Hamza Hamzaoğlu

Hamza Hamzaoğlu

Türk eski millî futbolcu, teknik direktör. Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü ve Türkiye Millî Futbol Takımı baş yardımcı antrenörüdür.   Futbolculuk kariyeri Kulüp kariyeri Futbola İzmir'de 1988 yılında başladı. 1991 yılında İzmirspor'dan Galatasaray'a geldi. 1993 ve 1994'te şampiyon olan Galatasaray takımında yer aldı. Galatasaray'da takımla başarıdan başarıya koşan Hamza Hamzaoğlu, 1996 yılında Galatasaray'dan ayrılıp İstanbulspor'a gitti. Burada 2000 yılına kadar oynadı. 2000 yılında Siirt Jetpaspor'a transfer oldu. 2002-2003 yılında Konyaspor'a transfer oldu ve şampiyon olarak 1. Lig'e çıkmasında pay sahibi oldu. Ardından bir sezon Galatasaray'ın ara takımı olan Beylerbeyi'nde oynadı ve sezonun bitiminde aktif futbolculuk kariyerine veda etti.   Millî takım kariyeri 10 kez millî takımlara çağrılan Hamza Hamzaoğlu, 4 kez Türkiye U-21, 5 kez Türkiye Olimpik ve 1 kez Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 10 kez millî formayı giymiştır.   23 Temmuz 2013'ten itibaren Fatih Terim'in Milli takımdaki yardımcılığını yapmaktadır.   Teknik direktörlük kariyeri   Hamzaoğlu, 2005-2006 sezonunda Konyaspor'da yardımcı antrenör olarak teknik adamlık kariyerine başladı. 2008-2009 yılları arası Malatyaspor, 2009-2010 yılları arası Eyüpspor'da teknik direktörlük görevini yürüttü. 2010-2011 sezonu başında 1. Lig takımlarından Denizlispor'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Denizlispor ile sezon ilk devresini lider bitirmesine rağmen sezonun ikinci devresinde üst üste aldığı kötü sonuçlar üzerine çok eleştirilmeye başlandı ve son olarak 29 Ocak 2011 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kendi sahasında 0-1 yenildi. Bu lig karşılaşmasının ardından yapılan basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı.   Mart 2011 tarihinde teknik direktör Mehmet Atilla Özcan ile yollarını ayıran Akhisar Belediyespor'u çalıştırmaya başladı. 2011-12 sezonunda 1. Lig'i şampiyon tamamlayan takım, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi.

Hamza Hamzaoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.437 hamza hamzaoğlu haberi bulunmuştur.
Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi
Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı.
6.03.2024 Gaziantep FK
Hamza Hamzaoğlu geri dönüyor! Süper Lig ekibinden sürpriz hamle
Hamza Hamzaoğlu geri dönüyor! Süper Lig ekibinden sürpriz hamle Yaklaşık 2 yıldır boşta olan deneyimli teknik adam, Süper Lig ekibinin teknik direktör adaylarından biri.
6.03.2024 Gaziantep FK
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni Trendyol Süper Lig'de tüm gözler yarın Ülker Stadı’nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta, lider Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak.
23.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da 3 oyuncu UEFA'da liste dışı! Sözleşmesi donduruluyor
Galatasaray'da 3 oyuncu UEFA'da liste dışı! Sözleşmesi donduruluyor Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek sarı-kırmızılı ekipte 3 oyuncu UEFA listesinden çıkarılacak.
23.12.2023 Galatasaray
Kadıköy'de 13.5 milyar TL'lik derbi
Kadıköy'de 13.5 milyar TL'lik derbi Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin kadro değerleri toplamı 13.5 milyar TL.
23.12.2023 Fenerbahçe
Dev derbi öncesi Hamza Hamzaoğlu'ndan Kadıköy itirafı! 'Fenerbahçe Tesisleri'ne gittiğim oldu'
Dev derbi öncesi Hamza Hamzaoğlu'ndan Kadıköy itirafı! 'Fenerbahçe Tesisleri'ne gittiğim oldu' Süper Lig'de yarın nefesler tutulacak. Fenerbahçe ve Galatasaray liderlik koltuğu için karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka öncesi iki dev takımda şampiyonluk yaşayan Ersun Yanal ve Hamza Hamzaoğlu, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Efsane isimler Manchester United maçını değerlendirdi: Galatasaray net favori
ÖZEL | Efsane isimler Manchester United maçını değerlendirdi: Galatasaray net favori Galatasaray'ın 1993 yılındaki unutulmaz Manchester United maçının efsane isimleri bu akşam oynanacak Galatasaray-Manchester United maçını Skorer'e değerlendirdi. Öte yandan unutulmaz kaleci Hayrettin Demirbaş'tan sarı-kırmızılı yönetime Nelsson ve Boey tepkisi geldi.
