Halil

Halil

Son dakika Halil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Halil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Halil haber sayfamızda...

Halil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.518 halil haberi bulunmuştur.
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım Sultangazi'de, nefes borusuna ağrı kesici hap kaçan genç, market sahibinin Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
20.04.2024 Haberler
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım Sultangazi'de, nefes borusuna ağrı kesici hap kaçan genç, market sahibinin Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
20.04.2024 Gündem
Ersin Destanoğlu: Fernando Santos elinden geleni yaptı!
Ersin Destanoğlu: Fernando Santos elinden geleni yaptı! Beşiktaşlı kaleci Ersin Destanoğlu, Ankaragücü maçı sonrası konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Halil Cihan Ünal: Kupada finale çıkmayı istiyoruz!
Halil Cihan Ünal: Kupada finale çıkmayı istiyoruz! Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Halil Cihan Ünal, Beşiktaş maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Ankaragücü
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri!
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Galatasaray
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay
14 yaşındaki kardeş her şeye şahit oldu! Aile katliamında yeni detay Sakarya’nın Hendek ilçesinde babası ile üvey annesini silahla öldüren ağabeyi Mevlüt Çelik’i, sokakta kesici alet ile öldüren Selçuk Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi. Selçuk Çelik’in, 14 yaşındaki kardeşinin ise kan donduran katliamla ilgili sözleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Hatayspor'a İstanbulspor darbesi: 0-3
Hatayspor'a İstanbulspor darbesi: 0-3 Puan cetvelinde son sırada yer alan İstanbul ekibi, Süper Lig'in 32. haftasında Hatayspor'u deplasmanda 3-0 yenerek büyük bir sürprize imza attı.
14.04.2024 İstanbulspor
Gol düellosunda kazanan Başakşehir! Pendikspor'u 3-2 mağlup etti
Gol düellosunda kazanan Başakşehir! Pendikspor'u 3-2 mağlup etti Pendikspor, Süper Lig'in 32. haftasında Başakşehir'i konuk etti. Nefes kesen maçta rakibini 3-2 mağlup eden Başakşehir 3 puanın sahibi oldu.
14.04.2024 Pendikspor
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait teleferikte Konyaaltı’nda meydana gelen kaza ile ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Haberler
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Antalya'daki teleferik faciasının bilirkişi raporu ortaya çıktı! Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait teleferikte Konyaaltı’nda meydana gelen kaza ile ilgili bilirkişi ön raporu tamamlandı. Teleferik kazasının bilirkişi ön raporunun detaylarını CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak anlattı.
14.04.2024 Gündem
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı
Arazi kavgasında 9 kişi hayatını kaybetmişti! Firari bir kişi daha yakalandı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 15 Haziran 2023'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle, 9 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin firari sanıklardan biri Batman'da yakalandı.
14.04.2024 Gündem
Çaykur Rizespor'da hedef Avrupa
Çaykur Rizespor'da hedef Avrupa Karadeniz ekibinin Danimarkalı futbolcusu Hojer, ligi iyi bir sıralamada bitirip, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini söyledi.
12.04.2024 Rizespor
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
12.04.2024 Futbol
Bursa'da seyir halindeki otomobil yandı
Bursa'da seyir halindeki otomobil yandı Bursa'da otoyolda seyir halindeki otomobil alev aldı.
11.04.2024 Gündem
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri belli oldu! Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden duyuruldu.
11.04.2024 Süper Lig
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
‘Tüm teröristler yok edilecek’
‘Tüm teröristler yok edilecek’ Mehmetçik’in Ramazan Bayramı’nı kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin “Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz devam edecek” mesajını verdi.
11.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı: Teröristler yok edilecek Telefonda Mehmetçiklerin bayramını tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek sınırda gerek sınır ötesinde bu mücadelemiz aynı şekilde devam edecektir." dedi.
10.04.2024 Gündem
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
Liverpool-Atalanta maçını Halil Umut Meler yönetecek
Liverpool-Atalanta maçını Halil Umut Meler yönetecek FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde oynanacak Liverpool-Atalatan karşılaşmasını yönetecek.
9.04.2024 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Halil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.