Yök

Yök

Son dakika YÖK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan YÖK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan YÖK haber sayfamızda...

Yök

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 337.431 yök haberi bulunmuştur.
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?'
Nilgün Belgün'den Suphiye Orancı yorumu! 'Kabak kimin başına patlayacak acaba?' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Nebioğlu'nun babaları ünlü isimler olan iki ablasının daha olduğu öğrenilmişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncu Nilgün Belgün, magazin gündemini meşgul eden olayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
20.04.2024 Cadde
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ve İran arasındaki gerilimle ilgili, “İki taraf da farklı konuşuyor. BM Güvenlik Konseyi’nde herkes Filistin’in yanında yer alırken Amerika ne yazık ki yine İsrail’in yanında yer aldı. Biz zaten farklı bir şey beklemiyorduk” dedi.
20.04.2024 Gündem
MSB’den ‘savunma muhabirliği’ eğitimi
MSB’den ‘savunma muhabirliği’ eğitimi Millî Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Türkiye’nin savunma alanındaki faaliyetlerinin şeffaf ve etkili bir iletişim ile kamuoyuna en doğru şekilde ulaştırılması amacıyla basın mensuplarına yönelik Savunma Muhabirliği Eğitimi başlattı.
20.04.2024 Gündem
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi.
20.04.2024 Ekonomi
Meşhur kurabiyenin ‘pahalı’ hikayesi!
Meşhur kurabiyenin ‘pahalı’ hikayesi! Tüketiciler, lokanta ve kafelerdeki yüksek fiyat artışlarına karşı sosyal medyada bir araya geldi ve hafta sonu işletmeleri boykot etme kararı aldı. Bu süreçte tanesi 110 lira olan kurabiye de gündemde yer edinmişti. O fırının sahibi konuştu...
20.04.2024 Ekonomi
Devam kararı doğru mu? Eski hakemler canlı yayında tartıştı! 'Sadece bir açı var'
Devam kararı doğru mu? Eski hakemler canlı yayında tartıştı! 'Sadece bir açı var' Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Zorlu maçın tartışmalı pozisyonunu eski hakemler değerlendirdi.
19.04.2024 Beşiktaş
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür!
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" ifadelerine yer verildi.
19.04.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Her şeye para var, emekliye gelince para yok. Emeklilerimiz bu ülkede üvey evlat muamelesi görmekten bıktı usandı, sandıkta da tepkisini gösterdi, anlamak istemeyen, mesajı almayan AKP iktidarıdır. AKP iktidarı yerel seçimlerde halktan sarı kart gördü ama yetmemiş; illa kırmızı kart gösterin diye bekliyorlar" dedi.
19.04.2024 Gündem
Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı ile görüştü! İşte masadaki konular
Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı ile görüştü! İşte masadaki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.04.2024 Gündem
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik'
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik' Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.
19.04.2024 Cadde
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak Bilim insanı, 8 aylık macerası boyunca balıkçılık ve adacıktaki bitki kaynakları sayesinde besin ihtiyacını karşılayacak.
19.04.2024 Dünya
Kastamonu Üniversitesi kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adım attı
Kastamonu Üniversitesi kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adım attı Kastamonu Üniversitesi Fen Fakültesi, akredite edilen lisans programlarıyla kalite standartlarını yükselterek başarılı bir adıma imza attı.
19.04.2024 Eğitim
Deprem sonrası Yozgat’ta 147 ev için hasar ihbarı yapıldı
Deprem sonrası Yozgat’ta 147 ev için hasar ihbarı yapıldı Tokat’ın Sulusaray ilçesi merkezli 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 ev, 14 ahır ve 8 camiden hasar ihbarı aldıklarını söyledi.
19.04.2024 Gündem
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri “Toy Kuşu Eylem” planı çerçevesinde Çorum’da izleme ve envanter çalışması yapıldı.
19.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bugün, ülkemizdeki üniversitelerde 198 farklı ülkeden 350 bine yakın uluslararası öğrenci öğrenim görmektedir. Bu yönüyle ülkemiz dünyada en fazla öğrenciye sahip ilk 10 ülke arasına girmiş ve yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Hedefimiz uluslararası öğrenci sayısında, dünyada ilk 5’e girmektir" dedi.
19.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Haberler
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Kültür Sanat
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Gündem
SIRADAKİ TATİL HABERLERİ 📌 23 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 🎈 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi sayılıyor? Okuyanlar ve çalışanlar 23 Nisan 2024 Salı günü izinli mi?
SIRADAKİ TATİL HABERLERİ 📌 23 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 🎈 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi sayılıyor? Okuyanlar ve çalışanlar 23 Nisan 2024 Salı günü izinli mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili araştırmalar başladı. Bu yıl hafta içine denk gelmesiyle birlikte gündeme gelen 23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar, üniversiteler ve iş yerleri resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takviminde 23 Nisan var mı, yok mu sorusunun cevabı...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!' Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
19.04.2024 Cadde
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik'
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik' Beylikdüzü’nde gece saatlerinde bir butik giyim dükkanının camına 5 el ateş edildi. Dükkan sahibi kimseden tehdit almadıklarını ifade ederek, “Bugüne kadar karıncayı bile incitmedik” dedi.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yök ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.