29.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşına büyük zam, işte alacağı yıllık ücret
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşına büyük zam, işte alacağı yıllık ücret Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Sarı-kırmızılı yönetim, Buruk'un maaşına zam yaptı.
2.11.2023 Galatasaray
VakıfBank, kayıpsız devam ediyor! Galatasaray'a set vermedi
VakıfBank, kayıpsız devam ediyor! Galatasaray'a set vermedi VakıfBank, Vodafone Sultanlar 3. hafta mücadelesinde Galatasaray Daikin’i ağırladı. Sarı-siyahlılar mücadeleyi set vermeden kazanarak ligdeki üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.
21.10.2023 Voleybol
Kayserispor'da Mame Thiam fırtınası! Hat-trick yaptı, Dzeko'yu geride bıraktı
Kayserispor'da Mame Thiam fırtınası! Hat-trick yaptı, Dzeko'yu geride bıraktı Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Kayserispor ile Rizespor karşı karşıya geldi. Mücadelede Kayserispor rakibini 3-1 yenmeyi başarırken Mame Thiam maça damgasını vurdu.
21.10.2023 Kayserispor
Trabzonspor'a Mislav Orsic'ten müjdeli haber!
Trabzonspor'a Mislav Orsic'ten müjdeli haber! Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Çapraz bağlarındaki yırtık nedeniyle ameliyat olan yıldız futbolcunun tedavisi olumlu ilerliyor.
21.10.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt: Müracaat yapacağız
Fenerbahçe'nin başvurusuna Erden Timur'dan yanıt: Müracaat yapacağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Anıtkabir ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Timur, Fenerbahçe'nin TFF'ye yapmış olduğu başvuruya da değindi.
21.10.2023 Galatasaray
Fenerbahçe, Hatayspor karşısında rekor peşinde!
Fenerbahçe, Hatayspor karşısında rekor peşinde! Fenerbahçe, Hatayspor’u yenmesi halinde rekoru 9 maça çıkaracak. İsmail Kartal'ın öğrencileri hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da 16 maçlık galibiyet serisi elde etti
21.10.2023 Fenerbahçe
Lütfü Savaş: Fenerbahçe’ye çelme takabiliriz
Lütfü Savaş: Fenerbahçe’ye çelme takabiliriz Süper Lig’in 3 namağlup takımından biri olduklarına dikkat çeken Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, “Fenerbahçe’ye çelme takabiliriz çünkü düşünün biz de 8 maçtır yenilmedik" dedi.
21.10.2023 Hatayspor
Fenerbahçe yeni golcüsünü Almanya'da buldu!
Fenerbahçe yeni golcüsünü Almanya'da buldu! Fenerbahçe'de istediği kadar süre bulamayan Batshuayi'nin ayrılması bekleniyor. Sarı-lacivertli takım yeni golcüsünü Almanya'da buldu.
21.10.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'nin yüzünü güldürecek | Montella ve Volkan Demirel yorumu
ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'nin yüzünü güldürecek | Montella ve Volkan Demirel yorumu Son olarak Eyüpspor'u çalıştıran Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray - Beşiktaş derbisi, milli takım ve Fenerbahçeli futbolcularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Skorer'e konuşan Hamzaoğlu, Fenerbahçeli yıldız için önemli bir iddiada bulundu.
21.10.2023 Futbol
ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu iddialı konuştu: Arda Güler'den sonra Fenerbahçe'nin yüzünü güldürecek
ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu iddialı konuştu: Arda Güler'den sonra Fenerbahçe'nin yüzünü güldürecek Son olarak Eyüpspor'u çalıştıran Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray - Beşiktaş derbisi, milli takım ve Fenerbahçeli futbolcularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Skorer'e konuşan Hamzaoğlu, Fenerbahçeli yıldız için önemli bir iddiada bulundu.
