Hatice

Hatice

Cumhuriyet Halk Partisi Van 4 .sıra Adayı.1977 yılında Van merkezde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Van'da tamamlayan Gülenoğlu, güvenlik ve temizlik sektöründe hizmet veren bir firmayı yönetiyor. Gülenoğlu, evli ve 2 çocuk annesi.

Hatice

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.259 hatice haberi bulunmuştur.
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı!
Çukurova Basketbol, Beşiktaş deplasmanında avantajı kaptı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisi ilk maçında Çukurova Basketbol, Beşiktaş BOA deplasmanından 77-67 galip ayrıldı.
27.03.2024 Basketbol
Dünya bu evi izleyecek
Dünya bu evi izleyecek T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Avrupa’nın en prestijli film fonu olan Eurimages’dan yapım desteği kazanan distopya filmi “Adresi Olmayan Ev”in dünya satış haklarını Alman Arthood Entertaintment aldı.
27.03.2024 Kültür Sanat
Türk aile yangında yok oldu! Almanya'da korkunç olay, tavan arasında bebek cesedi bulundu
Türk aile yangında yok oldu! Almanya'da korkunç olay, tavan arasında bebek cesedi bulundu Almanya’nın Solingen kentinde Türklerin kaldığı binada yangın çıktı. Korkunç yangında aynı aileden olduğu düşünülen biri bebek dört kişi yaşamını yitirdi.
26.03.2024 Dünya
20 seçmen, 3 aday var! Kazanmak için birbirlerinden oy bekliyorlar
20 seçmen, 3 aday var! Kazanmak için birbirlerinden oy bekliyorlar Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu Sarıçayır Mahallesi'nde akraba 3 muhtar adayı yarışıyor. Mahalle muhtarı Mehmet Elçi'nin (69) yeniden aday olduğu muhtarlık seçiminde rakipleri ise amcasının oğlu Mustafa Elçi (60) ile dayısının oğlu Ahmet Doğru (49) oldu. Mahalleliden oy isteyen muhtar adaylarına çalışmalarında eşleri de destek oluyor.
26.03.2024 Haberler
Muhtar adaylarından görülmemiş rekabet: Belki eşi bana oy verecek
Muhtar adaylarından görülmemiş rekabet: Belki eşi bana oy verecek Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı 20 kayıtlı seçmenin bulunduğu Sarıçayır Mahallesi'nde akraba 3 muhtar adayı yarışıyor. Mahalle muhtarı Mehmet Elçi'nin (69) yeniden aday olduğu muhtarlık seçiminde rakipleri ise amcasının oğlu Mustafa Elçi (60) ile dayısının oğlu Ahmet Doğru (49) oldu. Mahalleliden oy isteyen muhtar adaylarına çalışmalarında eşleri de destek oluyor.
26.03.2024 Gündem
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması Teknoloji şirketlerinden BtcTurk, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak sporculara destek olmak amacıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.
21.03.2024 Diğer
5 kişinin öldüğü 'makas' faciasında istenen ceza belli oldu!
5 kişinin öldüğü 'makas' faciasında istenen ceza belli oldu! İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracıyla makas atan Yusuf İslam Koçak’ın (19) neden olduğu, 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin iddianame hazırlandı. İddianamede, Koçak için 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan toplam 22,5 yıla kadar hapis istendi.
19.03.2024 Gündem
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız'
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız' Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Gündem
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağının pist yakınlarına düşmesi sonucu şehit olan İstihdam Uzman Çavuş Ercan Güven'in (36) cenazesi toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde Azem'in oğlundan isteği duygulandırdı: Sana sarılmama izin verir misin?
İnci Taneleri'nde Azem'in oğlundan isteği duygulandırdı: Sana sarılmama izin verir misin? Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin sekizinci bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan dizide, Azem'in oğlu Cihan'dan isteği izleyicilere duygusal anlar yaşattı.
