Hakan Kurtaş

Hakan Kurtaş

Türk dizi ve sinema oyuncusu.     Hayatı Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra,Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kurtaş'ın Annesi İktisatçı,Babası Çocuk Doktoru.Annesi Hakan 3 yaşındayken İktisattan vazgeçip, tekrar sınava girerek resim öğretmenliğini bitirmiştir. Kendisinden küçük 2 erkek kardeşi vardır.Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizer,müzikle uğraşır. Bir dönem Leman , Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlanmıştır.Başarılı oyuncu dizi ve tiyatro oyunculuğunu birlikte yürütüyor,boş zamanlarında gitar çalıyor.Evde durmayı pek sevmiyor.   Kariyeri Tiyatro'ya orta okulda ilgi duymaya başlayan Kurtaş,Lisede bu işi yapmaya karar verir.2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer alır. Daha sonra atv de yayınlanan Ezel (dizi) dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırmıştır. 2011-2012 yıllarında TMC yapım tarafından Kanal D hazırlanan ve daha sonra Star tv ye transfer olan Bir Çocuk Sevdim (dizi) dizisinde "Sinan Harmangil" rolüyle asıl çıkışını yapmıştır. 2012 yılında Başrolünü Hatice Aslan ile paylaştığı Vücut filminde başından trajik olaylar geçen "İzzet Gündoğdu" karakterini canlandırmıştır. Yine 2012 yılında DOT tiyatrosunun Murat Daltaban yönetmenliğindeki oyunu Beautiful Burnout/Süpernova da bir boksörü canlandırmıştır.Rolüne hazırlanmak için uzun süre boks eğitimi almıştır. En son Esme Madra yönetmenliğindeki Meşakkat ve Karısı kısa filminde oynamıştır,bu film Akbank 9.Kısa Film Festivalinde 'Kurmaca Kısa Filmler' kategorisinde yarışmıştır. 2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı bi müzik grubu kurmuşlardır.Kurtaş bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor,hemde gitar çalıp şarkı söylüyor. Şarkılarını da internet üzerinden yayınlamışlardır. Şu anda başrolünü Hazal Kaya ile paylaştığı A.Ş.K. dizisinde Kerem Gürsoy karakterini canlandırıyor.

Hakan Kurtaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 152 hakan kurtaş haberi bulunmuştur.
Tatil tercihleri yurt dışı oldu
Tatil tercihleri yurt dışı oldu Ünlü isimler, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilip, tercihini yurt dışından yana kullandı.
9.04.2024 Cadde
Birce Akalay aşka geldi! Hakan Kurtaş ile ilk paylaşım
Birce Akalay aşka geldi! Hakan Kurtaş ile ilk paylaşım Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya'dan Adana Demirspor sürprizi! 'İlk defa bugün giydim'
Serenay Sarıkaya'dan Adana Demirspor sürprizi! 'İlk defa bugün giydim' Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi.
31.03.2024 Magazin
Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş ve 'kıskançlık' itirafları! 'Ortalığı havaya kaldırırım'
Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş ve 'kıskançlık' itirafları! 'Ortalığı havaya kaldırırım' Meslektaşları Murat Ünalmış (2011-2012) ve Sarp Levendoğlu (2014-2017) ile evlenip boşanan Birce Akalay, gönlünü yine bir oyuncu olan Hakan Kurtaş'a kaptırdı. Çiftin birlikteliği, Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izlerken görüntülenmeleriyle ortaya çıktı. Yeni ilişkisi hakkında konuşan güzel oyuncu, bir de 'kıskançlık' itirafında bulundu.
28.03.2024 Cadde
Birce Akalay'ın Bebek keyfi! Görüntülenmediğinden emin olmak için devamlı etrafına bakındı
Birce Akalay'ın Bebek keyfi! Görüntülenmediğinden emin olmak için devamlı etrafına bakındı Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek Parkı'nda keyif yaparken görüntülendi. Akalay, fotoğraflarını çeken var mı diye devamlı etrafına bakındı.
19.03.2024 Cadde
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş!
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Bebek’te sarmaş dolaş! Bir süredir birlikte olan Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, dün öğle saatlerinde ilk kez Bebek’te görüntülendi. Sarmaş dolaş sahili gezen sevgililer, bir süre yürüyüş yaptı.
