Hakan Bayrakçı

Hakan Bayrakçı

Son dakika hakan bayrakçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hakan bayrakçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hakan bayrakçı haber sayfamızda...

Hakan Bayrakçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 162 hakan bayrakçı haberi bulunmuştur.
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış
Doktoru vuran sanık MİT mensubu olduğunu beyan eden mesaj atmış İntörn Doktor Nida Nur Nergiz'i pompalı tüfekle 6 el ateş ederek bir bacağının ampute olmasına neden olan eski erkek arkadaşı sanık Ersin Karakuş'un yargılanmasına devam edildi.
2.04.2024 Gündem
AK Parti'den Van kararıyla ilgili ilk açıklama
AK Parti'den Van kararıyla ilgili ilk açıklama Van Büyükşehir Belediyesi'nin İl Seçim Kurulu'nun kararıyla DEM Parti'den AK Parti'ye geçmesiyle ilgili konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu konu il seçim kurulunun takdirinde. Yasal mevzuatla ilgili bir konu." ifadelerini kullandı. Çelik, seçim sonuçlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.
2.04.2024 Gündem
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti Van İl Seçim Kurulu, DEM Parti Abdullah Zeydan’ın seçilme yeterliliğine sahip olmadığına hükmedip, mazbatayı en yüksek ikinci oyu alan AK Parti adayı Abdullah Arvas'a verdi. Kararın ardından Van'da olaylar çıktı.
2.04.2024 Gündem
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün
Villa yangınında şok detay! Cesetle aynı evde 7 gün Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında, bir kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili dehşete düşüren ayrıntılar ortaya çıktı.
2.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: Saniye saniye çatışma anı
İstanbul'da dehşet anları: Saniye saniye çatışma anı İstanbul Sultangazi'de husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi ağır yaralandı. Dehşete düşüren anlar da saniye saniye kameralara yansıdı.
2.04.2024 Gündem
FAST işlem tutarları değişti
FAST işlem tutarları değişti TCMB'den yapılan açıklamaya göre, FAST işlem tutar limitleri 4 Nisan 2024 itibarıyla para transferlerinde 100.000 TL'ye, FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek işyeri ödemelerinde ise 250.000 TL'ye yükseltilecektir.
2.04.2024 Ekonomi
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, yerel seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken değerledirmelerde bulundu.
2.04.2024 Haberler
AK Parti 'nin adayı 129 oy farkı ile kazandı! Aşkale'de seçim sonuçlarına itiraz
AK Parti 'nin adayı 129 oy farkı ile kazandı! Aşkale'de seçim sonuçlarına itiraz Erzurum’un Aşkale ilçesinde Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’li Şenol Polat, en yakın rakibi Yeniden Refah Partisi (YRF) adayı Enver Başaran'a 129 oy fark atarak belediye başkanı oldu. Sonuçlara itiraz eden YRP, oyların yeniden sayılmasını talep etti.
2.04.2024 Gündem
Metina ve Gara'da terör örgütüne darbe!
Metina ve Gara'da terör örgütüne darbe! Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki iki bölgede tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatının düzenlendiğini duyurdu.
2.04.2024 Gündem
Yerel seçim sonuçları: İstanbul'da CHP ve AK Parti'nin en sağlam kaleleri
Yerel seçim sonuçları: İstanbul'da CHP ve AK Parti'nin en sağlam kaleleri Türkiye genelinde seçim sonuçları netleşirken, AK Parti ve CHP'nin en sağlam kalelerindeki oy oranları da dikkat çekti.
2.04.2024 Gündem
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu
Sandıktan ne mesaj çıktı? SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Her şey son 10 günde oldu SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, yerel seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken değerledirmelerde bulundu.
2.04.2024 Gündem
Dikkat çeken seçim anketi! İstanbul, Aydın, Kocaeli, Erzurum başta olmak üzere illerde son durum
