Hakan Baş

Hakan Baş

Son dakika Hakan Baş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hakan Baş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hakan Baş haber sayfamızda...

Hakan Baş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.572 hakan baş haberi bulunmuştur.
Bensu Soral sağlıkla sınanıyor! 'İki haftadır evde yatıyorum'
Bensu Soral sağlıkla sınanıyor! 'İki haftadır evde yatıyorum' Hiç estetik yaptırmadığını ve tamamen doğal olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Bensu Soral bu aralar sağlık problemleri yaşıyor. Önceki gece Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününe katılan Bensu Soral çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.
4.12.2023 Cadde
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını Oyuncu Alina Boz ile yönetmen Umut Evirgen, dünyaevine girdi. Düğünden ilk görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.
2.12.2023 Cadde
‘Hiç estetiğim yok’ diyen Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu!
‘Hiç estetiğim yok’ diyen Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu! Estetik yaptırdığı haberleriyle sık sık gündeme gelen Bensu Soral Baş, bu konu hakkında sessizliğini bozdu. Hiç estetik yaptırmadığını ve tamamen doğal olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Bensu Soral’ın yıllar önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
28.11.2023 Cadde
Duygulandıran tesadüf! Depremde kurtardıkları çocukla Suriye'de karşılaştılar
Duygulandıran tesadüf! Depremde kurtardıkları çocukla Suriye'de karşılaştılar AFAD ekipleri, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremde enkazdan kurtardıkları Suriyeli çocukla Suriye görevindeyken tesadüfen karşılaştı.
31.10.2023 Gündem
Bensu Soral-Hakan Baş çifti 'ayrılık' iddiasına isyan etti!
Bensu Soral-Hakan Baş çifti 'ayrılık' iddiasına isyan etti! Geçtiğimiz yıllarda evliliklerinde yaşadıkları krizle magazin gündeminden düşmeyen Bensu Soral ile Hakan Baş, önceki akşam popçu Edis'in Harbiye Açıkhava konserinde görüntülendi. İkili, ayrılacakları yönünde yapılan haberlere tepki gösterdi.
15.10.2023 Cadde
Bensu Soral'ın kalabalık Bodrum tatili!
Bensu Soral'ın kalabalık Bodrum tatili! Ünlü oyuncu Bensu Soral, eşi Hakan Baş ile Bodrum'da yaptıkları tatilde kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral ve İsmail Demirci ile bir araya geldi. Ünlü çiftlerin eğlenceli anları, kameralara yansıdı.
2.08.2023 Cadde
Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama
Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama Meslektaşı Duygu Sarışın ile yedi yıllık ilişkisini sessiz sedasız bitiren Çağatay Ulusoy, yeni dizisi 'Terzi'nin lansmanına katıldı. Yakışıklı oyuncu, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenmesi sonrası ortaya atılan aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.
29.04.2023 Cadde
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay Ulusoy sorusu!
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay Ulusoy sorusu! Meslektaşı Çağatay Ulusoy ile yedi yıl boyunca bir dargın bir barışık aşk yaşayan Duygu Sarışın, geçtiğimiz gün 'Oregon' filminin galasına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, eski sevgilisinin Ece Sükan ile görüntülenmesinin sorulması karşısında çareyi kaçmakta buldu.
27.04.2023 Cadde
Çağatay Ulusoy-Ece Sükan aşkı belgelendi! Bensu Soral'ın panik anları
Çağatay Ulusoy-Ece Sükan aşkı belgelendi! Bensu Soral'ın panik anları Magazin gündemine Çağatay Ulusoy ile kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'ın aşkı damga vurdu. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Cadde
Bensu Soral: Çocuğum olsa kesinlikle sette çalıştırmam!
Bensu Soral: Çocuğum olsa kesinlikle sette çalıştırmam! Oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz aylarda eşi Hakan Baş ile evliliğinde kriz yaşamasıyla gündeme gelmişti. Hassas bir dönemden geçtiklerini açıklayan ikili, çok geçmeden aralarını düzelterek evliliklerine ikinci şansı vermişti. Şimdilerde yeni anne olan kardeşi Hande Soral ve yeğeni Ali ile sık sık vakit geçiren ünlü isim, geçtiğimiz gün yaptırdığı diş tedavisi sonrası Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Soral, çocukların setlerde çalışmasından yana olmadığını söyleyerek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2022 Cadde
‘Set, çocuklar için trajik’
‘Set, çocuklar için trajik’ Bensu Soral, çocukların setlerde olmaması gerektiğini söyledi. Oyuncu, “Kendi bebeğimi setlerde çalıştırmam. Onlar için trajik olduğunu düşünüyorum” dedi.
12.11.2022 Cadde
Bensu Soral'ın son hali sosyal medyada gündem oldu!