11.03.2024 Cadde
Sürpriz aşkı doğruladı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması
Sürpriz aşkı doğruladı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması Kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, bir diğer meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izleyen ünlü çiftten Akalay, sürpriz ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
2.03.2024 Cadde
Türk gezgin 'Cuf Cuf' tarikatının içine girdi! 'Odaya kapatıp teste soktular'
Türk gezgin 'Cuf Cuf' tarikatının içine girdi! 'Odaya kapatıp teste soktular' Gezdiği ülkelerin kültürüne dair içerikler oluşturup Youtube kanalında yayınlayan Ali Ertuğrul Öztarsu, Pakistan'a giderek Türkiye'de 'Cuf Cuf Hoca' olarak tanınan sözde şifacının tarikatına girdi. Sosyal medyanın konuştuğu, yüz binlerce üyesi bulunan topluluğu görüntüleyen Türk gezgin, gelen hastaları saniyeler içinde iyileştirdiğini iddia eden hocanın yanında yaşadıklarını ise Milliyet.com.tr'ye anlattı.
2.03.2024 Yaşam
Sürpriz aşk: Birce Akalay-Hakan Kurtaş! Sevgililer Günü'nde el ele
Sürpriz aşk: Birce Akalay-Hakan Kurtaş! Sevgililer Günü'nde el ele Uzun süredir hayatında kimse olmayan Birce Akalay (39), meslektaşı Hakan Kurtaş’la (35) sürpriz bir aşka yelken açtı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’ndaki bir sinemada el ele film izleyen çiftin ilişkisi ortaya çıktı.
23.02.2024 Cadde
Özge Yağız'dan sevgilisi Gökberk Demirci'ye sürpriz doğum günü
Özge Yağız'dan sevgilisi Gökberk Demirci'ye sürpriz doğum günü Gökberk Demirci ile dizi setinde başlayan aşklarını doludizgin yaşayan oyuncu Özge Yağız, sevgilisine Kozyatağı'nda bir mekanda baş başa kutlayacakları sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.
20.10.2022 Cadde
Hakan Kurtaş aşka geldi: Gülmek için yaratılmış!
Hakan Kurtaş aşka geldi: Gülmek için yaratılmış! 'Bir Çocuk Sevdim' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Hakan Kurtaş, senarist Pınar Bulut ile aşk yaşadığını ilan etti. Uzun süredir haklarında çıkan dedikodular karşısında suskun kalan çift, birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu.
16.06.2022 Cadde
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER - KONUSU: Baba dizisi hangi gün, nerede çekiliyor, hangi konakta çekim yapılıyor?
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER - KONUSU: Baba dizisi hangi gün, nerede çekiliyor, hangi konakta çekim yapılıyor? Baba konusu, yayın günü ve oyuncu kadrosu seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Baba dizisi Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollüğünde ekrana geliyor. Dizide Saruhanlı ailesinin yaşamı anlatılıyor. Bir Anadolu Hikayesi olarak paylaşılan Baba dizisi her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. İşte, Baba dizisi oyuncu kadrosu ve konusu...
24.05.2022 Cadde
Baba dizisinde İlhan ölüyor mu? İlhan'ı oynayan Hakan Kurtaş diziden ayrılıyor mu?
Baba dizisinde İlhan ölüyor mu? İlhan'ı oynayan Hakan Kurtaş diziden ayrılıyor mu? Baba dizisi her hafta yeni bölümleri ile salı akşamı ekrana geliyor. Dizide İlhan karakterini canlandıran Hakan Kurtaş ise öne çıkıyor. Yeni bölüm fragmanında ise Kurtaş'ın can verdiği İlhan karakterinin, Servet tarafından inşaat boşluğuna itildiği görüldü. Sevenleri ise İlhan ölüyor mu, diziden ayrılacak mı?' sorularına yanıt arıyor.
5.04.2022 Cadde
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER TAM KADRO | Baba dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor, uyarlama mı?
BABA OYUNCULARI KARAKTERLER TAM KADRO | Baba dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor, uyarlama mı? Baba oyuncu kadrosu ve karakterler seyirci tarafından yoğun ilgi görüyor. Her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile dizi takipiçileri karşısına çıkan Baba dizisi uyarlama mı merak konusuydu. Dizide Saruhanlı ailesinin hikayesi anlatılıyor. Peki, Baba dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
29.03.2022 Cadde
Haluk Bilginer'in yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi belli oldu
Haluk Bilginer'in yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi belli oldu Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Beril Pozam'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi 'Baba'nın yayın tarihi de belli oldu.
