Yağız Avcı

Yağız Avcı

Son dakika Yağız Avcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yağız Avcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yağız Avcı haber sayfamızda...

Yağız Avcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164 yağız avcı haberi bulunmuştur.
Ali Türkkan: Zorlu ve özel bir başarı şampiyonluk!
Ali Türkkan: Zorlu ve özel bir başarı şampiyonluk! Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan en genç pilot unvanını alan Ali Türkkan, “Zorlu olduğu kadar özel bir başarı. Türk ralli tarihinde şampiyon olarak yer almak ve iz bırakmak tarif edilemez bir his” ifadelerini kullandı.
28.01.2024 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Formula 1'in Miami şovu
Serhan Acar yazdı: Formula 1'in Miami şovu F1’in yeni durağı Miami bir otomobil yarışı olmanın ötesine geçerek, adeta Superbowl etkisi yaratan bir pazarlama ve parti aktivitesine dönüştü.
15.05.2022 Motor Sporları
Ali Türkkan: Bu sene Türkiye’nin en genç ralli şampiyonu olmak istiyorum
Ali Türkkan: Bu sene Türkiye’nin en genç ralli şampiyonu olmak istiyorum Türkiye Ralli Şampiyonası’nda bu seneki hedeflerini anlatan başarılı pilot Ali Türkkan, "Bu sene Türkiye’nin en genç ralli kazanan pilotu olmak istiyorum. Başarırsam bu unvanı beni ralliye başlatan Yağız Avcı’dan alacağım. Bu da benim için çok hoş bir durum" dedi.
19.04.2022 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Türk sporcular Avrupa sahnesinde
Serhan Acar yazdı: Türk sporcular Avrupa sahnesinde Otomobil sporlarında arka arkaya gelen kupalar, podyumlarda İstiklal Marşı’mızın çalınması, hem ülke olarak gururlanmamızı hem de genç yeteneklerimiz sayesinde sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağlıyor.
14.11.2021 Motor Sporları
ÖZEL | Ali Türkkan: Hedefim dünya şampiyonu olmak
ÖZEL | Ali Türkkan: Hedefim dünya şampiyonu olmak Türkiye'nin rallideki en yetenekli genç sporcularından biri olan Red Bull sporcusu Ali Türkkan, 2021 Balkan Ralli Kupası'nda tarihi bir başarıya imza attı. Başarılı sporcu Türkkan Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.
30.09.2021 Motor Sporları
Son dakika haberi: Ali Türkkan'dan rallide tarihi başarı
Son dakika haberi: Ali Türkkan'dan rallide tarihi başarı Türkiye’nin rallideki en yetenekli genç pilotlarından Red Bull sporcusu Ali Türkkan, 2021 Balkan Ralli Kupası’nda iki kategoride şampiyonluğa ulaştı. Gençler ve iki çeker kategorilerinde yarışan Ali Türkkan, bu başarı ile bir diğer Red Bull sporcusu Yağız Avcı’dan sonra Avrupa’da şampiyonluk kupası kaldıran ilk Türk pilot oldu. Ali Türkkan, sezonun son yarışı olan Sırbistan Rallisi’nde ilk gün sonunda şampiyonluğunu ilan etti.
25.09.2021 Motor Sporları
2020 'Yılın Yıldızları Ödülleri' sahiplerini buldu
2020 'Yılın Yıldızları Ödülleri' sahiplerini buldu Yıldız İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 19.'su gerçekleştirilen, 'Türkiye'nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri' olarak anılan 2020 Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni, Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Törene çok sayıda ünlü isim katıldı.
12.03.2021 Kültür Sanat
Ali Türkkan: Yarışmak benim hayatım
Ali Türkkan: Yarışmak benim hayatım Genç ralli pilotu Ali Türkkan DHA'ya verdiği röportajda "Yarışmak bir hobi değil, tamamıyla hayatım. Avrupa'da bir iki yarışa katılmayı çok isteriz" dedi.
9.02.2021 Motor Sporları
Ali Türkkan Red Bull sporcusu oldu
Ali Türkkan Red Bull sporcusu oldu Türkiye’nin rallideki en yetenekli genç sporcularından Ali Türkkan, Red Bull sporcusu oldu. 21 yaşındaki pilot, 2019 yılından bu yana, 5 Türkiye Ralli şampiyonluğu bulunan markanın sporcusu Yağız Avcı’nın mentörlüğünde çalışıyor.