Bensu Soral'ın son hali sosyal medyada gündem oldu! Şimdilerde 'Tuzak' adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Bensu Soral, estetik modasına uydu. Yeni imajıyla adeta bambaşka birine dönüşen güzel oyuncunun eski halinden eser kalmadı. Soral'ın uzayan çenesi ve dolgun dudaklarına sosyal medyadan yorum yağdı. İşte detaylar...
8.10.2022 Cadde
Bensu Soral'dan dolandırıcılık uyarısı
Bensu Soral'dan dolandırıcılık uyarısı Oyuncu Bensu Soral, eski telefon numarasını kullanarak dolandırıcılık girişiminde bulunan kişi veya kişiler hakkında uyarıda bulundu. Yaşanan durumla ilgili hukuki sürecin başladığını söyleyen oyuncu, "Adımı kullanarak para istiyor" dedi.
26.09.2022 Cadde
Farklı coğrafyaların bakışı
Farklı coğrafyaların bakışı Farklı disiplinlerden ve coğrafyalardan eserlerin bir araya geldiği “Fusion”, One Arc Galeri’de.
14.08.2022 Kültür Sanat
Bensu Soral: Artık hastalıklı bir boyuta geldi!
Bensu Soral: Artık hastalıklı bir boyuta geldi! Sosyal medyada dayatılan güzellik algısı hakkında düşüncelerini açıklayan Bensu Soral, "Herkes birbiriyle yarış halinde. Paylaşımların çoğu gerçeklikten çok uzak" dedi. Güzel oyuncu, İsmail Demirci-Hande Soral çiftinin oğulları Ali'nin dünyaya gelmesiyle tattığı teyzelik duygusu hakkında da konuştu.
6.07.2022 Cadde
Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması: Basiretimiz bağlandı!
Bensu Soral'dan Hakan Baş açıklaması: Basiretimiz bağlandı! Geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden döndüğü Hakan Baş’la aralarındaki buzları tamamen eriten Bensu Soral, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Eşiyle Göcek'te tekne tatili yapan oyuncu, eşiyle barışma süreci ve teyzelik sevinci yaşaması hakkında konuşurken, "Anneliğe özendiniz mi?" sorusuna da dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...
23.06.2022 Cadde
‘Basiretimiz bağlandı’
‘Basiretimiz bağlandı’ Oyuncu Bensu Soral, Etiler’deydi.
23.06.2022 Cadde
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan evlendi! Ünlüler düğüne akın etti
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan evlendi! Ünlüler düğüne akın etti Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan, önceki akşam Katre Yırtıcı ile dünyaevine girdi. 500 özel davetlinin katıldığı düğün töreninde, Arda Turan-Aslıhan Doğan ve Okan Turan ve Katre Yırtıcı çifti kameralara konuştu. Aslıhan Turan, "Elticilik her zaman kazanacak" sözleriyle dikkat çekti.
19.06.2022 Cadde
Bensu Soral: Elbise bakmaya geldim
Bensu Soral: Elbise bakmaya geldim Geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden döndüğü iş insanı eşi Hakan Baş ile geçtiğimiz hafta çıktığı tekne tatilinde görüntülenen Bensu Soral, önceki gün Nişantaşı'ndaydı.
17.06.2022 Cadde
Bensu Soral: Yeğenim babasına benziyor
Bensu Soral: Yeğenim babasına benziyor Sosyal medya fenomeni Rachel Araz Kiresepi'nin giyim markası için hazırladığı koleksiyonunun tanıtımı, önceki gün Sarıyer'de bir otelde gerçekleşti. Davete katılan ünlüler arasında yer alan Bensu Soral, göğüs dekolteli kombiniyle göz kamaştırdı.
15.06.2022 Cadde
‘Babasına benziyor’
‘Babasına benziyor’ Bensu Soral, Sarıyer Six Senses Otel’de düzenlenen bir davete katıldı.
15.06.2022 Cadde
Bensu Soral ile Hakan Baş'ın Göcek tatili! Teknede aşka geldiler
Bensu Soral ile Hakan Baş'ın Göcek tatili! Teknede aşka geldiler Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve özel hayatıyla gündeme gelen Bensu Soral, geçtiğimiz günlerde eşi Hakan Baş ile sezonu açmıştı. Ünlü çift, tekne tatillerinin son gününde yakın arkadaşları Semih Kaya ve eşi Yasemen Saylar ile Göcek’te görüntülendi. Teknenin neşe kaynağı Soral olurken; geçtiğimiz aylarda evliliklerinde kriz yaşayan Bensu-Hakan çiftinin mutlu halleri dikkat çekti.
10.06.2022 Cadde
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve aralarındaki krizi çözdükten sonra Hakan Baş ile evliliklerine ikinci bir şans veren Bensu Soral, tatil sezonunu açtı. Instagram hesabında 4.7 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Soral'ın teknede çekilen fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.06.2022 Cadde
Bensu Soral: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum
Bensu Soral: Hakan’ın istediği gibi giyiniyorum Başrolünde yer aldığı 'Cam Tavanlar' dizisi sekiz bölümde final yapan Bensu Soral'a, geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğinden döndüğü iş insanı eşi Hakan Baş'ın kıyafetlerine karışıp karışmadığı soruldu. Meslektaşı İsmail Demirci ile evli olan ablası Hande Soral'ın hamileliği hakkında da konuşan güzel oyuncu, "Bu süreçte proje yapmak istemiyorum. Teyzelik yapacağım" dedi.
27.05.2022 Cadde
‘İstediği gibi giyiniyorum’
‘İstediği gibi giyiniyorum’ Bensu Soral, Kiğılı’nın davetine katıldı.
27.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Baş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.