Hande Doğandemir

Hande Doğandemir

Türk oyuncu.   Browni İntense reklamlarında canlandırdıktan sonra dikkat çekmiş. TRT'de yayınlanan Şubat dizisinde "Elem"(fantastik) karakteriyle ve Kanal D'de yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinde baş rolde yer almıştır. Bunun haricinde Keskin Bıçak, İbreti Ailem ve Kahramanlar gibi dizilerde oynamıştır. 2011'de Hatırlar mısınız? adlı programda TRT Okul'da iki yıl sunuculuk yapmıştır. 2013 yılında Leyla ile Mecnun dizisinde tek bölümlük "Şans" karakterini canlandırmıştır.Böyle Bitmesin dizisinde alisilmisin disinda Vanlı depremzede Ceylan'ı konuk oyuncu olarak oynamıştır.Trt1 de yayınlanan Sen de gitme dizisinde iki sezon doktor Aslı karakterini canlandırmıştır.   Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümü mezunudur. İletişim sosyolojisi üzerinde çalışmıştır. Ortaokul ve lisede Fransızca eğitim görmüştür.Üniversitede son sınıfta erasmusla altı ay fransanın lilla şehrinde okudu.Kamera arkasında çalıştıktan sonra oyunculuğa başladı.      Filmografi Diziler Güneşi Beklerken (Zeynep) (2013 yazı -) Şubat (Elem) (22.bölümde dahil oldu.7 mart 2012 itibaren 32.bölüm final)geleceği görür ve düşünceleri okuyan lunapark sahibinin kızı ve deli'nin kalbidir/ Leyla ile Mecnun (Şans)Konuk oyuncu 94.bölüm (15 nisan 2012) Böyle bitmesin (Ceylan) Konuk oyuncu 6.bölüm (vanlı depremzede)(2 kasım 2012) İbreti Ailem - (ipek karakteri)komedi (8 bölüm)(2012 temmuz) Sen De gitme (Aslı) doktor (2011-2012/55 bölüm) Keskin Bıçak (Aslı) başrol (2010/ağustos/8 bölüm) Kahramanlar (Zeynep/başrol)(2010/ocak) sadece ilk üç bölüm oynadı(polis) Sunuculuk Hatırlar mısınız? (Tv programı/sunucu)(2011-2013)trt 70'li 80'li yılların arşivi Reklam Eti Browni (reklam)(2013/mart) nejat işler'in aklını başından alan kız Lipton (zeynep)(2014) (reklam) atasay (reklam) Kamera Arkası Benimle Eğlenir Misin? (program içeriği hazırlama,reji)

Hande Doğandemir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 583 hande doğandemir haberi bulunmuştur.
Murat Ceylan'ın ünlü oyuncuyla paylaşımları şaşırttı! 'Hasretime dayanamadı'
Murat Ceylan'ın ünlü oyuncuyla paylaşımları şaşırttı! 'Hasretime dayanamadı' 1 Ocak'tan itibaren 'All Star' formatıyla ekranlarda olan 'Survivor' yarışmasının sunucusu Murat Ceylan, oyuncu Hande Doğandemir ile sürpriz paylaşımlar yaptı. Murat Ceylan'ın hasretine dayanamayan Hande Doğandemir'in, Survivor 2024'ün çekimlerinin gerçekleştiği Dominik Cumhuriyeti’ne gittiği ortaya çıktı.
13.03.2024 Cadde
Hande Doğandemir: Aşk olmasa da mutluyum
Hande Doğandemir: Aşk olmasa da mutluyum 'Güneşi Beklerken', 'Muhteşem Yüzyil: Kösem', 'Kaybedenler Kulübü Yolda' ve 'Hükümsüz' gibi projelerde rol alan Hande Doğandemir, özel hayatı hakkında konuştu.
20.12.2023 Cadde
‘Tam bir aile filmi’
‘Tam bir aile filmi’ Yaren Leylek ve Adem Yılmaz’ın 12 yıllık dostluğunu anlatan ‘Yaren Leylek’ filminin başrol oyuncuları Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir, afiş çekimi için bir araya geldi.
23.11.2023 Cadde
Anlamlı bağış
Anlamlı bağış Hande Doğandemir ile Nurettin Sönmez, Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’yla (TODEV) doğum günü kampanyası başlatarak, otizmli çocukların hayatına dokundu.
