YASAK ELMA bu akşam yeni bölüm var mı yok mu? Yasak Elma Fox TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Yeni bölüm ne zaman?
YASAK ELMA bu akşam yeni bölüm var mı yok mu? Yasak Elma Fox TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Yeni bölüm ne zaman? Fox TV ekranında yayımlanan sevilen dizi Yasak Elma 6. sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Yasak Elma dizisinin bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Peki Yasak Elma yeni bölüm bu akşam yok mu? 15 Mayıs Fox TV yayın akışında yer almıyor mu?
15.05.2023 Bilgi Rehberi
Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma yeni bölüm tarihi...
Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma yeni bölüm tarihi... Yasak Elma Çağatay öldü mü? Sevilen dizi, her hafta pazafrtesi akşamı izleyenlerin karşısına çıkıyordu. Dizi 146. bölümle sezona ara vermişti. Nefesleri kesen yeni sezon fragmanı da dizi takipçileri ile buluştu. Peki, Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?
12.09.2022 Bilgi Rehberi
Yasak Elma yeni sezon bu akşam başlayacak mı? Yasak Elma 29 Ağustos kanal yayın akışında var mı?
Yasak Elma yeni sezon bu akşam başlayacak mı? Yasak Elma 29 Ağustos kanal yayın akışında var mı? Fox TV ekranında yayımlanan ve 6. sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan Yasak Elma dizisi yeni sezon ne zaman ekrana gelecek sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte detaylar...
29.08.2022 Bilgi Rehberi
Yasak Elma yeni bölüm bu akşam var mı, bugün yok mu? Yasak Elma 141. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Yasak Elma yeni bölüm bu akşam var mı, bugün yok mu? Yasak Elma 141. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanıyor? Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma'nın takipçileri yeni bölümü merakla bekliyor. Fox TV yayın akışında yeni bölümü yer almayan dizinin 141. bölümü ne zaman yayınlanacak?
2.05.2022 Cadde
YASAK ELMA BU HAFTA NEDEN YOK? Yasak Elma yeni bölümü ne zaman yayımlanacak?
YASAK ELMA BU HAFTA NEDEN YOK? Yasak Elma yeni bölümü ne zaman yayımlanacak? Yasak Elma dizisi her hafta pazartesi günü yeni bölümleri ile diziseverlerin karşısına çıkıyor. Son olarak 134. bölümü ekrana gelen dizinin 135. yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Ancak Yasak Elma 14 Mart yayın akışında yer almadı. Sevenleri ise 'Yasak Elma bu hafta yok mu, neden yok?'
14.03.2022 Cadde
Yasak Elma bitti mi, bu hafta neden yok? Yasak Elma 127. yeni bölüm ne zaman?
Yasak Elma bitti mi, bu hafta neden yok? Yasak Elma 127. yeni bölüm ne zaman? Yasak Elma, 126. bölümü ile 27 Aralık günü ekrana gelmişti. Son bölümde olanlar ardından Yasak Elma 127. yeni bölümü merak uyandırdı. 10 Ocak Pazartesi günü yayımlanması beklenen Yasak Elma, kanalın yayın akışında yeni bölümü ile görülmedi. Peki, Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?
10.01.2022 Cadde
Bugün Yasak Elma neden yok, bitti mi? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayımlanacak?
Bugün Yasak Elma neden yok, bitti mi? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayımlanacak? Yasak Elma dizisi her pazartesi akşamı dizi takipçilerinin karşısına çıkıyor. Dizi, 3 Ocak Pazartesi yayın akışında yer almadı ve seyirci, 'Yasak Elma neden yok, yeni bölm ne zaman?' sorularını yöneltiyor. Bu hafta Yasak Elma var mı?
3.01.2022 Cadde
'Yasak Elma' ekibinin eğlenceli gecesi
'Yasak Elma' ekibinin eğlenceli gecesi Fox TV'de izleyicisiyle buluşan 'Yasak Elma' dizisi, beşinci sezonuyla ekranlara geri döndü. Başarılarını kutlamaya çıkan dizinin kadrosu, gazetecilerle konuşmayı da ihmal etmedi.
