Hamilelikte grip ve nezle olunca ne yapılmalı?
Hamilelikte grip ve nezle olunca ne yapılmalı? Kadın Hastalıkları Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Melih Atahan Güven, hamilelerin grip ve nezle hakkında bilmesi gereken önemli noktaları anlattı.
6.07.2020 Hamilelik
Soğuk algınlığı sandı, karnındaki bebeği sağır oldu
Soğuk algınlığı sandı, karnındaki bebeği sağır oldu Soğuk algınlığı semptomları yaşayan kadının, az bilinen bir virüs kaptığı ortaya çıktı. Virüs bebeğe de bulaşınca bebek, duyma engelli dünyaya geldi.
6.07.2020 Hamilelik
Tüp bebek tedavisi görenler ve hamileler gribe dikkat!
Tüp bebek tedavisi görenler ve hamileler gribe dikkat! Tüp bebek tedavisi sırasında grip olan anne adaylarının paniğe kapılmamaları gerektiğini söyleyen Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Koray Altunay, virüsün yumurta kalitesini düşürmediğini, bu nedenle de tedaviye ara vermek gerekmediğini söyledi.
6.07.2020 Hamilelik
Hamilelik döneminde grip olanlar dikkat!
Hamilelik döneminde grip olanlar dikkat! Hamilelikte grip bağışıklık sisteminin baskılanması nedeniyle, normale göre daha ağır seyrediyor ve uzun sürüyor.
6.07.2020 Hamilelik
Grip, erken doğum riskini artırabiliyor
Grip, erken doğum riskini artırabiliyor İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Buyru:”Hem anne adayı hem de doğacak bebeği korumak açısından grip aşısı önerilebilir.
6.07.2020 Hamilelik