19.11.2023 Cadde
Hande Doğandemir doğum gününü otizmli çocuklara armağan ediyor
Hande Doğandemir doğum gününü otizmli çocuklara armağan ediyor Oyuncu Hande Doğandemir, otizmli çocuklara yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) ile doğum günü kampanyası başlattı.
18.11.2023 Cadde
Cansu Dere'den oyuncu arkadaşlarına tepki! 'Bir şey söyler sürprizi bozarım'
Cansu Dere'den oyuncu arkadaşlarına tepki! 'Bir şey söyler sürprizi bozarım' İkinci sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Şahsiyet' dizisi için dün akşam gala düzenlendi. Oyuncuların basın mensuplarının sorularını yanıtladığı esnada konuk oyuncu Cansu Dere'nin ekipten uzak durması ve kendisine soru sorulduğunda diğer oyunculara tepki göstermesi dikkat çekti.
10.11.2023 Cadde
Çekimleri tamamlandı
Çekimleri tamamlandı Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir’in başrolünü paylaştığı ‘Yaren Leylek’ filminin çekimleri tamamlandı.
29.08.2023 Cadde
Sinem Ünsal'dan Berk Cankat açıklaması! 'Tatlı tatlı bir ilişkiye başladık'
Sinem Ünsal'dan Berk Cankat açıklaması! 'Tatlı tatlı bir ilişkiye başladık' Sinem Ünsal, önceki gün yakın arkadaşı Hande Doğandemir'in reklam yüzü olduğu markanın lansmanında görüntülendi. Güzel oyuncu, Berk Cankat ile hakkında çıkan aşk haberlerini doğruladı.
4.08.2023 Cadde
Hande Doğandemir'den bikinili poz
Hande Doğandemir'den bikinili poz Hande Doğandemir tatil pozlarıyla gündem oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncudan peş peşe bikinili poz geldi.
11.07.2023 Cadde
Hande Doğandemir: Şu an çok mutluyum
Hande Doğandemir: Şu an çok mutluyum Hande Doğandemir, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Tatilden döndüğünü söyleyen ünlü oyuncu, özel hayatı hakkında ymneltilen soruyu cevapladı.
7.07.2023 Cadde
Ünlüler tatilde! Bodrum'da güneşin ve denizin keyfini çıkardılar
Ünlüler tatilde! Bodrum'da güneşin ve denizin keyfini çıkardılar Bir derginin daveti için Bodrum’a gelen Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Hande Doğandemir, Saadet Işıl Aksoy, Yüsra Geyik, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı, Sinem Ünsal, Nesrin Cevadzade, Derin, Deren Talu gibi isimler soluğu kaldıkları otelin plajında aldı. Ünlü isimlerin tatilinden renkli kareler objektiflere takıldı.
19.06.2023 Cadde
Plajda fotoğraf yarışı
Plajda fotoğraf yarışı Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir, Saadet Işıl Aksoy, Yüsra Geyik ve Sinem Ünsal gibi birçok ünlü, Bodrum’da bir etkinliğe katıldı.
19.06.2023 Cadde
Lazer epilasyon yaptırırken video paylaştı! 'Ben kıllı bir kadınım'
Lazer epilasyon yaptırırken video paylaştı! 'Ben kıllı bir kadınım' Dünyaca ünlü rapçi Cardi B, geçtiğimiz gün Instagram hesabından yayınladığı bir video ile adından söz ettirdi. Lazer epilasyon yaptırdığı anları paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.06.2023 Cadde
Oyuncu Levent Can: Sektörün hali içler acısı!
Oyuncu Levent Can: Sektörün hali içler acısı! TRT 1'de yayınlanan 'Teşkilat'ta izleyiciyle buluşan Levent Can, dizinin yeni sezonunda kadroda yer almayacağını açıkladı. Hande Doğandemir ve Aytaç Şaşmaz ile sahneye çıktığı tiyatro oyunundan bahseden Can, 140 dakikayı bulan dizi sürelerinden dert yanarak, "Mesaiye kalmak zorunda kalıyoruz" dedi.
25.05.2023 Cadde
Hazal Türesan: Büyük dolandırıldım!
