Hamzaoğlu

Hamzaoğlu

Son dakika hamzaoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hamzaoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hamzaoğlu haber sayfamızda...

Hamzaoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.955 hamzaoğlu haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Okan Buruk rekor peşinde! Yeni hedef Hatayspor maçı
Galatasaray'da Okan Buruk rekor peşinde! Yeni hedef Hatayspor maçı Aslan’ın hocası, salı günkü maçta başarılarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor... Geçen sezon geldiği Galatasaray'da rekor üstüne rekor kıran Okan Buruk şimdi de gözünü Hatayspor maçına dikti. Başarılı hoca kazanması halinde tarihe geçecek.
31.03.2024 Galatasaray
Ahmet Ketenci: Biz onlara büyük geliriz bizi yiyemezler
Ahmet Ketenci: Biz onlara büyük geliriz bizi yiyemezler Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci, futbol gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
23.03.2024 Fenerbahçe
Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi
Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı.
6.03.2024 Gaziantep FK
Hamza Hamzaoğlu geri dönüyor! Süper Lig ekibinden sürpriz hamle
Hamza Hamzaoğlu geri dönüyor! Süper Lig ekibinden sürpriz hamle Yaklaşık 2 yıldır boşta olan deneyimli teknik adam, Süper Lig ekibinin teknik direktör adaylarından biri.
6.03.2024 Gaziantep FK
Balıkesir Üniversitesi'nde AFAD arama ve kurtarma eğitimi tamamlandı
Balıkesir Üniversitesi'nde AFAD arama ve kurtarma eğitimi tamamlandı Balıkesir Üniversitesinde faaliyet gösteren BAÜNDAK, Hafif Arama ve Kurtarma Eğitimini başarıyla tamamladı. AFAD tarafından verilen eğitimde başarılı olan BAÜNDAK üyelerine belge ve hediyeleri taktim edildi.
31.01.2024 Eğitim
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Cadde
Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler! Atletico'nun inadı kırıldı, Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi
Çağlar Söyüncü transferinde sıcak saatler! Atletico'nun inadı kırıldı, Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi Fenerbahçe yönetiminin uzun süredir renklerine bağlamak için uğraş verdiği milli stoperin transferinde sıcak gelişme yaşandı. Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli formayı giymek için dik durdu.
23.01.2024 Fenerbahçe
Aile Arasında filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Aile Arasında filmi nerede ve ne zaman çekildi?
Aile Arasında filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Aile Arasında filmi nerede ve ne zaman çekildi? Aile Arasında filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Komedi türündeki yerli film Aile Arasında bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak. Peki, Aile Arasında filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Aile Arasında filmi nerede ve ne zaman çekildi?
17.01.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Samet Akaydin'in sözleşme şartları belli oldu
Fenerbahçe'de iki ayrılık birden! Samet Akaydin'in sözleşme şartları belli oldu Ocak transfer döneminde kadrosunu Leonardo Bonucci ile güçlendiren ve Rade Krunic transferinde de geri sayıma geçen Fenerbahçe'de iki ayrılık birden yaşanacak. Panathinaikos ve Fenerbahçe arasında yapılan Samet Akaydin pazarlıklarında son aşamaya gelindi. Samet Akaydin'in sözleşme şartları belli oldu. Sezon başında transfer edilen yıldız oyuncu ise Premier Lig'e gidiyor.
11.01.2024 Dünyadan Futbol
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni Trendyol Süper Lig'de tüm gözler yarın Ülker Stadı’nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta, lider Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak.
23.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da 3 oyuncu UEFA'da liste dışı! Sözleşmesi donduruluyor
Galatasaray'da 3 oyuncu UEFA'da liste dışı! Sözleşmesi donduruluyor Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek sarı-kırmızılı ekipte 3 oyuncu UEFA listesinden çıkarılacak.
23.12.2023 Galatasaray
Kadıköy'de 13.5 milyar TL'lik derbi
Kadıköy'de 13.5 milyar TL'lik derbi Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin kadro değerleri toplamı 13.5 milyar TL.
23.12.2023 Fenerbahçe
Dev derbi öncesi Hamza Hamzaoğlu'ndan Kadıköy itirafı! 'Fenerbahçe Tesisleri'ne gittiğim oldu'
Dev derbi öncesi Hamza Hamzaoğlu'ndan Kadıköy itirafı! 'Fenerbahçe Tesisleri'ne gittiğim oldu' Süper Lig'de yarın nefesler tutulacak. Fenerbahçe ve Galatasaray liderlik koltuğu için karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka öncesi iki dev takımda şampiyonluk yaşayan Ersun Yanal ve Hamza Hamzaoğlu, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Fenerbahçe
