Hasan Kartal

Hasan Kartal

Son dakika hasan kartal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hasan kartal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hasan kartal haber sayfamızda...

Hasan Kartal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.355 hasan kartal haberi bulunmuştur.
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Yılın öğretmeni Kartal
Yılın öğretmeni Kartal Kültürpark Lions Kulübü, Türkiye çapında gerçekleştirdiği eğitim şekliyle takdir kazanan Diyarbakır Sur’daki Kumrucuk Köyü öğretmeni Hasan Kartal’ı yılın öğretmeni seçti.
18.11.2022 Ege
Öldürülen uzman çavuş, gözyaşlarıyla toprağa verildi
Öldürülen uzman çavuş, gözyaşlarıyla toprağa verildi İzmir'de tartıştığı Muzaffer Tüz (26) tarafından bıçaklanarak öldürülen Uzman Çavuş Alper Akkaş (27), memleketi Antalya'da son yolculuğuna uğurlandı.
17.05.2022 Gündem
Selçuk Aydın: Amacımız sadece Türk boksuna hizmet etmek
Selçuk Aydın: Amacımız sadece Türk boksuna hizmet etmek Boks Federasyonu Başkanvekili Hasan Kartal, "Bu sadece kaos yaratmaktan başka bir şey değil" dedi.
3.11.2021 Diğer
Flaş iddia: Gençlerbirliği Kulübü satılıyor
Flaş iddia: Gençlerbirliği Kulübü satılıyor TFF 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği satılıyor. 1. Lig'e düşen kırmızı-siyahlı kulübün şirketleşeceği ve yüzde 40 hissesinin KVC Westerlo'nun sahibi Türk iş insanı Oktay Ercan'a satılacağı belirtiliyor.
19.10.2021 1.Lig
Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı'na aday oldu
Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı'na aday oldu Eski milli boksör Selçuk Aydın, Türkiye Boks Federasyonunun 3 Kasım'da yapılacak olağan seçimi genel kurulunda başkan adayı olduğunu duyurdu.
13.10.2021 Diğer
Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının heyecanı Misli.com'da!
Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının heyecanı Misli.com'da! Süper Lig'in son şampiyonu, 2021-22 sezonunu Dolmabahçe'de Rizespor'la açarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
13.08.2021 Süper Lig
Rizespor'da yeni Başkan Tahir Kıran! Sportif direktörlüğe Fahri Tatan getirildi
Rizespor'da yeni Başkan Tahir Kıran! Sportif direktörlüğe Fahri Tatan getirildi Çaykur Rizespor'da başkanlığa Tahir Kıran seçildi. Kıran yaptığı açıklamada "Çözüm üretebilecek güçlü bir kadroyla, başarılı yıllar için geliyoruz" dedi. BaşkanTahir Kıran başkanlığında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında alınan karar gereği, sportif direktörlük görevine eski futbolcu ve antrenör Fahri Tatan getirildi.
26.06.2021 Rizespor
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal istifa etti
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal istifa etti Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal Rizespor ve Etimesgut Belediyespor'daki görevlerinden istifa etti.
3.06.2021 Futbol
Son dakika - Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal istifa etti
Son dakika - Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal istifa etti Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
3.06.2021 Rizespor
Çaykur Rizespor’da önce seçim, sonra transfer
Çaykur Rizespor’da önce seçim, sonra transfer Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da transfer çalışmalarının 26 Haziran’da yapılacak kongreden sonra hız kazanacağı belirtildi.
31.05.2021 Rizespor
Hasan Kartal: Futbolun tamamından çıkacağım
Hasan Kartal: Futbolun tamamından çıkacağım Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Etimesgut'tan da Amatör Spor Kulüpleri'nden de Rizespor'un başkanlığından da ayrılacağım" dedi.
26.05.2021 Rizespor
Bülent Uygun: Başarıya orantılı imzamız var!
Bülent Uygun: Başarıya orantılı imzamız var! Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Çaykur Rizespor'u ligde tutmanın yeterli olmadığını, gelecek sezon hayal edilen başarıya taşımak için çok mücadele edeceklerini söyledi.