15.03.2024 Cadde
Kahvesine ilaç attıkları kadına cinsel saldırıda bulunup ölümüne sebep olmuşlardı! Flaş karar
Kahvesine ilaç attıkları kadına cinsel saldırıda bulunup ölümüne sebep olmuşlardı! Flaş karar Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yalnız yaşayan Hatice Çetinbaş'ın (64) kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel saldırıda bulundukları, aynı zamanda haptan zehirlenip ölümüne neden oldukları öne sürülen Resül Keskin (35) ile Zafer Kara (42), yerel mahkemenin haklarında verdiği kararın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandı. Mahkeme daha önce 62 yıl 11 ay hapse çarptırılan Resül Keskin'e bu kez 33 yıl 4 ay, 20 yıl 10 ay hapis cezası alan Zafer Kara'ya ise 17,5 yıl hapis cezası verdi.
13.03.2024 Gündem
64 yaşındaki kadına hap verip istismar ettiler! Cezaları belli oldu
64 yaşındaki kadına hap verip istismar ettiler! Cezaları belli oldu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 64 yaşındaki kadının kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel ilişkiye giren ve ölümüne sebep olan 2 sanık, yeniden yargılandıkları davada toplam 50 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.03.2024 Gündem
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın!
Aslı Enver: Berkin Gökbudak diyenler, bir de bu açıdan baksın! Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan Aslı Enver, bebeğinin yüzünü ilk kez göstermişti. Enver, kızı Elay'ı Berkin Gökbudak'a benzetenler için hem eşinin hem de kendisinin çocukluk fotoğrafını yayımladı.
11.03.2024 Cadde
Annesi kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı
Annesi kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı Mersin'in Tarsus ilçesinde, polis memuru eski eşi tarafından öldürülen Mervegül Bayer’in gelinliği annesi tarafından yakıldı. Gelinlik yanarken çevredekilerde göz yaşlarına hakim olamadı.
10.03.2024 Haberler
Emekli karı-koca karavanda uyurken ölümden döndü! 'Gazlı soba koyanları bile gördük'
Emekli karı-koca karavanda uyurken ölümden döndü! 'Gazlı soba koyanları bile gördük' Türkiye'de giderek yaygınlaşan karavanda yaşam her ne kadar tehlikesizmiş gibi gelse de yapılacak küçük bir hata, ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. Doğru takılmayan ısıtıcılar da bunlardan biri. Yılmaz çifti yaşadıkları korku dolu geceyi anlatırken, işin uzmanı Mehmet Kaya gözden kaçırılan 'karbonmonoksit' tehlikesine dikkat çekti.
27.03.2024 Yaşam
Acılı anne öldürülen kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı
Acılı anne öldürülen kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı Mersin'in Tarsus ilçesinde 1 yıl önce boşandığı polis memuru Mustafa Yıldır (41) tarafından 6 Mart'ta tabancayla başından vurularak öldürülen Mervegül Bayer'in (31) annesi Hatice Kurt, sokak ortasında kızının gelinliğini "Her şey bununla başladı, şimdi her şey burada bununla bitecek" diyerek ağıt yakıp, benzin dökerek ateşe verdi.
9.03.2024 Gündem
'Çocuklarımızı dağa götürüp, kurda, kuşa yem ettiler'
'Çocuklarımızı dağa götürüp, kurda, kuşa yem ettiler' "Bizi kadın olduğumuza pişman ettiler. Bizi ana olduğumuza pişman ettiler." diyen Diyarbakır'da evlat nöbetini sürdüren ailelerden Remziye Yenidoğan, "Bizim çocuklarımızı dağa götürüp, kurda, kuşa yem ettiler. Bizim çocuklarımızı kurşunların önüne dizdiler. Anneler acı çekerken; Kadınlar Günü nasıl kutlanıyor? Hele bunu annelere bir sorsunlar" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Haberler
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hatice ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.