Hasan Doğan

Hasan Doğan

Türk iş adamı ve spor yöneticisi.   İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da yaptı. 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörlüğü yaptı.   1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürü oldu. Ramsey Giyim, Gürmen Giyim, Kip-Teks Konfeksiyon ve Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyesiydi. Ayrıca, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi ve Boks Federasyonu yönetim kurulu ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Beşiktaş Kulübü kongre üyesiydi.   Spora Türkiye Boks Federasyonunda iki dönem yönetim kurulu üyeliği yaparak başlayan Hasan Doğan, Levent Bıçakçı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekilliği yaptı. 14 Şubat 2008 tarihinde yapılan Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda, 231 delegenin 222'sinin oyunu alarak Haluk Ulusoy yerine başkan seçildi. Böylece Doğan TFF'nin 37. başkanı oldu.   Sadece 143 gün başkanlık yapan Doğan, 5 Temmuz 2008'de Bodrum'daki Torba beldesindeki Alkoçlar Otel'de, Türkiye Millî Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim'le yediği yemeğin ardından kalp krizi geçirdi. Cankurtaranla Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Doğan, cankurtaranda ve acil serviste yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.   İstanbul Fatih Camii'ndeki cenaze törenine başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere çok sayıda seveni katıldı. Doğan'ın naaşı Topkapı Mezarlığına defnedildi.   Aysel Doğan'la evli olan Hasan Doğan'ın Selim ve Zeynep adında iki çocuğu vardı. Beşiktaş JK taraftarı olan Doğan yine bu kulüpte kongre üyeliği görevinde de bulundu