25.11.2020 Motor Sporları
Yağız Avcı: Hatasız bir yarış çıkardık
Yağız Avcı: Hatasız bir yarış çıkardık Yağız Avcı, “İlk kez bir Türk ekip olarak WRC 3’te 3’üncü olduk. Elimizden geldiğince de ülkemizi iyi temsil etmeye çalıştık ve bizim için de güzel sonuçlandı” dedi.
23.09.2020 Motor Sporları
Türkiye Rallisi’ne Yağız Avcı damgası
Türkiye Rallisi’ne Yağız Avcı damgası Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. yarışı olan Türkiye Rallisi’nde ilk 3 sırayı Red Bull sporcuları elde etti. 3 günlük heyecanda zirveyi kimseye bırakmayan Red Bull sporcularından Elfyn Evans, Marmaris’te şampiyon olarak pilotlar sıralamasında liderliğe yükseldi. Türkiye’de ikinci sırayı bir diğer Red Bull sporcusu Thierry Neuville alırken 9 kez dünya şampiyonu olan ralli efsanesi ve Red Bull sporcusu Sebastien Loeb ise podyumun üçüncü basamağına çıktı. WRC3 kategorisinde yarışan Red Bull sporcusu Yağız Avcı bu kategoride üçüncü olurken yapılan 2 yarışı da kazanarak Türkiye Ralli Şampiyonası’nda 1. Olmayı başardı.
20.09.2020 Motor Sporları
Bakan Kasapoğlu Dünya Ralli Şampiyonası'nın startını verdi
Bakan Kasapoğlu Dünya Ralli Şampiyonası'nın startını verdi Dünya Ralli Şampiyonası'nın 5. yarışı Türkiye Rallisi'nin startını Bakan Kasapoğlu verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İnşallah spor turizmindeki gelişimimiz hızlı bir şekilde devam edecek. Önümüzdeki dönemde birbirinden anlamlı organizasyonlara ev sahipliği yapacağız" dedi. Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5. yarışı Türkiye Rallisi'nde, İçmeler ve Gökçe etabında Sebastien Loeb birinci oldu.
18.09.2020 Motor Sporları
Türkiye Rallisi, nefes kesen mücadelelere sahne olacak
Türkiye Rallisi, nefes kesen mücadelelere sahne olacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek 2020 FIA Dünya Ralli Şampiyonası 5'inci yarışı olan Türkiye Rallisi, 18-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.
17.09.2020 Motor Sporları
Adrenalin tutkunu Boz
Adrenalin tutkunu Boz Müge Boz, Dünya Ralli Şampiyonası’nın beşinci ayağı olan Türkiye Rallisi’nde büyük heyecan yaşadı.
17.09.2020 Cadde
Yağız Avcı: En iyi şekilde mücadele etmek istiyoruz
Yağız Avcı: En iyi şekilde mücadele etmek istiyoruz Marmaris'te gerçekleşecek Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5. ayağı Türkiye Rallisi öncesinde FIA Doğu Avrupa Ralli Kupası Şampiyonluğunu kazanan ilk Türk pilot Yağız Avcı Skorer'in sorularını yanıtladı.
16.09.2020 Motor Sporları
WRC Marmaris'e büyük katkı sağladı
WRC Marmaris'e büyük katkı sağladı FIA Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) 11'inci etabı olan Türkiye Rallisi, 19 ülkeden 102 sporcu katılımıyla Marmaris'te düzenlendi.
1.07.2020 Motor Sporları
Yağız Avcı: 'Türkiye Rallisi umarım uzun yıllar devam eder'
Yağız Avcı: 'Türkiye Rallisi umarım uzun yıllar devam eder' Eski Türkiye Ralli Şampiyonu Red Bull sporcusu Yağız Avcı, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Geçen yıl itibarıyla Türkiye'nin Dünya Ralli Şampiyonası'nın takvimine girdiğini hatırlatan Yağız Avcı, ''Bizim gibi sporu sevenler için bu çok güzel bir gelişme. Ülkemizin tanıtımı ve turizm açısından çok faydaları var. Dünyanın en iyi pilotlarını herkes burada izleme fırsatı buluyor. Umarım uzun yıllar devam eder. Organizasyon çok güzel, bu sene araç dışında olduğum için bunu daha rahat gözlemleyebiliyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler'' ifadelerini kullandı.
