Hamile Kadın

Hamile Kadın

Son dakika hamile kadın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hamile kadın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hamile kadın haber sayfamızda...

Hamile Kadın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.160 hamile kadın haberi bulunmuştur.
Sultangazi'de hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı
Sultangazi'de hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı Sultangazi'de eşi 1 hafta önce sınırdışı edilen Suriyeli Ruveyde K., ev sahipleri tarafından 5 çocuğuyla yaşadığı evden çıkarıldı. Çocuklarıyla beraber bir depoya sığınan kadın, oradan da atıldı. Çevre sakinleri tarafından bir Kur'an kursuna kısa süreli olarak yerleştirilen Ruveyde K. ve 5 çocuğu geri gönderme merkezine teslim edildi.
9.03.2024 Haberler
Hiç tanımadığı anne ve kızını sebepsiz yere bıçakladı! 1 ölü
Hiç tanımadığı anne ve kızını sebepsiz yere bıçakladı! 1 ölü İzmir'in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yolda yürürken Yunus A.'nın (32) bıçaklı saldırısına uğrayan İlayda Alkan (20) öldü, annesi Oya Tarhan (45) yaralandı. Çıkan arbedede bacağından yaralanan Yunus A., tedavisinin ardından gözaltına alındı.
9.03.2024 Gündem
İkiz bebeklerine hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı!
İkiz bebeklerine hamile kadın 5 çocuğuyla sokakta kaldı! Sultangazi'de eşi 1 hafta önce sınırdışı edilen Suriyeli Ruveyde K., ev sahipleri tarafından 5 çocuğuyla yaşadığı evden çıkarıldı. Çocuklarıyla beraber bir depoya sığınan kadın, oradan da atıldı. Öte yandan Ruveyde K.'nin devlet korumasına alınan 2 çocuğunun daha olduğu öğrenildi.
9.03.2024 Gündem
Evde baygın halde bulunan 8 aylık hamile kadın hayatını kaybetti
Evde baygın halde bulunan 8 aylık hamile kadın hayatını kaybetti Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kocası tarafından evinde baygın halde bulunan 8 aylık hamile kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
29.02.2024 Gündem
En acı yük! Dededen yürek yakan sözler: Çok üzgünüm
En acı yük! Dededen yürek yakan sözler: Çok üzgünüm Samsun'da kazada kaybettiği 3 aylık torununun cansız bedenini kucağında taşıyan dedenin sözleri yürekleri yaktı.
26.02.2024 Gündem
Hamile kadını ilişki sırasında boğan sanıktan şok istek! 'Amacım fantezi yapmaktı’
Hamile kadını ilişki sırasında boğan sanıktan şok istek! 'Amacım fantezi yapmaktı’ Bursa’da, ilişki sırasında birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, mahkemeden istediği talep herkesi şoke etti.
26.02.2024 Gündem
Kadıköy'de istinat duvarı çöktü! 1 işçi ağır yaralandı
Kadıköy'de istinat duvarı çöktü! 1 işçi ağır yaralandı Kadıköy'de inşaat alanında istinat duvarının çökmesi sonucu 1 işçi ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçinin durumunun ağır olduğu belirtildi.
19.02.2024 Gündem
Van'da geniş çaplı trafik denetimi! 83 araca trafikten men verildi
Van'da geniş çaplı trafik denetimi! 83 araca trafikten men verildi Van'da jandarma ekipleri geniş çaplı trafik denetiminde bulundu. Kontroller sonucu 83 araç trafikten men edildi.
19.02.2024 Gündem
Kocaeli'de korkunç olay! 6 aylık hamile kadın sopalarla dövüldü
Kocaeli'de korkunç olay! 6 aylık hamile kadın sopalarla dövüldü Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Y.D., oğlunun denizde boğularak ölümü sonrası husumetli olduğu Çelik ailesinin evini yanındaki kızı ve 2 akrabasıyla birlikte bastı. Y.D. tabancayla Eyüp Çelik’i ağır yaralarken, yanında bulunan 3 kişi de 6 aylık hamile Canan Çelik’i sopayla darbetti. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, tüm yaralılar taburcu edildi.
19.02.2024 Gündem
Ataşehir'de korkunç kaza! Beton mikseri hamile kadını ezdi
Ataşehir'de korkunç kaza! Beton mikseri hamile kadını ezdi Ataşehir’de beton mikseri caddedeki trafik ışıklarında mendil satan hamile kadını ezdi. Metrelerce sürüklenen kadın ve bebeği olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü gözaltına alındı.
12.02.2024 Haberler
Ataşehir'de korkunç kaza! Beton mikseri hamile kadını ezdi
Ataşehir'de korkunç kaza! Beton mikseri hamile kadını ezdi Ataşehir’de beton mikseri caddedeki trafik ışıklarında mendil satan hamile kadını ezdi. Metrelerce sürüklenen kadın ve bebeği olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü gözaltına alındı.
12.02.2024 Gündem
Artvin-Borçka karayolunda heyelan! Eski Bakan Faruk Çelik de yolda kaldı
Artvin-Borçka karayolunda heyelan! Eski Bakan Faruk Çelik de yolda kaldı Artvin-Borçka karayolunda heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı. Artvin'e giden eski Bakan ve AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik'in de yolda kaldığı belirtildi.
10.02.2024 Gündem
Yolu şaşırdı, lüks otomobille 5 metreden aşağı düştü
