Wings For Life World Run

Wings For Life World Run

Son dakika Wings for Life World Run haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Wings for Life World Run gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Wings for Life World Run haber sayfamızda...

Wings For Life World Run

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 96 wings for life world run haberi bulunmuştur.
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor!
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor! Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği Wings for Life World Run’a sayılı günler kaldı.
18.04.2024 Diğer
Wings for Life Türkiye için geri sayım başladı!
Wings for Life Türkiye için geri sayım başladı! Geçtiğimiz yıl 165 ülkede gerçekleşen ve 92 milletten 161.892 koşucunun bir araya geldiği Wings for Life World Run için geri sayım başladı. Ankara, Isparta, Bursa, İzmir ve Mersin’de ise yerel koşu grupları ile fiziksel koşular düzenlenecek.
22.01.2024 Diğer
Wings for Life World Run heyecanına 100 gün kaldı
Wings for Life World Run heyecanına 100 gün kaldı Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak amacıyla tüm dünyada aynı anda koşulacak olan Wings for Life World Run 2023, bu yıl 7 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te gerçekleşecek.
30.01.2023 Diğer
‘İyilik bulaşıcıdır’
‘İyilik bulaşıcıdır’ Wings For Life World Run 2022’de “Oda Borsa İzmir” takımı omurilik felçlilerine umut olmak için koştu. İZTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, “İnanıyorum ki madalyalar kalplerde taşınacak” dedi
23.05.2022 Ege
İzmir’de koştular
İzmir’de koştular Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022’nin Türkiye ayağı İzmir’de gerçekleştirildi.
11.05.2022 Cadde
İzmir’de 10 bin kişi Wings for Life World Run’da iyilik için koştu
İzmir’de 10 bin kişi Wings for Life World Run’da iyilik için koştu Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022’de Türkiye birincileri belli oldu. İki kıta yedi ülkede aynı anda başlayan organizasyonun İzmir’deki ayağı Kültürpark’tan start aldı. 10 bin kişinin ‘koşamayanlar için koştuğu’ etkinlik dört saat sürdü. Kadınlarda Tuğçe Karakaya (36,88 km), erkeklerde Üzeyir Söylemez (61,23 km), Dario Costa ve Ali Türkkan’ın kullandıkları Ford Kuga Yakalama Araçları’ndan en uzun süre kaçarak Wings for Life World Run 2022’nin şampiyonları oldu. Dünya genelinde 161 bin 892 kişi adımlarını omurilik felçlilerine umut olmak için atarken, 4 milyon 200 bin euro yani 6 milyar 626 milyon TL yardım toplandı.
9.05.2022 Diğer
Wings for Life World Run’da Yakalama Araçları yola çıktı
Wings for Life World Run’da Yakalama Araçları yola çıktı Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022, İzmir’de başladı. Saat 14:00’te Kültürpark’tan startı verilen organizasyonda Ford Kuga Yakalama Araçları da koşuya katılanları yakalamak için yola çıktı. Yakalama Araçları’nın Red Bull sporcuları Dario Costa ve Ali Türkkan kullanıyor.
8.05.2022 Diğer
Wings for Life World Run 2022 İzmir’de start aldı
Wings for Life World Run 2022 İzmir’de start aldı Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022, İzmir’de başladı. Saat 14:00’te Kültürpark’tan startı verilen organizasyonda binlerce kişi ‘koşamayanlar için koşuyor.’ Benzersiz formatıyla omurilik felcine nihai çözümü bulmak isteyen araştırmalara fon sağlayan koşudan elde edilen tüm bağışlar fonlamaya gidiyor. Ford Kuga Yakalama Aracı’nın son geçtiği bir kadın, bir erkek katılımcı o parkurun birincileri olacak.
8.05.2022 Diğer
Ünlü isimlerden Wings for Life Word Run’a destek