24.10.2021 Cadde
Eda Ece ile Şevval Sam'dan yeni poz: 'Yasak Elma' bizimdir
Eda Ece ile Şevval Sam'dan yeni poz: 'Yasak Elma' bizimdir Fox TV'de yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece, yapımda Ender'i canlandıran Şevval Sam'la çekilen bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Ece, paylaşımında yazdığı notla dikkat çekti.
22.09.2021 Cadde
Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte, Yasak Elma yeni bölüm tarihi...
Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte, Yasak Elma yeni bölüm tarihi... Yasak Elma, 110. bölümde sezon finali yapmıştı. Son bölümde Ender ve Yıldız, Hasan Ali'ye karşı güçlerini birleştirmişlerdi. Ancak Hasan Ali'de harekete geçmişti. Sevilen dizinin yeni sezon tarihi beklenirken, yeni bölüm fragmanı da geldi. İşte, Yasak Elma yeni bölüm tarihi...
5.09.2021 Cadde
Nilperi Şahinkaya, 'Yasak Elma'da
Nilperi Şahinkaya, 'Yasak Elma'da FOX TV'de yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim transfer oldu.
6.01.2021 Cadde
Yasak Elma bu akşam yeni bölüm var mı? Fox TV 4 Ocak kanal yayın akışı
Yasak Elma bu akşam yeni bölüm var mı? Fox TV 4 Ocak kanal yayın akışı Yasak Elma bu akşam yeni bölüm var mı sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yeni yıla girilmesi ile birlikte bazı kanallarda reklam anlaşmaları nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. Peki Yasak Elma yeni bölüm bu akşam var mı? İşte 4 Ocak Fox TV kanal yayın akışı...
4.01.2021 Cadde
Yasak Elma 89. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Yasak Elma 88. son bölüm seyirciyi ekrana kitledi!
Yasak Elma 89. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Yasak Elma 88. son bölüm seyirciyi ekrana kitledi! Yasak Elma 88. bölüm ile yine heyecan dolu bir bölüme imza attı. Yıldız, Şahika ve Ender'i yeniden bir araya getiren Halit olayı, üç kadını da köşeye sıkıştırır. İlgiyle izlenen Yasak Elma 89. yeni bölüm ekrana geldi mi? İşte, detaylar...
7.12.2020 Cadde
Yasak Elma 88. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Yasak Elma 87. bölümde neler yaşandı?
Yasak Elma 88. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı? Yasak Elma 87. bölümde neler yaşandı? Yasak Elma 87. son bölüm izleyiciyi ekrana kitlemeyi başardı. Konusu ve yeni oyuncu kadrosuyla her daim dikkatleri çeken Yasal Elma 88. yeni bölüm fragmanı da günün araştırılan konusu oldu. Diziseverler 'Yasak Elma son bölümde neler oldu?' sorusuna yanıt arıyor.
1.12.2020 Cadde
Yasak Elma yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Yasak Elma yeni sezon tarihi...
Yasak Elma yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Yasak Elma yeni sezon tarihi... Yasak Elma dizisinin yeni sezon bölümleri heyecanla bekleniyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin hayranları dizinin yeni sezon tarihini araştırıyor. Beklenen haber geldi. Yasak Elma yeni bölümleri ile çok yakında izleyici ile buluşacak.
26.08.2020 Cadde
Yasak Elma 75. bölüm fragman! Şahika ve Ender hapiste...
Yasak Elma 75. bölüm fragman! Şahika ve Ender hapiste... Yasak Elma 75. bölüm için iki fragman yayınladı. FOX TV'de ekrana gelen dizinin yeni bölümleri merakla beklenirken ilk görüntüler izleyenleri şaşırttı. Peki, Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? İşte yeni bölümden ipuçları...
