Ümraniye

Ümraniye

Son dakika ümraniye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ümraniye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ümraniye haber sayfamızda...

Ümraniye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.942 ümraniye haberi bulunmuştur.
Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı!
Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı! Beşiktaş, Ümraniye’de oynanan hazırlık maçında Fatih Karagümrük’le yenişemedi. Konuk ekip Kevin Lasagna ile öne geçerken, Rachid Ghezzal’ın şık golü skoru belirledi.
29.03.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Vaat ettiklerimizi birer birer hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Vaat ettiklerimizi birer birer hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Eskiden gelen bir sermaye var, o sermayeden yiyerek 5 yıl daha idare edebilirsiniz ama ikinci bir 5 yıla daha İstanbul’un tahammülü yok." dedi.
28.03.2024 Gündem
Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçında kazanan yok: 1-1
Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçında kazanan yok: 1-1 Milli maç arasını boş geçmeyen Beşiktaş, ikinci hazırlık sınavında Fatih Karagümrük'le karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan çıkmadı ve iki ekip sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
28.03.2024 Beşiktaş
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Cadde
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu plkanla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Haberler
Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki örnek daireler tanıtıldı
Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki örnek daireler tanıtıldı Ümraniye'de 10 ay önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'yken Murat Kurum tarafından temeli atılan Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki örnek dairelerin tanıtımı yapıldı.
28.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
‘Onları tatile göndereceğiz’
‘Onları tatile göndereceğiz’ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, dün seçim çalışmaları kapsamında Ümraniye’deydi.
28.03.2024 Gündem
Üç gün sonra uyandırıldı
Üç gün sonra uyandırıldı Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kadir İnanır’dan sevindiren haber geldi.
28.03.2024 Cadde
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal beyanı eleştirisi! 'İstanbullu hemşerilerimizden niye saklarsın?'
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal beyanı eleştirisi! 'İstanbullu hemşerilerimizden niye saklarsın?' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde konuştu. Kurum, "Devlete, millete mal beyanını açıkladılar. Sonra bir baktı ki; bir süre sonra mal beyanında 1.5 milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Yani sen mal beyanında 1.5 milyar liralık malı İstanbullu hemşerilerimizden niye saklarsın? Niye açıklamazsın? " dedi.
27.03.2024 Haberler
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal beyanı eleştirisi! 'İstanbullu hemşehrilerimizden niye saklarsın?'
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal beyanı eleştirisi! 'İstanbullu hemşehrilerimizden niye saklarsın?' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde konuştu. Kurum, "Devlete, millete mal beyanını açıkladılar. Sonra bir baktı ki; bir süre sonra mal beyanında 1.5 milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Yani sen mal beyanında 1.5 milyar liralık malı İstanbullu hemşerilerimizden niye saklarsın? Niye açıklamazsın? " dedi.
27.03.2024 Gündem
Kadir İnanır'dan güzel haber geldi! Usta sanatçı uyandırıldı
Kadir İnanır'dan güzel haber geldi! Usta sanatçı uyandırıldı Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta sanatçının uyandırıldığını söyledi.
27.03.2024 Magazin
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama! 'Kadir beyin şansı o an yanında eşinin olması'
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama! 'Kadir beyin şansı o an yanında eşinin olması' Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
27.03.2024 Cadde
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır" açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Haberler
Fernando Santos'tan Aboubakar kararı!
Fernando Santos'tan Aboubakar kararı! Beşiktaş’ın hocası Santos hücum hattını değiştirmeye hazırlanıyor. Mağlup oldukları son 3 maçta 1 gol atmalarını dikkate alan Portekizli teknik adam, Başakşehir’e karşı Aboubakar’ı 11’de düşünüyor.
27.03.2024 Beşiktaş
‘Durumu iyiye gidiyor’
‘Durumu iyiye gidiyor’ Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama geldi.
27.03.2024 Cadde
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır" açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
Kalıcı hasar olacak mı? Entübe edilen Kadir İnanır'ın son durumu
Kalıcı hasar olacak mı? Entübe edilen Kadir İnanır'ın son durumu Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Cadde
İnme geçiren Kadir İnanır'ı kurtaran 20 dakika! Doktorları anlattı: 'Soğuk suya tutunca geçmez'
İnme geçiren Kadir İnanır'ı kurtaran 20 dakika! Doktorları anlattı: 'Soğuk suya tutunca geçmez' Kadir İnanır’ın geçtiğimiz pazar geçirdiği inme sonucu tedavi altına alınmasının ardından uzmanlar, böyle bir tabloda hastanın en kısa sürede 'inme merkezi olan' bir hastaneye götürülmesinin önemine dikkat çekti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde usta sanatçıya ilk müdahaleyi yapan ekip, 20 dakika gibi rekor bir sürede hayati tehlikenin nasıl atlatıldığını da paylaştı.
27.03.2024 Genel Sağlık
İnanır’dan iyi haber
İnanır’dan iyi haber Yoğun bakımda olan Kadir İnanır’dan iyi haber...
26.03.2024 Cadde
Kadir İnanır'ın son durumuyla ilgili açıklama
Kadir İnanır'ın son durumuyla ilgili açıklama Beykoz'da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı. Yoğum bakımda tedavisi süren 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili sıcak bilgi CNN Türk canlı yayınında aktarıldı.
25.03.2024 Haberler
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi Beykoz'da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülüde Kural'dan yeni açıklama geldi. "İyi haber vermek isterim" diyen Kural, son dakika gelişmesini duyurdu.
26.03.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Buducnost maçı ilaç gibi geldi! Santos çok memnun
Beşiktaş'ta Buducnost maçı ilaç gibi geldi! Santos çok memnun Beşiktaş’ta Karadağ liginin lideri karşısında alınan 5-1’lik galibiyet moralleri düzeltti. Aboubakar başta olmak üzere yedek oyuncuların ortaya koyduğu performans Santos’u bir hayli mutlu etti.
25.03.2024 Beşiktaş
Hastaneye kaldırıldı
Hastaneye kaldırıldı Beyninde pıhtı atan Kadir İnanır, dün sabah 09.30 sıralarında bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
25.03.2024 Cadde
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil Hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yapan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Ekibimiz ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirdi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. Entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor, durumu stabil” dedi.
24.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ümraniye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.