Halle Berry

Halle Berry

Son dakika Halle Berry haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Halle Berry gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Halle Berry haber sayfamızda...

Halle Berry

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 502 halle berry haberi bulunmuştur.
Adan Canto 42 yaşında vefat etti
Adan Canto 42 yaşında vefat etti Meksikalı oyuncu Adan Canto, kanser nedeniyle 42 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2024 Kültür Sanat
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Defilede annesini andı
Defilede annesini andı Dünyaca ünlü tasarımcı Michael Kors, New York Moda Haftası kapsamında düzenlediği defilede geçtiğimiz ay vefat eden annesi Joan Kors’u andı.
13.09.2023 Cadde
Kim Kardashian hakkında ağır yorumlar! 'Dokunduğu her erkeğin hayatını mahvediyor'
Kim Kardashian hakkında ağır yorumlar! 'Dokunduğu her erkeğin hayatını mahvediyor' Geçtiğimiz sene ünlü model Gisele Bündchen ile 13 yıllık evliliğini sonladıran emekli NFL yıldızı Tom Brady'nin, rapçi Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Barstool Sports'un CEO'su Dave Portnoy, bu söylentilerin üzerine sosyal medya hesabından bir video paylaşarak; Kardashian hakkında ağır yorumlar yaptı.
8.07.2023 Cadde
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesinde zafer kazandı!
Ünlü oyuncu nafaka mücadelesinde zafer kazandı! 'Gothika', 'James Bond: Başka Gün Öl' ve 'John Wick: Parabellum' gibi yapımlara yer alan dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, uzun süredir yüksek miktarlarda nafaka ödediği eski sevgilisi ve Nahla Ariela adını verdiği kızının babası olan Gabriel Aubry'ye karşı mahkemede zafer kazandı.
29.05.2023 Cadde
Hayatın sürprizleri gibi film
Hayatın sürprizleri gibi film Soygun, dram, kara ve romantik komedi türlerini harmanlayan “L’innocent/Masum” gerçek bir hikâyeden yola çıkarak sürprizleriyle seyirciyi şaşırtan ve eğlendiren bir yapım.
12.05.2023 Kültür Sanat
Eşini çıplak poz vermesi için teşvik etti: Şiddetle tavsiye ederim!
Eşini çıplak poz vermesi için teşvik etti: Şiddetle tavsiye ederim! Oyuncu ve sunucu Kelly Ripa ile eşi ve meslektaşı Mark Consuelos, birlikte sundukları programda 50 yaşın üzerindeki ünlülerin çıplak poz vermesiyle ilgili konuştu. O sırada eşine böyle bir poz verip vermeyeceğini soran Ripa, Consuelos'tan 'hayır' cevabını almasının üzerinde aktörü çıplak fotoğraf paylaşması için teşvik etti.
29.04.2023 Cadde
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü Yıldızların artık rengi kırmızı olmayan halıda yürüdüğü törende, sunucu Jimmy Kimmel The Banshees of Inisherin filminin yıldızı eşek ile sahneye geldi. Törende ödül alan isim, 95 yıllık Oscar tarihine geçti.
13.03.2023 Dünya
Şampanya rengi halıda Oscar töreni
Şampanya rengi halıda Oscar töreni 95'inci Akademi Ödülleri'nde halının rengi değişti, yıldızlar yürürken flaşlar ardı ardına patladı. Margot Robbie'den Salma Hayek'e, Jessica Chastain'den Lady Gaga'ya, Cate Blanchett'tan Halle Berry'ye göz kamaştıran isimler vardı.
13.03.2023 Dünya
Oscar Ödülleri'nde şıklık yarışı! 'Halı bu kez kırmızı değil'
Oscar Ödülleri'nde şıklık yarışı! 'Halı bu kez kırmızı değil' Bu yıl 95’incisi düzenlenen nefeslerin tutulduğu Oscar ödül töreninde şıklık yarışı yaşandı. Bir Oscar klasiği olarak bildiğimiz kırmızı halı bu yıl kendini şampanya rengine bıraktı. Jimmy Kimmel, Will Smith'in geçen yılki törene damga vuran tokatına atıfta bulundu.
13.03.2023 Cadde
‘Allah’a şükür elim tutuyor’
‘Allah’a şükür elim tutuyor’ Ufuk Bayraktar, depremin ilk saatlerinde çocukluğunun geçtiği Hatay’a giderek, aile bireylerine ve arkadaşlarına yardım etti. Enkazda, gece gündüz demeden arama kurtarma ekipleriyle çalışan oyuncuya, önceki gün bitkin düştüğü için yol kenarında serum takıldı.
17.02.2023 Cadde
Halle Berry'den Van Hunt'la aşk pozu: Hepsi benim, paylaşmam!
Halle Berry'den Van Hunt'la aşk pozu: Hepsi benim, paylaşmam! 2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry (54), özel hayatıyla da çok konuşuluyor. Üç kez evlenip boşanan Hollywood yıldızı, 2020'den bu yana şarkıcı ve söz yazarı Van Hunt'la (52) birlikte. Halle Berry, sosyal medya üzerinden aşkını bir kez daha gözler önüne serdi.
