Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın paylaşımları

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

|

ABD’li aktris Jessica Chastain, hafta içinde Toronto’daydı. Bakım yaptırken çektiği bir selfie’yi paylaşan oyuncu, fotoğrafın altına, “Makyajsız görüntüm” diye yazdı.

Elsa Hosk, Issue dergisi için yapılan moda çekimlerini, takipçilerinin beğenisine sundu. Güzelliğiyle dikkat çeken model, Chanel markasının çanta kreasyonu için poz verdi.

Ryan Reynolds, mini gözlüklerle verdiği pozuyla sevenlerini gülümsetti. Karenin altına, “Bu gözlükleri 19 bin dolar’a aldım” diyerek, espri yaptı.

Cara Delevingne, marka yüzü olduğu Puma için objektif karşısına geçti. Spor giyim kataloğunu tanıtan model, “Yeni parçalara ‘Merhaba’ deyin” notunu düştü.

Lily Aldridge, Rosie Hungtinton-Whiteley ve Joan Smalls, Jimmy Choo markası için objektif karşısına geçti. Eğlenceli çekimlerin ardından fotoğraf yayınlayan üçlü, güzellikleriyle göz doldurdu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.