Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haftanın paylaşımları

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

|

Arnold Schwarzenegger, 53 yıllık dostu Franco Colombu’nun doğum gününü kutladı. Fiziğini ona borçlu olduğunu belirten aktör, “Kendi kendini yetiştirmiş bir adam değilim dediğimde, seninle geçirdiğim anları hatırlıyorum” notunu düştü.

Halle Berry, Instagram hesabında 3 milyon takipçi sayısına ulaştı. Bu durumu ayna karşısında verdiği bir pozla duyuran oyuncu, fotoğrafın altına, “Sizlere minnettarım. Teşekkür ederim” yazdı.

Selena Gomez, yüzü olduğu Coach markası için kamera karşısına geçti. Kendi özel koleksiyonunu sunan şarkıcı, beğeni yağmuruna tutuldu.

Jennifer Lopez, sevgilisi Alex Rodriguez’le Capri tatiline devam ediyor. Ünlü sanatçı, birlikte çektirdikleri karenin altına şunları yazdı: “Günbatımı dinginliği, paha biçilemez.”

ABD’li komedyen Will Smith, 43 yaşına giren Charlize Theron’un yeni yaşını kutladı. 2008 yapımı ‘Hancock’ filminin setinden bir fotoğraf paylaşan oyuncu, “İyi ki doğdun Chuck” mesajıyla güldürdü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.