15.09.2019 Futbol
Yağız Avcı: Türkiye Rallisi umarım uzun yıllar devam eder
Yağız Avcı: Türkiye Rallisi umarım uzun yıllar devam eder Yağız Avcı, ''Umarım önümüzdeki senelerde parkura dönme fırsatımız olur. Çünkü bir miktar daha hedeflerimiz var'' dedi.
1.07.2020 Motor Sporları
Dünyanın en tehlikeli yollarından biri olan D915’teki meydan okuma nefes kesti
Dünyanın en tehlikeli yollarından biri olan D915’teki meydan okuma nefes kesti Beş kez Türkiye Ralli Şampiyonu olan Red Bull sporcusu Yağız Avcı ile dünyanın en zorlu yarışı olarak bilinen Dakar’da son 3 yılı zirvede tamamlamış Kamaz Master birbirlerine meydan okudu. Otoriteler tarafından dünyanın en tehlikeli yollarından biri olarak gösterilen D915 Trabzon-Bayburt yolundaki meydan okuma olağanüstü görüntüler ortaya çıkardı.
1.07.2020 Diğer
Dünya Drift Şampiyonu İstanbul'da belli oldu!
Dünya Drift Şampiyonu İstanbul'da belli oldu! İstanbul ev sahipliğinde ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Red Bull Car Park Drift Dünya Finali ile 2019 yılının “En İyi Drift Pilotu” belli oldu. 16 farklı ülkeden 18 pilotun İBB Maltepe Etkinlik Alanı’ndaki kıyasıya mücadelesini 10 bin kişi yerinden takip etti. Motorsporları severlere unutulmaz bir gün yaşatan etkinlikte drift dünyasının efsane ismi Abdo Feghali de nefes kesen bir şova imza attı.
1.07.2020 Motor Sporları
Dünyanın en iyi drift pilotları İstanbul’da sahne alıyor
Dünyanın en iyi drift pilotları İstanbul’da sahne alıyor Bu yılın 'en iyi drift pilotu'nun belli olacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finali 1 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. 18 yarışçı, 2019 yılında dünyanın en iyi drift pilotu olmak için yeteneklerini sergileyecek. Drift dünyasının efsane ismi Abdo Feghali’nin sportif direktörlüğünü yaptığı, 16 farklı ülkeden pilotların kıyasıya yarışacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde jüri koltuğunda birbirinden ünlü isimler oturacak.
29.08.2019 Skorer
Car Park Drift Dünya Finali’ne 10 gün kaldı
Car Park Drift Dünya Finali’ne 10 gün kaldı 2019 yılının 'En İyi Drift Pilotu'nun belli olacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finaline 10 gün kaldı.
1.07.2020 Motor Sporları
64 kilometre ile dünya birincisi Türkiye’den
64 kilometre ile dünya birincisi Türkiye’den Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için koşulan Wings for Life World Run, 12 ülkeyle aynı zamanda Türkiye’de İzmir’de 9 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Türkiye’deki koşuya katılan Rus sporcu Ivan Motorin, kilometrelere meydan okudu ve Dünya 1.ci’si oldu. Motorin, 64.37 kilometre sonunda Yakalama Aracı’na yakalandı.
1.07.2020 Diğer
Saha Dışı | Yağız Avcı
Saha Dışı | Yağız Avcı Motor sporlarının başarılı isimlerinden Red Bull pilotu Yağız Avcı, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın bitmesinin ardından Uğur Yapıcı'nın hazırlayıp sunduğu Saha Dışı'na konuk oldu. 5 kez Türkiye Ralli Şampiyonu olan ve 2017 yılında FIA  Avrupa Ralli Kupası'nı kazanan Avcı, Ralli ve motor sporu meraklılarına yönelik dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
27.11.2018 Diğer Sporlar
2018'in şampiyonu Kocaeli'de belli olacak
2018'in şampiyonu Kocaeli'de belli olacak Türkiye Ralli Şampiyonası'nda 2018 sezonunun şampiyonu belli oluyor...
1.07.2020 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Yağız Avcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.