8.02.2022 Cadde
Kurtaş’tan yeni şarkı
Kurtaş’tan yeni şarkı Hakan Kurtaş, müzik kariyerine devam ediyor.
8.01.2022 Cadde
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay Genç kuşağın başarılı oyuncularından Hakan Kurtaş, son dönemde peş peşe yayınladığı şarkılarla da gündemde. Yola çıkma, deniz kenarında ıssız bir vadiye gitme, bir türlü gelmeyen yazı yakalama hayallerini anlattığı “Vadi” şarkısından yola çıkarak Kurtaş’ın yolculuğunu konuştuk.
14.07.2021 Kültür Sanat
'Mucize Doktor' final yaptı! Taner Ölmez'den duygulandıran veda
'Mucize Doktor' final yaptı! Taner Ölmez'den duygulandıran veda Fox TV'de yayınlanan 'Mucize Doktor', 27 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 64'üncü bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Dizide otizmli doktor Ali Vefa'yı canlandıran başarılı oyuncu Taner Ölmez, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımıyla dikkat çekti.
28.05.2021 Cadde
‘Vadi’ çıktı
‘Vadi’ çıktı Hakan Kurtaş, müzik kariyerine devam ediyor.
21.05.2021 Cadde
Serkan Keskin, 'Mucize Doktor'a transfer oldu
Serkan Keskin, 'Mucize Doktor'a transfer oldu Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, 'Mucize Doktor'a sürpriz bir isim daha dahil oluyor.
30.03.2021 Cadde
Mustafa Nuri’den sarsıcı bir roman: Nehir ve Diğer Tüm Şeyler
Mustafa Nuri’den sarsıcı bir roman: Nehir ve Diğer Tüm Şeyler Başrollerini Hatice Aslan, Hakan Kurtaş, Cengiz Bozkurt, Şeyla Halis ve Şebnem Dilligil’in paylaştığı Vücut filmi ile tanınan yönetmen Mustafa Nuri’den sarsıcı bir roman: Nehir ve Diğer Tüm Şeyler. Nuri, toplumun ahlak ve sevgi dinamiklerini birbirinden ilginç kahramanlarının kesişen yaşamları üzerinden sorgularken, okuru da kendisi ile yüzleşmeye davet ediyor.
22.03.2021 Kültür Sanat
'Mucize Doktor'da sürpriz veda! Korhan Herduran diziden ayrıldı
'Mucize Doktor'da sürpriz veda! Korhan Herduran diziden ayrıldı Fox TV'de yayınlanan 'Mucize Doktor', dün akşam 45. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide 'Güneş' rolünü canlandıran Korhan Herduran, son bölümle birlikte 'Mucize Doktor'a veda etti. Herduran, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı.
15.01.2021 Cadde
Zerrin Tekindor, 'Mucize Doktor' dizisine dahil oldu
Zerrin Tekindor, 'Mucize Doktor' dizisine dahil oldu Fox TV'de yayınlanan 'Mucize Doktor' dizisinin kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı.
12.01.2021 Cadde
Ezgi Asaroğlu 'Mucize Doktor' kadrosuna katıldı
Ezgi Asaroğlu 'Mucize Doktor' kadrosuna katıldı Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, izleyicinin kalbinde taht kuran FOX’un dizisi “Mucize Doktor”a sürpriz bir isim dahil oldu.
30.11.2020 Cadde
Mucize Doktor fragman | Mucize Doktor oyuncular kimler, dizinin konusu nedir, nerede çekiliyor? Berhayat Hastanesi gerçek mi?
Mucize Doktor fragman | Mucize Doktor oyuncular kimler, dizinin konusu nedir, nerede çekiliyor? Berhayat Hastanesi gerçek mi? FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Mucize Doktor dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. 31. bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyecek olan Mucize Doktor'da Kıvılcım'ın bebeği evlatlık verilecek yoksa bebeğe Ali mi sahip çıkacak merak konusu. Aynı zamanda Adil hocanın sağlık durumu nasıl olacak sabırsızlıkla bekleniyor. İşte Mucize Doktor fragmanı...
1.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Kurtaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.