Harran

Harran

Son dakika harran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan harran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan harran haber sayfamızda...

Harran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.544 harran haberi bulunmuştur.
Kadınlar doğaları gereği iyi yönetici olur
Kadınlar doğaları gereği iyi yönetici olur “Kadınlar doğaları gereği iyi yönetici olamazlar” yargısını 10 yıl önce Türkiye toplumunun yüzde 23’ü doğru bulurken, bu oran 13 puan azalarak yüzde 10’a geriledi.
11.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerine tepki göstererek, 'Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler.' dedi.
9.03.2024 Gündem
YÖK’ten yapay zekâ ve dijitalleşme atağı
YÖK’ten yapay zekâ ve dijitalleşme atağı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar’ın başkanlığında, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde “Yapay Zekâ, Dijitalleşme ve Büyük Veri” toplantısı gerçekleştirildi.
6.03.2024 Eğitim
Bereketli hilalin kalbi yatırıma hazır
Bereketli hilalin kalbi yatırıma hazır Yeni sanayi yatırımları için 7 bin dönüm arazi hazırlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi dokuları da çarpık yapılaşmadan temizleyerek turizmin gelişimini teşvik ediyor.
2.03.2024 Ekonomi
Kahreden ölüm! 3 yaşındaki Taha foseptiğe düştü
Kahreden ölüm! 3 yaşındaki Taha foseptiğe düştü Şanlıurfa'da evinin çıkışında açık foseptiğe düşen Taha Çiftçioğlu (3), hayatını kaybetti.
26.02.2024 Gündem
AK Parti'nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı belli oldu
AK Parti'nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı belli oldu AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Adana İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar oldu.
8.02.2024 Gündem
‘Şov değil derman olma peşindeyiz’
‘Şov değil derman olma peşindeyiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, hiçbir ayrım yapmadan deprem bölgesini yeniden hızla ayağa kaldırmaya çalıştıklarını belirterek “Birileri sadece şov peşinde koşarken biz dertlere derman olabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık” dedi.
8.02.2024 Gündem
AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları 2024: Şanlıurfa ilçeleri AK Parti belediye başkan adayları listesi
AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları 2024: Şanlıurfa ilçeleri AK Parti belediye başkan adayları listesi AK Parti belediye başkan adayları bir bir belli oluyor. Büyükşehir belediye başkan adayları ardından ilçelerin adayları da duyuruluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa ilçelerinin belediye başkan adaylarını da açıkladı. İşte, 2024 Yerel Seçimleri Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları...
7.02.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi. Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP, üzülerek görüyoruz ki Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi. Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP, üzülerek görüyoruz ki Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Üniversiteler depremzedeler için kenetlendi
Üniversiteler depremzedeler için kenetlendi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından üniversiteler deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak için seferber oldu.
7.02.2024 Gündem
Tarımsal kuraklıkla mücadalede çözüm yolları! Gece sulama verimi artırdı
Tarımsal kuraklıkla mücadalede çözüm yolları! Gece sulama verimi artırdı Tarımsal kuraklıkla mücadelede akıllı uygulamaların yanı sıra gece sulama, yağmur hasadı ve damla sulama gibi teknikler önemli rol oynuyor. Prof. Dr Akça, su tasarrufu sağlayan kuraklıkla mücadele yöntemlerini Milliyet’e anlattı.
29.01.2024 Ekonomi
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı en büyük heyecanlardan birisi de isim seçme. Çağa uygun modern, popüler, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış isimleri tercih etmek isteyen anne ve baba adayları kız bebek isimleri anlamları konusuna oldukça dikkat ediyor. Çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler oldukça seçici davranıyor. Kız bebek isimleri ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giren bazı anne baba adayları kendileri veya diğer çocukları ile de uyumlu isim seçmek istiyor. H harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Sürme tozundan güneş pili üretilebilecek
Sürme tozundan güneş pili üretilebilecek Dünyada doğal enerjiye daha fazla ihtiyaç duyulmasından hareketle Harran Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferhat Aslan ve Araştırmacı Dr. Esra Aslan bu konu üzerinde çalışmaya başladı.
15.12.2023 Eğitim
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Öğretmenleri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı! Yaralılar var
Öğretmenleri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı! Yaralılar var Şanlıurfa'da, öğretmenleri taşıyan minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 12 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1.12.2023 Haberler
Öğretmenleri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı! Yaralılar var
Öğretmenleri taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı! Yaralılar var Şanlıurfa'da, öğretmenleri taşıyan minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 12 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1.12.2023 Gündem
‘Olden 1772’  1. yaşını kutluyor
‘Olden 1772’ 1. yaşını kutluyor Olden 1772’nin ‘eski bir hikâyenin yeni dünyası’ mottosu ile Sirkeci’de 250 yıllık Muhsinzade Han’da başlayan lezzet yolculuğu 1.yılını doldurdu.
25.11.2023 Pazar
Kız çocukları için gelecek inşa ediyor
Kız çocukları için gelecek inşa ediyor İş insanı Suna Kıraç'ın eğitim alanındaki çabalarını ve vizyonunu yaşatmak amacıyla Suna ve İnan Kıraç Vakfı çatısı altında 2021 yılında kurulan "Suna'nın Kızları", ikinci yılını geride bıraktı.
20.11.2023 Ekonomi
Devlet hastanesinde gerginlik! Doktorun hasta yakınına sözleri için soruşturma
Devlet hastanesinde gerginlik! Doktorun hasta yakınına sözleri için soruşturma Şanlıurfa'nın Harran Devlet Hastanesi'nde görevli doktor A.B., zehirlenme şüphesiyle acil servise getirilen ve sevk edilmesine karar verilen kadının tartıştığı eşine 'köpek' demesi, cep telefonu kamerasına yansıdı. Doktor ile hasta yakını arasındaki gerginlik sonrası taraflar birbirinden şikayetçi olurken, İl Sağlık Müdürlüğü doktor hakkında idari soruşturma başlattı.
2.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki gençten 82 gün sonra acı haber
Kazada ağır yaralanan 19 yaşındaki gençten 82 gün sonra acı haber Şanlıurfa'da arkadaşının kullandığı aracın kayalıklara çarpması sonucu ağır yaralanan ve 82 gündür hastanede yaşam savaşı veren 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
21.09.2023 Gündem
Sulama kanalı faciası: Anne ve 2 çocuğu toprağa verildi
Sulama kanalı faciası: Anne ve 2 çocuğu toprağa verildi Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kontrolden çıkarak sulama kanalına uçan otomobildeki Zehra İnan (26) ile çocukları İshak (1) ve Seyit Süleyman (2) yaşamını yitirdi. Anne ve iki çocuğu bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.
9.09.2023 Gündem
Kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına düştü: Anne ve 2 çocuğu vefat etti
Kontrolden çıkan otomobil sulama kanalına düştü: Anne ve 2 çocuğu vefat etti Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak sulama kanalına uçan otomobildeki Zehra (26) ile çocukları İshak (1) ve Seyit Süleyman (2) yaşamını yitirdi, baba Ali İnan (36) kendi imkanıyla kurtuldu.
8.09.2023 Gündem
Üniversitelerde en ucuz tabldot bile 15 TL
Üniversitelerde en ucuz tabldot bile 15 TL Devlet üniversitelerinde yeni zamlarla tabldot yemek ücretleri 5 TL’den 15 TL’ye çıktı. Piyasaya göre ucuz kalsa da yüzde 200’lük artış öğrencilerin bütçesini sarstı.
6.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Harran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.