Ünlü isimlerden Wings for Life Word Run’a destek Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022’a ünlü isimler de destek veriyor. İzmir’deki Kültürpark’tan start alan organizasyonda Müge Boz, Caner Erdeniz, Pelin Altan, Anıl Altan, Onur Büyüktopçu, Cemre Gümeli, Müjde Uzman, Ayşe Tolga gibi birçok ünlü omurilik felçlilerine destek olmak için ‘koşamayanlar için koşuyor’.
8.05.2022 Diğer
İzmir, 'İyilik' için koşuyor
İzmir, 'İyilik' için koşuyor İzmir, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla 2 kıta ve 7 ülkede aynı anda başlayacak Wings For Life World Run 2022 koşusuna yarın 5'inci kez ev sahipliği yapacak.
8.05.2022 Diğer
Hazal Nehir: Herkesi ‘koşamayanlar için koşmaya’ bekliyoruz
Hazal Nehir: Herkesi ‘koşamayanlar için koşmaya’ bekliyoruz Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için 8 Mayıs Pazar günü tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run 2022’ye Türkiye’de yine İzmir ev sahipliği yapacak.
6.05.2022 Diğer
İzmir yine koşamayanlar için koşacak
İzmir yine koşamayanlar için koşacak Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için 8 Mayıs Pazar günü tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run 2022'ye Türkiye'de yine İzmir ev sahipliği yapacak. İzmir'de 8 bin kişi ile sınırlanan koşunun kayıtları dolarken, 2 yıl aradan sonra 2 kıta ve 7 ülkede gerçekleşecek organizasyonda yüzbinlerce kişi koşamayanlar için koşacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ve Ford Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen organizasyon dünyada ve Türkiye'de 7'nci kez, İzmir'de ise 5'inci kez gerçekleşecek.
6.05.2022 Diğer
Hazal Nehir Wings for Life'da koşamayanlar için koşacak
Hazal Nehir Wings for Life'da koşamayanlar için koşacak Parkur sporunda Türkiye'yi uluslararası arenada başarılı bir şekilde temsil eden Red Bull sporcusu Hazal Nehir, dünyanın en büyük iyilik koşularından biri olarak kabul edilen Wings for Life World Run'da 'koşamayanlar için koşacak'.
27.04.2022 Diğer
Wings for Life World Run’da yakalama aracını Ali Türkkan ile Dario Costa kullanacak
Wings for Life World Run’da yakalama aracını Ali Türkkan ile Dario Costa kullanacak Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulacak. Wings for Life World Run’da yakalama aracını kullanacak isimler Red Bull sporcuları Ali Türkkan ile Dario Costa olacak.
22.04.2022 Diğer
İzmir’de koşacaklar
İzmir’de koşacaklar Müge Boz ile Caner Erdeniz çifti, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak için Wings for Life World Run’a destek oldu.
22.04.2022 Cadde
Omurilik felçlileri için online maraton
Omurilik felçlileri için online maraton Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run’a katılamayanlar App Run uygulamasıyla dilediği yerde ‘koşamayanlar için koşacak’.
19.04.2022 Vitrin
Fenerbahçe 5 maçtır kazanıyor! Göztepe 10 haftadır puana hasret
Fenerbahçe 5 maçtır kazanıyor! Göztepe 10 haftadır puana hasret Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geldi. Kritik müsabaka sarı-lacivertlilerin galibiyetiyle sona erdi. Fenerbahçe, Süper Lig'de galibiyet serisini 5 maça yükseltti. Göztepe'de puan hasreti 10 haftaya yükseldi.
17.04.2022 Fenerbahçe
Hande Baladın koşamayanlar için koşacak
Hande Baladın koşamayanlar için koşacak Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli voleybolculardan olan Red Bull sporcusu Hande Baladın, dünyanın en büyük iyilik koşularından biri olarak kabul edilen Wings for Life World Run’da ‘koşamayanlar için koşacak’. İki kıta, yedi ülkede düzenlenecek Wings for Life World Run, bir kez daha omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak için düzenlenecek. 8 Mayıs Pazar günü saat 14:00’te başlayacak Wings for Life World Run’ın Türkiye ayağı ise İzmir’de koşulacak.
13.04.2022 Diğer Sporlar
Hande Baladın'dan anlamlı hareket! ‘koşamayanlar için koşacak’
