Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hatice direksiyon başında şarkı söylerken canından oluyordu!

Cesur paylaşımlarıyla çok konuşulan şarkıcı Hatice, direksiyon başında şarkı söylerken ufak bir kaza atlattı. Arkadaşının kamerasına yansıyan görüntüde şarkıcı Hatice, şarkısını söyleyerek yoluna devam etti.

|

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hatice arkadaş ile yolculuk halinde şarkı söylerken kaza yaptı. Ufak kaza atlatan Hatice, şarkı söylemeye devam etti. O anları kameraya alan arkadaşı ise durumun farkına varmasına rağmen bozuntuya vermedi.

ŞARKISINA DEVAM ETTİ
Şarkıcı Hatice bir düğüne katılmak için arkadaşı ile yola çıktı. Direksiyon başında olan Hatice, Sezen Aksu'nun "Tükeneceğiz" şarkısını söylemeye başladı. Bir kaç dakika sonra şarkı söylerken kendinden geçen şarkıcı,yoldaki engeli görmedi ve ufak çaplı bir kaza yaptı. O anda arkadaşının kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada olay oldu. Hatice ise ufak kazayı önemsemeyerek şarkısına da yoluna da devam etti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.