19.05.2021 Rizespor
Hasan Kartal sıralamadan memnun değil
Hasan Kartal sıralamadan memnun değil Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, "Çaykur Rizespor'un başarılı olduğunu söyleyebilmemiz için çok daha yukarılarda olmamız gerekirdi. Bu hocamızın suçu değil, biz yöneticilerin suçu. Sezon başında ilk beş için konuşurken, sezon sonunda ilk 10'a giremiyoruz, Yabancı sayısının ne olacağı belli değil. Takımların ileriye dönük tedbir alması gerekiyor. Federasyonun bunu düşünmesi lazım" dedi.
17.05.2021 Rizespor
Hasan Kartal: Sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz
Hasan Kartal: Sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz" dedi.
13.05.2021 Rizespor
Bülent Uygun: Rizespor'u yukarıya taşıyacak futbolcuları transfer edeceğiz
Bülent Uygun: Rizespor'u yukarıya taşıyacak futbolcuları transfer edeceğiz Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımda 18 futbolcunun sözleşmesinin sona erdiğini belirterek, “Oyun sistemimizi rakibe göre değiştirebilecek bir kadro yapısını kurmak istiyoruz. Rizespor'u yukarıya taşıyacak futbolcuları transfer edeceğiz" dedi.
6.05.2021 Rizespor
Son dakika - Bülent Uygun: Cenaze evinde düğün yapılmaz
Son dakika - Bülent Uygun: Cenaze evinde düğün yapılmaz Süper Lig'in 39. haftasında konuk olduğu Yukatel Denizlispor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, zorlu ligde kümede kalmayı başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.
2.05.2021 Rizespor
Bülent Uygun: "Çok zor olan kümede kalma işini başarmış olduk"
Bülent Uygun: "Çok zor olan kümede kalma işini başarmış olduk" Süper Lig'in 39. haftasında konuk olduğu Yukatel Denizlispor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, zorlu ligde kümede kalmayı başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.
2.05.2021 Futbol
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'dan Beşiktaş açıklaması
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal'dan Beşiktaş açıklaması Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, ortaya atılan iddialar ile ilgili “Prim söylentileri doğru değil" dedi.
28.04.2021 Rizespor
Çaykur Rizespor'dan 'Beşiktaş maçına prim' açıklaması!
Çaykur Rizespor'dan 'Beşiktaş maçına prim' açıklaması! Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
27.04.2021 Rizespor
Son dakika - Bülent Uygun: Çok kızdım
Son dakika - Bülent Uygun: Çok kızdım Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda 2-1 kaybettikleri Gençlerbirliği maçında alınan skordan dolayı üzgün olduğunu söyledi.
23.04.2021 Rizespor
Tahkim Kurulu, Hasan Kartal'ın hak mahrumiyeti cezasını onadı
Tahkim Kurulu, Hasan Kartal'ın hak mahrumiyeti cezasını onadı Tahkim Kurulu, Çaykur Rizespor Başkanı Kartal'ın 75 günlük hak mahrumiyeti cezasını onadı.
15.04.2021 Rizespor
PFDK kararları açıklandı! Ceza yağdırdı
PFDK kararları açıklandı! Ceza yağdırdı Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle 75 gün hak mahrumiyeti ve 65 bin TL para cezası aldı
8.04.2021 Süper Lig
Son dakika - Beşiktaş'ta yönetimden hakem kararı!
Son dakika - Beşiktaş'ta yönetimden hakem kararı! Sergen Yalçın, Kasımpaşa yenilgisinin ardından yöneticilerle sıcağı sıcağına yaptığı görüşmede şampiyonluk inancını paylaştı. Hakem Halil Umut Meler’in Kasımpaşa maçındaki yönetiminden memnun kalmayan Beşiktaş Yönetimi’nin, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasını beklediği öğrenildi.
6.04.2021 Beşiktaş
Son dakika - Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal PFDK'ye sevk edildi
Son dakika - Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal PFDK'ye sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
5.04.2021 Rizespor

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Kartal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.