Yolu şaşırdı, lüks otomobille 5 metreden aşağı düştü Antalya Serik'te yolu şaşırınca 5 metrelik istinat duvardan lüks otomobili ile aşağı düştü. İşte detaylar...
10.02.2024 Gündem
9 gündür kayıptı! Hamile kadın ve 2 çocuğu ölü bulundu
9 gündür kayıptı! Hamile kadın ve 2 çocuğu ölü bulundu İskenderun'da tüyler ürperten olay! 9 gündür kayıp olan hamile kadın ile 2 çocuğu ölü bulundu. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...
10.02.2024 Gündem
Karlı kaplı yol açıldı, hamile kadın hastaneye ulaştırıldı
Karlı kaplı yol açıldı, hamile kadın hastaneye ulaştırıldı Rahatsızlanan hamile Rabia Caylı (31), kardan kapanan mezra yolunun 3 saatlik çalışma sonucu açılması ile hastaneye ulaştırıldı.
29.01.2024 Gündem
Dehşete düşüren olay! Taksim'de turisti bara götürüp dövdüler
Dehşete düşüren olay! Taksim'de turisti bara götürüp dövdüler Taksim’de arkadaşıyla yürüdüğü esnada yanlarına gelen şahıs tarafından “ucuz otel biliyorum” yalanıyla kandırılıp bara götürülen Cezayirli turist, mekan çalışanları tarafından gasp edildi.
26.01.2024 Gündem
Son dakika... İstanbul'da İETT otobüsü direğe vurdu! 8 yolcu yaralandı
Son dakika... İstanbul'da İETT otobüsü direğe vurdu! 8 yolcu yaralandı Esenyurt'ta İETT otobüsü refüje çıkarak yön tabelası direğine çarptı. Biri hamile yolcu, biri çocuk toplam 8 kişi yaralandı. Araçta sıkışan şoför ise ekipler yaklaşık bir saat süren çalışmasıyla çıkarıldı. Kaza anı, araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, İETT'den kazaya ilişkin açıklama.
7.01.2024 Gündem
Hamile kadını acile yetiştiren şoför konuştu: Tereddütsüz aklıma ilk gelen acil servis oldu
Hamile kadını acile yetiştiren şoför konuştu: Tereddütsüz aklıma ilk gelen acil servis oldu Muğla'nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan hamile kadın, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirilmişti. Hamile kadını hastane aciline yetiştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi şehir içi toplu taşıma otobüsünün şoförü, o anları anlattı.
21.12.2023 Haberler
Yer: Beşiktaş! Kız arkadaşına laf atanları dövdü
Yer: Beşiktaş! Kız arkadaşına laf atanları dövdü Beşiktaş Ortaköy’de iddiaya göre; kafeteryadan çıkan bir gruptaki kadına, alkollü 3 şahıs tarafından laf atılmasıyla kavga çıktı.
18.12.2023 Gündem
Pınar Eliçe'nin 'fenomen' isyanı! 'Yaşadığım hayatın dörtte birini bile paylaşmıyorum'
Pınar Eliçe'nin 'fenomen' isyanı! 'Yaşadığım hayatın dörtte birini bile paylaşmıyorum' Pınar Eliçe, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Nişantaşı City's'de görüntülendi. Haftalardır gündemden düşmeyen sosyal medya yayınları ve fenomenler konusunda tepkisini dile getiren ünlü şarkıcı, "Yanlış insanlara yanlış paralar verildi" dedi.
6.12.2023 Cadde
Geçen ay karısının cesedi zeytin bahçesinde bulunmuştu! Trafikte şoke eden olay
Geçen ay karısının cesedi zeytin bahçesinde bulunmuştu! Trafikte şoke eden olay Bursa'da 45 gündür kayıpken geçtiğimiz ay zeytin bahçesinde cesedi bulunan Nevrigül Alan'ın eşi Remzi Alan'ın trafikte hamile bir kadın sürücüyle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı.
22.11.2023 Haberler
Geçen ay karısının cesedi zeytin bahçesinde bulunmuştu! Trafikte şoke eden olay
Geçen ay karısının cesedi zeytin bahçesinde bulunmuştu! Trafikte şoke eden olay Bursa'da 45 gündür kayıpken geçtiğimiz ay zeytin bahçesinde cesedi bulunan Nevrigül Alan'ın eşi Remzi Alan'ın trafikte hamile bir kadın sürücüyle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı.
22.11.2023 Gündem
Gazze'de isimsiz kalan bebekler! Hamile kadınlar deniz suyuna mecbur
Gazze'de isimsiz kalan bebekler! Hamile kadınlar deniz suyuna mecbur Savaşın ortasında onlarca kilometre yürüyerek Gazze'nin güneyine kaçan anne adaylarını, doğumhanesi kapatılmış hastaneler ve ağrı kesicisiz doğum bekliyordu.
15.11.2023 Dünya
Sadece yolda yürüyordu! Otomobil kaldırıma sıkıştırdı, bacağını kopardı
Sadece yolda yürüyordu! Otomobil kaldırıma sıkıştırdı, bacağını kopardı Feci olay gece saat 02.00 sıralarında İzmir'de yaşandı.Yolda yürüyen E.U. isimli kadın, trafikte savrulan otomobil tarafından kaldırıma sıkıştırıldı. 35 yaşındaki kadının bacağının koptuğu bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...
8.11.2023 Gündem
Feci kaza! Hamile kadın ve bir çocuğu hayatını kaybetti
Feci kaza! Hamile kadın ve bir çocuğu hayatını kaybetti Kocaeli D-130 Karayolunda ters yola giren otomobilin, başka bir otomobille kafa kafaya çarpışmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Hamile kadın ve bir çocuk hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı.
7.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hamile Kadın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.