Hasan Doğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.252 hasan doğan haberi bulunmuştur.
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu!
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu! U16 Kız Milli Futbol Takımı, UEFA WU16 Dostluk Turnuvası'nın açılış maçında ABD'ye 2-0 mağlup oldu.
12.04.2024 Futbol
Futsal A Milli Takımı'nın kadrosu belli oldu!
Futsal A Milli Takımı'nın kadrosu belli oldu! Futsal A Milli Takımı'nın katılacağı özel turnuvanın aday kadrosu netlik kazandı.
8.04.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından gençlerle bir araya geldi.
2.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftar sonrası gençlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından gençlerle bir araya geldi.
3.04.2024 Gündem
Necla Güngör Kıragası taraftardan destek istedi
Necla Güngör Kıragası taraftardan destek istedi A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Milli Takım
Ümit Milli Takım'da İtalya maçı mesaisi başladı!
Ümit Milli Takım'da İtalya maçı mesaisi başladı! 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup elemelerinde İtalya ile karşı karşıya gelecek Ümit Milli Takım'da hazırlıklar başladı.
23.03.2024 Futbol
A Milli Takım'da Vincenzo Montella'dan taktik çalışma!
A Milli Takım'da Vincenzo Montella'dan taktik çalışma! Macaristan ve Avusturya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, özel maçların hazırlıklarını sürdürdü.
20.03.2024 Milli Takım
A Milli Futbol Takımı'nda gözler Arda Güler'de!
A Milli Futbol Takımı'nda gözler Arda Güler'de! A Milli Futbol Takımı, Macaristan ve Avusturya maçlarının hazırlıklarını sürdürdü. İdmanda gözler Arda Güler'e çevrildi.
19.03.2024 Futbol
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı!
Ümit Milli Takımı'nda Gürcistan ve İtalya hazırlıkları başladı! Ümit Milli Takımı, Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına start verdi.
18.03.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet!
A Milli Futbol Takımı'nda 4 isme ilk davet! A Milli Futbol Takımı’nın 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlık kapsamında Macaristan ve Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı.
16.03.2024 Milli Takım
‘İslamofobi tehdidini anlatmalıyız’
‘İslamofobi tehdidini anlatmalıyız’ Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi.
15.03.2024 Gündem
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas sahaya indi!
Fatih Karagümrük'te Tolunay Kafkas sahaya indi! Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımının başında ilk antrenmanına çıktı.
11.03.2024 Karagümrükspor
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Begüm Üresin: Elimizden gelenin en iyisini yapacağız!
Begüm Üresin: Elimizden gelenin en iyisini yapacağız! U17 Avrupa Şampiyonası 2. Tur Maçları için Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren U17 Kız Millî Takımı'nda Teknik Direktör Begüm Üresin, değerlendirmede bulundu.
7.03.2024 Futbol
A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Şota Arveladze ile buluştu
A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Şota Arveladze ile buluştu İtalyan teknik adam, Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze ile bir araya geldi.
21.02.2024 Karagümrükspor
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri açmak üzere toplandı!
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri açmak üzere toplandı! TFF ve Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın üyelerinden oluşan Yayın İhale Komisyonu, teklifleri noter huzurunda açmak için toplandı.
14.02.2024 Süper Lig
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
Beşiktaş'tan adalet ve eşitlik vurgusu
Beşiktaş'tan adalet ve eşitlik vurgusu Beşiktaş As Başkanı Mete Vardar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yapılan görüşmenin olumlu sonuçlar doğuracağına inandığını, Türk futbolunun genel konusunun ise güven eksikliği olduğunu söyledi. Siyah-beyazlılarda As Başkan Onur Göçmez de kulüp olarak Türk futboluna hizmet etmek istediklerini vurgulayarak, “Tek istediğimiz adalet ve eşitlik” dedi.
12.02.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor...
SON DAKİKA | Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor... Türkiye Kupası'nda kura çekim heyecanı yaşandı. Son 16 turu maçlarının ardından Çeyrek final ve Yarı final kuraları çekildi. İşte Süper Lig devlerinin rakipleri...
12.02.2024 Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası’nda kura çekimi yarın
Ziraat Türkiye Kupası’nda kura çekimi yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final ve yarı final için kura çekimi yarın yapılacak.
11.02.2024 Türkiye Kupası
Kadın futbolunda dikkat çeken hamle! Kendi kulübünü kendi kurdu
Kadın futbolunda dikkat çeken hamle! Kendi kulübünü kendi kurdu TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları projesindeki 33 isimden biri olan Ayşenaz Gürbüz yaşadığı zorlukları anlatırken, "Büyükçekmece’de kadın takımı yoktu. Karşılaştığım hocalar, oyuncu bulmamı söylediler. Kim varsa aradım ve Karadeniz İdman Ocağı Kadın takımını kurduk" dedi.
Yayın ihale komisyonu, ihale dökümanlarının alınma süresini 2 Şubat'a uzattı
Yayın ihale komisyonu, ihale dökümanlarının alınma süresini 2 Şubat'a uzattı Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak 2024 saat 17.00 olarak belirlenen ihale dökümanlarının en son teslim alınma süresinin bir hafta uzatılarak 2 Şubat 2024 saat 17.00 olarak belirlenmesine karar verdi.
29.01.2024 Futbol
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi
Geleceğin Yıldız Kızları kampa girdi U15 Kız Milli Takım futbolcu havuzunu geliştirmek, kız çocuklarına ‘fırsat eşitliği’ sunmak, yeteneklerini keşfetmek ve hayallerini desteklemek için tasarlanan projeye başvuran 809 futbolcu adayı arasından seçilen 33 yıldız adayı TFF Riva Tesisleri’ndeki kampa girdi.
Kulüp temsilcileri Türkiye Kupası kura çekimini yorumladı
Kulüp temsilcileri Türkiye Kupası kura çekimini yorumladı Ziraat Türkiye Kupası'nda gerçekleştirilen kura çekiminin ardından kulüp temsilcileri değerlendirmelerde bulundu.
22.01.2024 Türkiye Kupası
SON DAKİKA | Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda kura çekimi yapıldı! İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor'un rakipleri
SON DAKİKA | Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda kura çekimi yapıldı! İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor'un rakipleri Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunun kura çekimi Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Fenerbahçe, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. Son 16 turunda karşılaşmalar 6, 7, 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.
22.01.2024 Türkiye Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Doğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.