Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Haluk Levent ve selebral palsi hastası Gizem’den anlamlı düet

Şarkıcı Haluk Levent, serabral palsi hastası öğrencinin şarkılı çağrısına kulak vererek, Türk Eğitim Derneği’nin burslu öğrencileri için ücretsiz konser verdi.

|

Sosyal sorumluluk projeleri ile bilinen ünlü şarkıcı Haluk Levent, serabral palsi hastası Gizem Yılmaz ve arkadaşlarının şarkılı çağrısına kulak vererek, Türk Eğitim Derneği’nin tam destek burslu öğrencileri için ücretsiz konser verdi.

Haluk Levent’in orkestra üyeleri, burslu arkadaşlarına destek olmak isteyen TED Ankara Koleji öğrencileri oldu. Renkli anların yaşandığı konserde coşkulu kalabalık şarkılara eşlik etti.

Şarkılarıyla burslu öğrencilerin başarılarını kutlayan Haluk Levent, serabral palsi hastası Gizem Yılmaz ile mini bir düet gerçekleştirdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.