Hazal Türesan: Büyük dolandırıldım! Kkendisini bankacı olarak tanıtan bir şüpheli tarafından vefat eden babasının sigorta borcu olduğu söylenen Hazal Türesan, kredi çektiği 100 bin TL'yi kaptırmıştı. Önceki akşam yakın arkadaşları Sinem Ünsal ve Hande Doğandemir ile Beşiktaş'ta objektiflere takılan oyuncu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
15.05.2023 Cadde
Hep bir şeyler “Eksik”
Hep bir şeyler “Eksik” Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği “Eksik”; baba-oğul çatışmasının merkezinde, kadının tercihlerinden ötürü yargılanmamasından iklim krizine derinlikli ve tanıdık bir anlatı sunuyor.
30.04.2023 Kültür Sanat
Hande Doğandemir: Yüzüm eskir diye düşünmüyorum
Hande Doğandemir: Yüzüm eskir diye düşünmüyorum Şu sıralar 'Eksik' adlı tiyatro oyunuyla tiyatro sahnesinde yer alan Hande Doğandemir, önceki gün Nişantaşı'ndaydı.Son olarak yılbaşında dizi yaptığını ve arka arkaya dizi yapmak gibi bir derdi olamadığını belirten oyuncu, "Öyle hesap kitap yapmıyorum" açıklamasında bulundu.
22.04.2023 Cadde
Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım! Aşk yok
Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım! Aşk yok Oyuncu Aytaç Şaşmaz ile meslektaşı Cemre Baysel'in aşkı geçtiğimiz aylarda sona erdi. İki isim de ısrarlı sorulara rağmen biten ilişkileri hakkında sessizliğe büründü. Önceki gün Kuruçeşme'de bir objektflfere takılan Şaşmaz, adının Ege olduğunu açıkladığı yanındaki kadın ile ilgili olası 'aşk' haberleri için önlem aldı.
9.03.2023 Cadde
Gelirini bağışladılar
Gelirini bağışladılar Aytaç Şaşmaz, başrolünü Levent Can ve Hande Doğandemir’le paylaştığı ‘Eksik’ oyununun gelirini, depremzedelere bağışladıklarını söyledi.
9.03.2023 Cadde
Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar
Funda Eryiğit'ten hamilelik pozu: Bazı aynalar, bazı olaylar Yönetmen sevgilisi Berkun Oya ile ilk kez anne-baba olmaya hazırlanan Funda Eryiğit'ten yeni fotoğraf geldi. Hamile olan oyuncu, ayna karşısında verdiği pozu paylaştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda, "Evlenmeyi düşünüyor musun?” sorusuna yanıt vermişti.
31.01.2023 Cadde
Görkemli gala
Görkemli gala Başrolünde İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın yer aldığı ‘49’ filminin galası, önceki akşam gerçekleşti.
20.01.2023 Cadde
Aytaç Şaşmaz'dan 'aşk' cevabı! 'Bunlar planlı şeyler değil'
Aytaç Şaşmaz'dan 'aşk' cevabı! 'Bunlar planlı şeyler değil' Meslektaşı Cemre Baysel ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran oyuncu Aytaç Şaşmaz, önceki günlerde Hande Doğandemir ile yemek yemişti. Etiler'de bir mekana giden ikiliden Şaşmaz, baş başa yemeğe gitmeleriyle ilgili açıklama yapsa da, 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorularına engel olamamıştı. Geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülenen ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını cevaplayarak; aşk hayatıyla ilgili konuştu.
18.01.2023 Cadde
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Başrolünü İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın paylaştığı ‘49’ filmi, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.
18.01.2023 Cadde
‘Beraber çalışıyoruz’
‘Beraber çalışıyoruz’ ‘Eksik’ oyunuyla izleyici karşısına çıkacak Hande Doğandemir, Aytaç Şaşmaz ve Levent Can, prova çıkışından sonra Etiler’deki bir mekanda yemek yedi.
17.01.2023 Cadde
Aytaç Şaşmaz'dan Hande Doğandemir açıklaması!
Aytaç Şaşmaz'dan Hande Doğandemir açıklaması! Meslektaşı Cemre Baysel ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran oyuncu Aytaç Şaşmaz, önceki gün Hande Doğandemir ile yemek yedi. Etiler'de bir mekana giden ikiliden Şaşmaz, baş başa yemeğe gitmeleriyle ilgili açıklama yapsa da, 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorularına engel olamadı.
14.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hande Doğandemir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.