Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın paylaşımlar

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler... Gisele Bündchen, kızı Vivian’la yoga yaparken çektirdiği bir fotoğrafını, paylaştı. 1 milyondan fazla beğeni toplayan kareye model, şu notu düştü: “Benim küçük güneşim, her anımı aydınlatıyor. Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz benim sonsuz aşkım...”

|

Stella Maxwell, yılanlarla çektirdiği fotoğrafı yayınladı. Vahşi hayvanları kullanarak içgüdülerini harekete geçirmek istediğini söyleyen modelin, cesur pozları dikkat çekti.

Miranda Kerr, hafta içinde pilates yaparken çektirdiği bir kareyi sevenlerinin beğenisine sundu. Model, görüntünün altına ‘Spor çarşambası’ notunu düştü.

Barcelona’da forma giyen Arjantinli futbolcu Lionel Messi, iki oğluyla çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaştı. Altı yaşındaki Thiago ile üç yaşındaki Mateo’nun bulunduğu sevimli kare, beğeni yağmuruna tutuldu.

David Walliams, köpeği Bart’la Noel temalı fotoğraf çektirdi. İkili, Event dergisi için kırmızılar içinde poz verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.