21.10.2023 Galatasaray
Yazı, kışı yok: Ne kadar sivrisinek varsa üzerine yapıştı! 1 muz bile yetiyor
Yazı, kışı yok: Ne kadar sivrisinek varsa üzerine yapıştı! 1 muz bile yetiyor Özellikle yaz aylarının kâbusu olan sivrisinekler kış aylarında da çileden çıkarır oldu. İçimizden bazıları ise hâlâ aynı soruyu sormaya devam ediyor: 'Neden sivrisinekleri mıknatıs gibi üzerime çekiyorum?' Kan grubundan kiloya, hatta yediğiniz muzdan sevdiğiniz renklere kadar her şey sizi sivriseklerin radarına sokuyor. İyi haber: Mevsim fark etmeksizin, kimyasal ürünler kullanmadan bundan kurtulmanın yolları var!
22.10.2023 Genel Sağlık
Down sendromlu doğdu, 4 yaşında okudu! Sırrını annesi keşfetti
Down sendromlu doğdu, 4 yaşında okudu! Sırrını annesi keşfetti Her 750-1000 doğumda bir görülen Down Sendromu'yla dünyaya geldi. Ancak 'Okuyamaz, öğrenemez, konuşamaz, matematik yetenekleri gelişemez, kendisini ifade edemez ve yardıma muhtaç olur' sözlerinin hiçbiri Elif’in annesini etkilemedi. Cesaretini kırmadığı gibi aksine perçinledi. Başarılarıyla gurur kaynağı olan Elif Güler, “İyilerin ve kötülerin dünyasında kendimi ifade etme yolum her zaman yazmak oldu. Çünkü ne yaparsam yapayım herkesin gözünde farklı biriyim” diyerek yaşadığı zorlukları anlattı.
21.10.2023 Yaşam
ÖZEL | Galatasaray, Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor! Yıllık ücretine ciddi zam
ÖZEL | Galatasaray, Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor! Yıllık ücretine ciddi zam Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından Domenec Torrent'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, rekorları altüst ettiği 2022-2023 sezonunda sarı-kırmızılıları şampiyonluğa taşımıştı. Galatasaray yönetimi, Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor.
14.09.2023 Galatasaray
Mauro Icardi transfer için devreye girdi! Okan Buruk'un istediği yıldız ortaya çıktı
Mauro Icardi transfer için devreye girdi! Okan Buruk'un istediği yıldız ortaya çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da gözler bir yandan da transfer çalışmalarına çevrildi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldız futbolcunun transferi için Mauro Icardi'nin de devreye girdiği öğrenildi.
7.08.2023 Galatasaray
Bucaspor'da Yılmaz Vural, Hamza Hamzaoğlu ve Samet Aybaba gündemde
Bucaspor'da Yılmaz Vural, Hamza Hamzaoğlu ve Samet Aybaba gündemde Manisa FK'dan ayrılan Yalçın Koşukavak'la imza aşamasına geldikten sonra vazgeçen Bucaspor'da hedefinde Yılmaz Vural, Hamza Hamzaoğlu ve Samet Aybaba bulunuyor.
6.08.2023 2.Lig
Sercan Yıldırım'dan Fatih Terim itirafı! Galatasaray ve Felipe Melo sözleri
Sercan Yıldırım'dan Fatih Terim itirafı! Galatasaray ve Felipe Melo sözleri Futbolculuk kariyerinde köklü kulüplerde forma giymiş olan Sercan Yıldırım, Galatasaray'ın eski teknik direktörü olan Fatih Terim hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Yıldırım, sarı-kırmızılı ekibin eski futbolcusu Felipe Melo için çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın şampiyonluk mottosu! 'Mayıslar bizimdir'
Galatasaray'ın şampiyonluk mottosu! 'Mayıslar bizimdir' Şampiyonluk umutları bitti dendiği anda, "8'de kapanır, 18 de biz kendi maçlarımızı kazanalım" diyen efsane isim Fatih Terim'i haklı çıkaran bir gerçek daha vardı; O da Galatasaray'ın "Mayıslar bizimdir" mottosu.
31.05.2023 Galatasaray
16 yıllık ambargo! Jorge Jesus da geleneği bozamadı
16 yıllık ambargo! Jorge Jesus da geleneği bozamadı Galatasaray, Ankaragücü'nü deplasmanda farklı yenerek ligde 23. kez mutlu sona ulaştı. Şampiyonluğun ardından Süper Lig'de 16 yıllık gelenek devam etti.
30.05.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Hamza Hamzaoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.