil sporlarına merakıyla bilinen şarkıcı, 33. Marmaris Ege Rallisi’nde öncü araçla tüm etapları geçti.
2.04.2024 Cadde
Rallide tarih yazdı!
Rallide tarih yazdı! Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Meltem-Ercan Kazaz çiftinin oğlu Kerem Kazaz (18), 2024 Oyman Atabay Sezonu’nun ve Petrol Ofisi Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı Sarıkamış Rallisi’nin galibi oldu.
29.02.2024 Cadde
Ehliyeti 2 ay önce aldı, Türkiye Ralli Şampiyonu oldu!
Ehliyeti 2 ay önce aldı, Türkiye Ralli Şampiyonu oldu! Kars'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda şampiyon belli oldu. Ehliyetini 2 ay önce alan 18 yaşındaki Kerem Kazaz ve Litvanyalı copilotu Andris Malnieks ikilisi şampiyonluğu kazandı.
25.02.2024 Motor Sporları
Ali Türkkan: Zorlu ve özel bir başarı şampiyonluk!
Ali Türkkan: Zorlu ve özel bir başarı şampiyonluk! Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan en genç pilot unvanını alan Ali Türkkan, “Zorlu olduğu kadar özel bir başarı. Türk ralli tarihinde şampiyon olarak yer almak ve iz bırakmak tarif edilemez bir his” ifadelerini kullandı.
28.01.2024 Motor Sporları
Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Ali Türkkan mutlu sona ulaştı
Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Ali Türkkan mutlu sona ulaştı Türkiye Ralli Şampiyonası'nın son ayağı İstanbul Rallisi'ni kazanan Red Bull sporcusu Ali Türkkan, Türkiye Ralli Şampiyonu oldu. Co-pilot'u Burak Erdener ile birlikte yarışan 24 yaşındaki Türkkan, Türkiye'nin en genç ralli şampiyonu unvanını elde etmeyi başardı.
25.12.2023 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu!
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu! Bolu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı ve 2023 Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayağı, Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelirken, hem sporseverler, hem de pilotlar unutulmaz anlar yaşadılar.
5.11.2023 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı
Serhan Acar yazdı: Team Türkiye rüzgârı FIA tarafından Fransa’da düzenlenen Motorsporları Olimpiyatları’nda, milli takımımız da boy gösterdi. Rally4 branşında Ford Fiesta ile yarışan Ali Türkkan-Burak Erdener 2. olarak gümüş madalya alırken, genç pilotlarımız da tecrübe kazandı.
13.11.2022 Motor Sporlari
Ali Türkkan: Bu sene Türkiye’nin en genç ralli şampiyonu olmak istiyorum
Ali Türkkan: Bu sene Türkiye’nin en genç ralli şampiyonu olmak istiyorum Türkiye Ralli Şampiyonası’nda bu seneki hedeflerini anlatan başarılı pilot Ali Türkkan, "Bu sene Türkiye’nin en genç ralli kazanan pilotu olmak istiyorum. Başarırsam bu unvanı beni ralliye başlatan Yağız Avcı’dan alacağım. Bu da benim için çok hoş bir durum" dedi.
19.04.2022 Motor Sporları
Bodrum, ralliye kucak açacak
Bodrum, ralliye kucak açacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan 15-17 Nisan tarihlerinde Muğla Bodrum Rallisi ile başlayacak.
4.03.2022 Ege
Bodrum’da ralli  ile yaza start!
Bodrum’da ralli ile yaza start! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) düzenlediği Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda heyecan, 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile Muğla’da başlayacak.
3.03.2022 Cadde
Kazananlar belli oldu
Kazananlar belli oldu Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın altıncı ayağı 41. İstanbul Rallisi’ni, Castrol Ford Team Türkiye adına yarışan Ümit Can Özdemir ve Batuhan Memişyazıcı ikilisi kazandı.
1.12.2021 Cadde
TOSFED’de Üçlertoprağı Tek Aday
TOSFED’de Üçlertoprağı Tek Aday 27 Ekim Çarşamba günü Ankara’da gerçekleşecek olan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) 2021 Seçimli Olağan Genel Kurulu’na, halen bu görevi sürdürmekte olan Eren Üçlertoprağı tek aday olarak giriyor.
23.10.2021 Motor Sporları
Ege'de otomobil sporları heyecanı
Ege'de otomobil sporları heyecanı Otomobil sporlarında hafta sonunda İzmir ve Denizli'de yarışlar düzenlenecek.
13.10.2021 Ege Sporları
Hem mühendis hem rallici
Hem mühendis hem rallici Ralli dünyasına 2011’de giren ve pek çok şampiyonluğa imza atan ralli pilotu Ümit Can Özdemir, profesyonel olarak yarışırken elektrikli otomobiller için de şarj istasyonu kurulumu yapıyor.
