Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın mekanları...

Karadeniz ve Türk mutfağı Trabzon Radisson Blu’daki Quenn Ala Carte Restaurant, Karadeniz menüsü dışında Türk mutfağından seçenekler de sunuyor. Kayseri mantısı, Napoliten lazanya ve Osmanlı usulü saray kavurmanın yanı sıra tahin soslu kabak, panna cotta ile krem brule, mekanın öne çıkanlarından...

|

Doğadan masaya

The Ritz-Carlton’ın içinde yer alan Atelier Real Food’da, brunch keyfi doğadan masaya konseptiyle sunuluyor. 90’dan fazla seçeneğin bulunduğu mekanda, misafirler Boğaz manzarası eşliğinde piyano ve keman dinleyerek, kendi oluşturdukları menüyü tadıyor.

Menüsünü yeniledi

Beyoğlu Setup, Meksika mutfağının ağırlık kazandığı yeni menüsüyle hizmet veriyor. Dana kaburga ve chili con carne, mekanın öne çıkan yemeklerinden... Ayrıca mahalle barı konseptiyle misafirler, farklı kokteylleri yudumlayabiliyor.

Etiler The Most

The Most Cafe, menüsünde sağlıklı yemeklerin yanı sıra mantı gibi yöresel tatları da bulunduruyor. Misafirler, kuaför ve hediyelik eşyaların satıldığı yerde bulunan kafede, özel yapılan kokteylleri tadarak, yorgunluk atıyor.

Tamamen İtalyan

Nişantaşı’ndaki Glens İstanbul, İtalyan mutfağıyla dikkat çekiyor. Taze balıklarla hazırlanan, şefin spesiyal sosuyla lezzetlendirilen tartar di pesce bianco, Alaska yengeciyle yapılan enginarlı salata di carciofi ve karides-kalamarla hazırlanan balık çorbası zuppa di pesce menüde kendilerini gösteriyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.