7.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hayranlarıyla buluşacak   Yenilikçi ve enerjik tarzıyla aktif olarak kullandığı sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çeken Zara, yılın ilk önemli konseri için Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnede olacak...
29.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kafa dinleyecek HÜSEYİN ALTUN - Hafsanur Sancaktutan, Kotex’in Setur Kalamış Marina’da düzenlediği ‘Yılın En Uzun Gecesi’ etkinliğine katıldı...
23.12.2022 Cadde
Ay'ın Düşüşü oyuncuları kim? Ayın Düşüşü (Moonfall) filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
Ay'ın Düşüşü oyuncuları kim? Ayın Düşüşü (Moonfall) filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Ay'ın Düşüşü adlı yabancı filmi TV ekranlarında da sinema severlerin karşısına çıkıyor. Bilimkurgu ve aksiyon türündeki film, 2022 yılında vizyona girdi. Moonfall orijinal adına sahip olan Ay'ın Düşüşü filminin başrollerinde ise Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley yer alıyor. Peki, Ay'ın Düşüşü filmi konusu nedir?
30.09.2022 Bilgi Rehberi
John Wick 3 oyuncuları kim? John Wick 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
John Wick 3 oyuncuları kim? John Wick 3 filmi konusu ve oyuncu kadrosu... Keanu Reeves'ın başrolde yer aldığı aksiyon türündeki yabancı film John Wick, 3. bölümü ile TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Serinin heeycan yaratan üçüncü bölümüne oyuncuya Halle Berry eşlik ediyor. Peki John Wick 3 konusu nedir?
1.09.2022 Bilgi Rehberi
Anne filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Anne (Kidnap) oyuncu kadrosu
Anne filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Anne (Kidnap) oyuncu kadrosu Anne filmi 2017 yılında vizyona girdi ve sinema severlerin karşısına televizyon ekranlarında da çıkmaya başladı. Orijinal adı Kidnap olan Anne filminin başrollerinde Halle Berry yer alıyor. Peki, Anne filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
18.08.2022 Bilgi Rehberi
Korsenin dönüşü
Korsenin dönüşü  Kırmızı halıda ünlülerin vazgeçilmezi olan korsenin, “baskı”nın simgesi olmaktan çıkıp cazibenin simgesi haline geldiği belirtiliyor.
26.06.2022 Dünya
Chris Rock kimdir, kaç yaşında? İşte Chris Rock'ın hayatı
Chris Rock kimdir, kaç yaşında? İşte Chris Rock'ın hayatı Oscar Ödülleri töreninin ardından sunucu Chris Rosk ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapan Chris Rock'a Will Smith tokat attı. Peki, Chris Rock kimdir, kaç yaşında?
28.03.2022 Cadde
Çöl güzeli
Çöl güzeli Halle Berry, 2019 yılında yayınlanan ve başrolünü Keanu Reeves ile paylaştığı ‘John Wick: Bölüm 3’ün Fas’taki setinden kareleri, sosyal medya hesaplarından yayınladı.
23.02.2022 Cadde
'Hayal gücümüze bağlı'
'Hayal gücümüze bağlı' ABD’li oyuncu Halle Berry, bilim kurgu yapımlarıyla ilgili, “Hayal gücümüze bağlı kalmamız gerekiyor” dedi
14.02.2022 Cadde
Karaktere övgüler
Karaktere övgüler Halle Berry, ‘Moonfall’ filminde hayat verdiği Fowler karakteri için “Çok zeki bir kadın” açıklamasını yaptı
7.02.2022 Cadde
Sofia rolüne dönüş sinyali
Sofia rolüne dönüş sinyali Oscar ödüllü ABD'li aktris Halle Berry (55), 2019 yapımı "John Wick 3: Parabellum" filminde canlandırdığı "Sofia Al-Azwar" rolüne geri döneceğinin sinyallerini verdi.
5.02.2022 Dünya
Kingsman: Altın Çember filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kingsman: Altın Çember filmi kaç yılında çekildi?
Kingsman: Altın Çember filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kingsman: Altın Çember filmi kaç yılında çekildi? Kingsman: Altın Çember filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Matthew Vaughn'nun yer aldığı Kingsman: Altın Çember filmi 22 Eylül 2017 yılında vizyona girdi. İşte Kingsman: Altın Çember filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
8.01.2022 Cadde
Halle Berry: Zendaya'ya bakınca kendimi görüyorum
Halle Berry: Zendaya'ya bakınca kendimi görüyorum Dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, genç meslektaşı Zendaya'ya baktığında kendi gençliğini gördüğünü ve genç oyuncunun kendisinden daha kısa sürede çok şey başaracağını düşündüğünü söyledi.
26.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Halle Berry ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.