20.08.2021 Eğitim
Ali Türkkan, Avrupa Ralli Kupası'nda 2'de 2 yaptı
Ali Türkkan, Avrupa Ralli Kupası'nda 2'de 2 yaptı Ali Türkkan, 2021 Avrupa Ralli Kupası içindeki Balkan Ralli Kupası'nın ikinci yarışı olan Bulgaristan Rallisi'nden de mutlu sonla ayrıldı.
16.05.2021 Diğer
Burcu Çetinkaya kimdir, kaç yaşında? Ralli pilotu Burcu Çetinkaya aslen nereli?
Burcu Çetinkaya kimdir, kaç yaşında? Ralli pilotu Burcu Çetinkaya aslen nereli? Burcu Çetinkaya kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Milli Rallici Burcu Çetinkaya zaman zaman yaptıkları ve söylemleri ile araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Milli Rallici Burcu Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
7.12.2020 Cadde
Ali Türkkan Red Bull sporcusu oldu
Ali Türkkan Red Bull sporcusu oldu Türkiye’nin rallideki en yetenekli genç sporcularından Ali Türkkan, Red Bull sporcusu oldu. 21 yaşındaki pilot, 2019 yılından bu yana, 5 Türkiye Ralli şampiyonluğu bulunan markanın sporcusu Yağız Avcı’nın mentörlüğünde çalışıyor.
25.11.2020 Motor Sporları
Yağız Avcı: Hatasız bir yarış çıkardık
Yağız Avcı: Hatasız bir yarış çıkardık Yağız Avcı, “İlk kez bir Türk ekip olarak WRC 3’te 3’üncü olduk. Elimizden geldiğince de ülkemizi iyi temsil etmeye çalıştık ve bizim için de güzel sonuçlandı” dedi.
23.09.2020 Motor Sporları
Türkiye Rallisi’ne Yağız Avcı damgası
Türkiye Rallisi’ne Yağız Avcı damgası Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı olan Türkiye Rallisi’nde ilk 3 sırayı Red Bull sporcuları elde etti. 3 günlük heyecanda zirveyi kimseye bırakmayan Red Bull sporcularından Elfyn Evans, Marmaris’te şampiyon olarak pilotlar sıralamasında liderliğe yükseldi. Türkiye’de ikinci sırayı bir diğer Red Bull sporcusu Thierry Neuville alırken 9 kez dünya şampiyonu olan ralli efsanesi ve Red Bull sporcusu Sebastien Loeb ise podyumun üçüncü basamağına çıktı. WRC3 kategorisinde yarışan Red Bull sporcusu Yağız Avcı bu kategoride üçüncü olurken yapılan 2 yarışı da kazanarak Türkiye Ralli Şampiyonası’nda 1. Olmayı başardı.
20.09.2020 Motor Sporları
Burak Çukurova: Türkiye'nin Sebastien Loeb'ü olursak mutlu oluruz
Burak Çukurova: Türkiye'nin Sebastien Loeb'ü olursak mutlu oluruz Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştiren 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5'inci yarışı olan Türkiye Rallisi, bugün sona erecek.
20.09.2020 Diğer
Türkiye Rallisi, nefes kesen mücadelelere sahne olacak
Türkiye Rallisi, nefes kesen mücadelelere sahne olacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5'inci yarışı olan Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.
17.09.2020 Motor Sporları
Marmaris ralliye hazır!
Marmaris ralliye hazır! Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül tarihleri arasında Marmaris’te yapılacak. Salgın nedeniyle seyircisiz olarak düzenlenecek olan organizasyonda sürücüler 12 özel etap geçecek.
15.09.2020 Motor Sporları
Ege Rallisi evde koşuldu
Ege Rallisi evde koşuldu Türkiye Ralli Şampiyonası’nın açılış yarışı olan Ege Rallisi’ni bahar aylarında 29 sezondur düzenleyip bu yıl salgın engeline takılan Ege Otomobil Sporları Kulübü, yarış heyecanını evlere taşıdı.
3.05.2020 Ege
‘Yüreğimiz yandı’
‘Yüreğimiz yandı’ İdlib’deki hain saldırının ardından, tüm Türkiye yasa boğuldu... Ünlü isimler, şehitlere rahmet, ailelerine ise sabır dilerken, duygularını ve isyanlarını sosyal medya hesaplarından kaleme aldı. Acı haber sonrası sanatçılar konserlerini ve şov programlarını iptal ederken, markalar da organizasyonlarının yapılmayacağını bildirdi
29.02.2020 Cadde
Sarıkamış Rallisi iptal edildi
Sarıkamış Rallisi iptal edildi Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 2020 sezonu ilk yarışı olan Sarıkamış Rallisi, İdlib'de rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu 33 askerin şehit düşmesi nedeniyle iptal edildi.
1.07.2020 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Ralli Şampiyonası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.