5.08.2020 Cadde
Yasak Elma bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Yasak Elma bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yasak Elma birkaç haftadır Fox TV ekranlarında yayınlanmıyor. Corona virüs nedeniyle setlere ara verilirken izleyiciler pazartesi günü olması sebebiyle 'Yasak Elma bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?' sorularına ağırlık vermiş durumda...
13.04.2020 Gündem
Yasak Elma neden yok? Yeni bölüm bu akşam var mı?
Yasak Elma neden yok? Yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ekranlarda olmayacak. Dizinin yeni bölümünün yerine 'Kafalar Karışık' adlı yerli film ekrana gelecek. Şimdi seyirciler Yasak Elma neden yok? Yeni bölüm bu akşam var mı? sorusunu soruyor.
6.04.2020 Gündem
Yasak Elma neden yok? Neden yayınlanmıyor?
Yasak Elma neden yok? Neden yayınlanmıyor? Yasak Elma bu akşam ekranda olmayacak. Fox TV'nin bugünkü yayın akışında dizinin tekrar bölümü yer alıyor. Şimdi diziyi sıkı şekilde seyredenler Yasak Elma neden yok? Neden yayınlanmıyor? sorusunu soruyor.
30.03.2020 Gündem
Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma son bölüm izleme linki
Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma son bölüm izleme linki Yasak Elam 73. bölüm bu akşam ekrana geldi. Yasak Elma son bölümde yine entrikalar yaşandı. 73. bölümün ardından ise yeni bölüm fragmanı merak edildi.
16.03.2020 Gündem
Yasak Elma 73. yeni bölüm fragmanı... 72. son bölüm izleme linki
Yasak Elma 73. yeni bölüm fragmanı... 72. son bölüm izleme linki Yasak Elma 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kerem, Yıldız'a kafayı takmış durumda... Halit ise kendini kurtarabilmek için Şahika'nın yanında işe başlamayı bile kabul ediyor. Ender ve Şahika'nın karşılıklı hamleleri ise devam ediyor.
10.03.2020 Gündem
Yasak Elma 72. yeni bölüm fragmanı! Halit ve Yıldız'ı şaşırtan haber
Yasak Elma 72. yeni bölüm fragmanı! Halit ve Yıldız'ı şaşırtan haber Yasak Elma 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'de ekrana gelen Yasak Elma yeni bölümünde Halit’in hayatı sürpriz bir haberle değişecekken, beklenmedik gelen biri de Yıldız’ın hayatını etkileyecektir. İşte Yasak Elma 72. yeni bölüm fragmanı...
9.03.2020 Gündem
Yasak Elma 72. yeni bölüm fragmanı! Şahika'nın sırrı ortaya çıkıyor
Yasak Elma 72. yeni bölüm fragmanı! Şahika'nın sırrı ortaya çıkıyor Yasak Elma 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'de ekrana gelen Yasak Elma yeni bölümünde katil ortaya çıkıyor. Şahika'nın kara planı herkesi derinden etkileyecek. Peki Halit, Şahika'nın yaptığı teklifi kabul edecek mi? İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı...
3.03.2020 Gündem
Yasak Elma 71. yeni bölüm fragmanı! Şahika'dan yeni karar
Yasak Elma 71. yeni bölüm fragmanı! Şahika'dan yeni karar Yasak Elma 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'de ekrana gelen Yasak Elma yeni bölümünde Halit'in batışı herkesi etkilemeye devam edecek. Şahika ise bu olay sonrasında yeni bir karar alacak. Peki Yasak Elma yeni bölümünde neler olacak? İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı...
2.03.2020 Gündem
Yasak Elma 70. yeni bölüm 2. fragmanı... Köşke kilit vuruldu!
Yasak Elma 70. yeni bölüm 2. fragmanı... Köşke kilit vuruldu! Yasak Elma 70. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Halit neyi var neyi yok kaybediyor. Fakat bu sefer de Yıldız'a talih kuşu konuyor.
19.02.2020 Gündem