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide Oyuncu Erkan Petekkaya, yönetmen koltuğunda İhsan Taş’ın oturduğu, çekimleri Çanakkale’de tamamlanan 'Filme Gel' ile ilk kez bir absürt komediyle seyirci karşısına çıkıyor.
6.12.2023 Cadde
ÖZEL | Efsane isimler Manchester United maçını değerlendirdi: Galatasaray net favori
ÖZEL | Efsane isimler Manchester United maçını değerlendirdi: Galatasaray net favori Galatasaray'ın 1993 yılındaki unutulmaz Manchester United maçının efsane isimleri bu akşam oynanacak Galatasaray-Manchester United maçını Skorer'e değerlendirdi. Öte yandan unutulmaz kaleci Hayrettin Demirbaş'tan sarı-kırmızılı yönetime Nelsson ve Boey tepkisi geldi.
29.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Tutuklama kararını duyan Bahar ve Nihal Candan'dan şok tepki! Sinir krizi geçirdi
Tutuklama kararını duyan Bahar ve Nihal Candan'dan şok tepki! Sinir krizi geçirdi 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçundan tutuklanan sosyal medya fenomeni Bahar ve Nihal Candan kardeşler mahkeme çıkışında hüngür hüngür ağladı. İşte soruşturmaya dair tüm detaylar...
17.11.2023 Gündem
Tutuklanan Candan kardeşlerin ifadesi ortaya çıktı: ‘12 milyon aktarıldı’ mesajı espriymiş!
Tutuklanan Candan kardeşlerin ifadesi ortaya çıktı: ‘12 milyon aktarıldı’ mesajı espriymiş! ‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘kara para aklama’ suçlamasıyla gözaltına alınan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Bahar Candan’ın sorgusunda sosyal medya hesabından paylaştığı “Bir sabah hesabıma 12 milyon aktarıldı” mesajıyla ilgili ‘espriydi’ savunması yaptı.
17.11.2023 Gündem
Son dakika! Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler hakkında karar verildi
Son dakika! Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler hakkında karar verildi Kara para aklamakla suçlanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Karar sonrası Nihal Candan'ın sinir krizi geçirdiği öğrenildi.
16.11.2023 Gündem
Son dakika... Nihal ve Bahar Candan kardeşlere tutuklama talebi!
Son dakika... Nihal ve Bahar Candan kardeşlere tutuklama talebi! Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Fenomen kardeşler ve Hacı İsrafil S. isimli şahıs savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
16.11.2023 Gündem
Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon TL aktarıldı
Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon TL aktarıldı Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin emniyetteki sorguları tamamlandı. Fenomen kardeşlerin suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken ifadelerinin detayları ortaya çıktı.
16.11.2023 Haberler
Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon TL aktarıldı
Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı! 12 milyon TL aktarıldı Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin emniyetteki sorguları tamamlandı. Fenomen kardeşlerin suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken ifadelerinin detayları ortaya çıktı.
16.11.2023 Haberler
Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı!
Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı! Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin emniyetteki sorguları tamamlandı. Fenomen kardeşlerin suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken ifadelerinin detayları ortaya çıktı.
16.11.2023 Haberler
Kuruluş Osman Bayındır Bey ölecek mi? Bayındır Bey rolünü oynayan Deniz Hamzaoğlu kimdir?
Kuruluş Osman Bayındır Bey ölecek mi? Bayındır Bey rolünü oynayan Deniz Hamzaoğlu kimdir? Kuruluş Osman dizisinde Bayındır Bey karakteri öne çıkıyor. Deniz Hamzaoğlu tarafından canlandırılan Bayındır Bey, dizide Çavuldur Boyu'nun beyi olarak ekrana geliyor. Dizinin ekrana gelen bölümünde Osman Bey, ''Bayındır Bey'in katline karar verilmiştir.'' ifadesini kullanıyor. Peki, Kuruluş Osman Bayındır Bey tarihte kim?
8.11.2023 Cadde
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşına büyük zam, işte alacağı yıllık ücret
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme! Maaşına büyük zam, işte alacağı yıllık ücret Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Sarı-kırmızılı yönetim, Buruk'un maaşına zam yaptı.
2.11.2023 Galatasaray
Volkan Demirel'den Muslera beğenisi için açıklama
Volkan Demirel'den Muslera beğenisi için açıklama Volkan Demirel, sosyal medyadaki Fernando Muslera beğenisi ile ilgili açıklamada bulundu.
22.10.2023 Hatayspor

Benzer Haber Etiketleri

Hamzaoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.