Dikkat çeken seçim anketi! İstanbul, Aydın, Kocaeli, Erzurum başta olmak üzere illerde son durum Yerel seçimlere 18 gün kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, 31 Mart anket sonuçlarını açıkladı. Kapsamlı bir çalışma yapan SONAR, İstanbul, Aydın, Kocaeli, Erzurum başta olmak üzere büyükşehirlerdeki durumu tek tek yayınladı. İşte Bayrakçı'nın 31 Mart anketi...
26.03.2024 Gündem
SONAR'ın son seçim anket sonucu! Hangi ilde, hangi parti önde?
SONAR'ın son seçim anket sonucu! Hangi ilde, hangi parti önde? SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, 31 Mart seçimleri için yapılan son anketleri yayınladı. Erzurum, Balıkesir, Muğla, Kocaeli, Bolu, Samsun, Aydın ve Manisa'daki anket sonuçlarında hangi parti önde?
26.03.2024 Gündem
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı Kamu bankalarında promosyon tutarları güncellendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarında promosyon ödemelerinin 8 ila 12 bin TL arasına çıkarıldığını duyurdu. Bankalarda zamlı promosyonlar için başvuru süreci bugün başlıyor.
25.03.2024 Ekonomi
Bakanlıktan rapor: Gıdada mikroplastik tehlikesi
Bakanlıktan rapor: Gıdada mikroplastik tehlikesi Küresel çevre sağlığını tehdit eden mikroplastikler, Türkiye’nin su kaynaklarında da ciddi tehdit oluşturuyor.
25.03.2024 Ekonomi
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün
Enginar soyuculuğu! Günde 2 bin TL kazanmak mümkün Enginar hasadı başladı. Aydın ve diğer bölgelerde enginar soyucuları da iş başı yaptı. Günde 1000’e yakın enginar soyan işçilerin günlük kazancı 1500-2000 TL arasında.
25.03.2024 Gündem
Çocuklara K-pop tuzağı! Bu surata iyi bakın
Çocuklara K-pop tuzağı! Bu surata iyi bakın Tiktok’ta kız çocuklarını etkilemek için K-pop ile ilgili yayınlar ve cinsel içerikli paylaşımlar yapan kullanıcı kamuoyunda infial yarattı.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız
Murat Kurum'dan 1 Nisan açıklaması: 39 ilçemizin tamamında olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bağcılar’da düzenlenen ‘Tokat Hemşehri İftarı’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan itibariyle 39 ilçemizin tamamında olacağız. Dirayetimizle 7 tepede olacağız. Gayretimizle 964 mahallemizde olacağız. Gönüllere dokunacağız. Eserler bırakacağız. İstanbul'umuzu baştan başa yeniden ihya edeceğiz. Bunu da annelerimizle, babalarımızla, gençlerimizle birlikte yapacağız. Tokat’ın yiğit evlatlarıyla birlikte yapacağız" dedi.
24.03.2024 Gündem
Rozetini Erdoğan taktı! Yeniden Refah Partisi'nden istifa etti, AK Parti'ye katıldı
Rozetini Erdoğan taktı! Yeniden Refah Partisi'nden istifa etti, AK Parti'ye katıldı Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Suat Pamukçu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taktığı rozetle AK Parti'ye katıldı.
24.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. "Bu şehri CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor." diyen Erdoğan, "Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Gündem
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek Gözler AK Parti'nin Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'ne çevrilirken, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan da dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Haberler
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi”nde önemli açıklamalarda bulundu.
24.03.2024 Gündem
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum CNN Türk yayınına katılan Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi' öncesi konuştu.
24.03.2024 Gündem
İstanbul seçimlerinde son durum! Murat Gezici'den dikkat çeken kararsız seçmen yorumu
İstanbul seçimlerinde son durum! Murat Gezici'den dikkat çeken kararsız seçmen yorumu 31 Mart seçimlerine bir hafta kaldı. En merak edilen şehirlerden biri İstanbul. Seçimlerdeki son durumu Murat Gezici CNN TÜRK'te açıkladı.
24.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Bayrakçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.