Hande Baladın'dan anlamlı hareket! ‘koşamayanlar için koşacak’ Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli voleybolculardan olan Red Bull sporcusu Hande Baladın, dünyanın en büyük iyilik koşularından biri olarak kabul edilen Wings for Life World Run’da ‘koşamayanlar için koşacak’.
13.04.2022 Voleybol
App Run sayesinde Wings for Life World Run’da koşabilirsiniz
App Run sayesinde Wings for Life World Run’da koşabilirsiniz Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak amacıyla tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run 2022 için geri sayı sürüyor. 8 Mayıs Pazar günü saat 14:00’te İzmir’in ev sahipliğinde yapılacak Wings for Life World Run'a gidemeyen katılımcılar, mobil uygulama aracılığıyla diledikleri yerde ‘koşamayanlar için koşacak’.
12.04.2022 Diğer
Wings for Life World Run'da heyecan dorukta
Wings for Life World Run'da heyecan dorukta Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run’a bir ay kaldı. İki kıta, yedi ülkede düzenlenecek Wings for Life World Run’da omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak için yüz binlerce kişi ‘koşamayanlar için koşacak’.
8.04.2022 Diğer
Toprak Razgatlıoğlu Wings for Life’da koşamayanlar için koşacak
Toprak Razgatlıoğlu Wings for Life’da koşamayanlar için koşacak Son Dünya Superbike Şampiyonası şampiyonu Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, dünyanın en büyük iyilik koşularından biri olarak kabul edilen Wings for Life World Run’da ‘koşamayanlar için koşacak’.
31.03.2022 Motor Sporları
Binlerce kişi omurilik felçlileri için koşmaya hazırlanıyor
Binlerce kişi omurilik felçlileri için koşmaya hazırlanıyor Dünyanın en büyük iyilik koşularından biri olarak kabul edilen Wings for Life World Run bu kez 8 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Tüm dünyada aynı anda düzenlenecek Wings for Life World Run ile yüz binlerce kişi omurilik felcinin nihai tedavisine katkıda bulunmak adına ‘koşamayanlar için koşacak’. İki kıta, yedi ülkede düzenlenecek etkinliğin Türkiye ayağı ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile bir kez daha İzmir’de yapılacak. Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak için koşulacak organizasyonla ilgili detaylar, katılım bilgisi ve kayıt bilgileri www.kosamayanlaricinkos.com adresinde.
18.03.2022 Diğer
İzmir, Wings for Life World Run'a 5. kez ev sahipliği yapacak
İzmir, Wings for Life World Run'a 5. kez ev sahipliği yapacak Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için dünya genelinde sekiz farklı şehirde aynı anda koşulacak Wings for Life World Run’ın Türkiye ayağı, 8 Mayıs'ta İzmir’de düzenlenecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ‘‘Bu yıl da etkinliğe yoğun bir katılım olmasını ve etkinlik sonunda önemli bir bağış toplanmasını tüm kalbimle umut ediyorum. Bu koşunun içinde yardımlaşma var, dayanışma var, vicdan ve insanlık var, emek var, bilim var. Herkesi bir kez daha bizimle koşmaya davet ediyoruz’’ derken, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Semra Çetinkaya da omurilik felçlilerine destek olmak için herkesi İzmir'e davet etti.
18.02.2022 Diğer
İzmir derbisinde kazanan Altay! Göztepe'nin serisi sona erdi
İzmir derbisinde kazanan Altay! Göztepe'nin serisi sona erdi Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Göztepe, Altay'ı konuk etti. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan İzmir derbisini, konuk takım 2-0 galip tamamladı. Göztepe'nin 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Altay ise 16 hafta sonra kazandı.
6.02.2022 Göztepe

Benzer Haber Etiketleri

Wings For Life World Run ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.