Yusuf

Yusuf

Son dakika Yusuf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yusuf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yusuf haber sayfamızda...

Yusuf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.410 yusuf haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 Müfredat değişikliği nasıl olacak?
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen tarih geldi! Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklanıyor! Bana Yusuf Tekin yeni müfredatın paylaşılacağı tarihi duyurdu...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması
Son dakika... Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat çalışmalarını yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.
25.04.2024 Gündem
'Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!'
'Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!' Uzay bilimine merakıyla bilinen, Yusuf Güney, 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren oyuncu ve sunucu Kenan Işık'la ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" sözleriyle adından söz ettirmişti.
25.04.2024 Cadde
BAKANLAR KURULU KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? KabineToplantısı ne zaman, bu hafta toplantı olacak mı?
BAKANLAR KURULU KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? KabineToplantısı ne zaman, bu hafta toplantı olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman sorusu öğretmen ataması bekleyen binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı son açıklamanın ardından Bakanlar Kurulu Kabine toplantısı tarihi merak edilmeye başlandı. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, tarih belli oldu mu?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON DAKİKA | 2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak, kaç bin atama yapılacak? Kadro ve branş dağılımı...
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON DAKİKA | 2024 Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak, kaç bin atama yapılacak? Kadro ve branş dağılımı... Binlerce öğretmen adayının gözü kulağı 2024 yılı içerisinde yapılacak atama sayısına çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde Cumburbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Öğretmen atamaları çok fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklama sonrasında MEB Bakanı Yusuf Tekin'den de açıklamalar geldi. Bakan Tekin son açıklamasında sayının belli olduğunu ve Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yapılacağını duyurdu. Peki 2024 Öğretmen atama kontenjan ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir?
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? Öğretmen atamalarında son durum yakından takip ediliyor. 2024 yılında atanmak isteyen öğretmen adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının akabinde heyecanla beklemeye koyuldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi. Peki 2024 öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte öğretmen atamalarında son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın açtığı resim sergisini gezdi.
24.04.2024 Eğitim
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Cadde
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.04.2024 Futbol
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti.
24.04.2024 Gündem
İlk ziyaret Tekin ve öğrencilerden
İlk ziyaret Tekin ve öğrencilerden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi tören öncesi çocuklarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem
Türkiye’nin geleceğisiniz
Türkiye’nin geleceğisiniz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocukları kabul etti.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu. Bakan Tekin 'atamalarla ilgili sayı önümüzdeki hafta netleşir.' ifadelerini kullandı.
23.04.2024 Haberler
Wesley Sneijder: Antony kesinlikle utanmalı!
Wesley Sneijder: Antony kesinlikle utanmalı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Wesley Sneijder, Antony'i eleştirdi.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocuklarla buluştu! 'Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocuklarla buluştu! 'Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocuklarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Sizler bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz. Her biriniz büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarları olacaksınız." dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu. Bakan Tekin"'Atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" dedi.
23.04.2024 Gündem
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi!
Fransa'da Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi! Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evine 3'üncü kez hırsız girdi.
23.04.2024 Fransa Ligue 1
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını
TCG Nusret Müze Gemisi'ne ziyaretçi akını İzmir Limanı’na demir atan TCG Nusret Müze Gemisi'ne özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim!
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim! Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, "Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım" diyerek, karakteri Umut ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.
23.04.2024 Cadde
Kurtulmuş'tan makamı devralan Aysima: Türkiye'nin geleceği için umut dolu adımlarla ilerleyelim
Kurtulmuş'tan makamı devralan Aysima: Türkiye'nin geleceği için umut dolu adımlarla ilerleyelim TBMM Başkanı Kurtulmuş, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' vesilesiyle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocukları kabul etti.
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.