Haftanın mekanları
.
Doğal kahvaltı
Bodrum Casa Tua Boutique Hotel, doğal ürünlerden oluşan menüsünün dışında, organik kahvaltı çeşitleriyle de konuklarını karşılıyor. Misafirlerini özgün bir konseptte ağırlayan mekanın kendi mutfağında, reçel, kek ve otlu börek, özel olarak hazırlanıyor.
Aila’da bahçe keyfi
Türk mutfağının şehirdeki temsilcilerinden Aila, misafirlerini yaz aylarında bahçesinde ağırlıyor. Baharat kütüphanesi ve özel sunumlarının yanı sıra mezeleriyle de konuklarını ağırlayan Türk restoranı, 10 kişi ve üzeri gruplara, altı meze, iki ara sıcak, iki ana yemek ve tatlıdan oluşan fiks menü seçeneği de sunuyor.
Tatlı bir mola
Saray Muhallebicisi, her sezon genişleyen menüsüne yeni bir lezzet ekledi. İştah açan görüntüsüyle elma pasta, hem damaklara hem de göze hitap ediyor. Mekanın hazırladığı ev yapımı geleneksel limonata ise elma pastayla güzel bir uyum yakalıyor.
Yaza özel menü
Kabataş Setup, dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı menüsünü yeniledi. Restoran, yaza özel Meksika mutfağından tatların ağırlık kazandığı yeni menüsüyle, günün ilk saatlerinden itibaren konuklarını ağırlamaya başlıyor. Misafirler yemekle birlikte, Boğaz manzarasının da keyfini çıkarıyor.
Ukiyo’da ‘Sunset Splash’ partisi
Fairmont Quasar İstanbul’un beşinci katında yer alan Ukiyo, ‘Sunset Splash’ partilere başladı. Ukiyo havuzun yanında bu yaz hizmete giren mekan, her çarşamba 18.00-21.00 saatleri arasında konuklarını ağırlıyor. Dileyenler, partiden sonra restoran bölümüne geçerek, Asya lezzetleriyle geceye devam ediyor.